Wkadk

Hvordan til at dekorere en funky kvindelige teen værelse

Du er en teenager, og du ønsker et soveværelse, der udtrykker dig selv og din levende personlighed. Gode ​​nyheder, det kan gøres! Dette er for at hjælpe alle jer funky piger får plads af dine drømme!

Steps

Hvordan til at dekorere en funky kvindelige teen værelse. Få nogle funky møbler!
Hvordan til at dekorere en funky kvindelige teen værelse. Få nogle funky møbler!
 1. 1
  Male det! Vælg hvilken farve du ønsker dit værelse til at være. Det er bedst at matche farverne på væggene til farverne på dit sengetæppe / dyne, som du ikke kan matche talsmanden til væggene. Dette er vigtigt, fordi de ting i dit værelse med nødt til mere eller mindre koordinere med dine vægge. Du kan enten male hele din værelse en farve eller male forskellige vægge forskellige farver. Dristige farver som fuchsia, lime grøn, orange og lyse blå er funky og vil krydre dit værelse.
 2. 2
  Få nogle funky møbler! Du behøver ikke at få helt nye møbler til dit værelse. Du kan refurnish de møbler, som du allerede har ved at male dem! Bruge køligt teknikker som at bruge en svamp til dab neonfarver på din kedelige seng. Det gør ikke kun din seng se unik og fantastisk, men det vil give det et køligt tekstur, også! Hvis du kan finde dem, der er stole formet som sko og andre seje ting, der vil helt sikkert gøre dit værelse husket.
 3. 3
  Få nogle gode persienner eller gardiner. Du kan dække op kedelige blinds med cool gardiner, der matcher dit værelse. Hvis du har en almindelig hvid pull-down skygge, så prøv at male det hele med forskellige farver eller male en collage af ting du kan lide. Prøv at sætte nogle beaded gardiner foran dit vindue, eller endda din dør! Hvis du kan fjerne dørene på dit skab, kan du hænge snor gardiner på en stang i døråbningen.
 4. 4
  Belysning er afgørende. Du absolut ikke behøver at holde sig til de lamme gulvlamper og bordlamper, at dine forældre har i deres værelser. Der er nogle virkelig awesome lamper derude! Gå til butikker som IKEA og tjek deres belysning sektion. De har lys i neonfarver, samt lys i kølige former og mønstre. Disse vil helt sikkert gøre en erklæring i dit soveværelse. Du kan også bruge lanterner til en funky touch.
 5. 5
  Tilføj en flok seje kaste puder på din seng. Disse vil gøre din seng se hyggelig og indbydende, og det vil hjælpe med at matche op forskellige aspekter af dit værelse. Prøv at få så mange forskellige farver, former og størrelser som muligt. Ones med pailletter virkelig vil tilføje flair til dit værelse. Hvis du er lav på penge, du kunne prøve at lave nogle selv, det er meget simpelt.
 6. 6
  Stole! Når dine venner kommer over, behøver du ikke vil have dem til at sidde på gulvet! Tilføj sækkestole, moon stole, eller andre stole til dig og dine venner til at gå ned i. Tilføj en bruden pude eller to på dem for at gøre dem ser mere comfy og indbydende.
 7. 7
  Glem ikke et spejl! Du får brug for en plads i dit værelse til at undersøge dine outfits, hår og makeup. Du kan købe en almindelig spejl og krydre det med en fjer boa, eller købe et spejl med en funky stel som en mosaik spejl.
 8. 8
  Tæpper! Tilføj nogle fede tæpper til dit værelse, især hvis du har en virkelig halt tæppe. Sætte nogle i nærheden af ​​din seng, i nærheden af ​​indgangen på dit værelse eller i midten af ​​dit værelse. Der er mange forskellige tæpper i forskellige teksturer, former, størrelser og farver derude, så kig rundt for at finde nogle, som du vil.
 9. 9
  Tilføj en skraldespand under dit skrivebord. Du ønsker ikke junk sidder omkring dit værelse! Køb en lille skraldespand fra en møbelforretning, eller endda spare et par bukke ved at få det fra dollar butik.
 10. 10
  Personliggøre din plads! Alle tips ovenfor er stor, men den bedste måde at udtrykke din personlighed er at personliggøre dit værelse. Tilføj plakater af varme berømtheder og bands på dine vægge. Put indrammede billeder af dig, dine venner og / eller din kæreste på dit skrivebord, vægge og sengebord. Vise dine smykker eller sport trofæer. Vis din makeup. Dekorer dit værelse med ting, der gør dit værelse ser ud som det tilhører dig!
 11. 11
  En anden virkelig funky idé er at sætte din gamle for lille jeans og bruge dem som baggrund!

Tips

 • Hold dit værelse som pæn som muligt! Den pænere et værelse er, jo bedre det kommer fra; uanset stil.
 • Lav en plan, før du gør noget, især noget stort.
 • Hvis du kan finde en, få en spejlet discokugle i farve efter eget valg og hænge det foran dit vindue. Så når solen kommer dig, vil dit værelse blive dækket i prikker af denne farve!
 • Gå gennem dit tøj og ejendele og genbruge gamle papirer, donere gamle tøj og legetøj til goodwill og smide nogle ting, der er brudt eller ødelagt.
 • Lav et budget på forhånd, for at undgå at gå fallit!
 • Prøv at holde alting i mere eller mindre den samme farve familie for at undgå en klæbrig udseende rod.
 • Sørg for, når du sætter ud for dit værelse, kan du huske, hvor alt er.
 • Gør det køligt ved at kaste alle forskellige slags teksturer / materialer og farver, men sørg for farverne koordinerer, så det er ikke alt for tilfældig (medmindre det er det udseende, du går efter.)
 • Vær sikker på at spørge dine forældres tilladelse! Husk, at du stadig bor i deres hus og bruge deres penge, så du nødt til at respektere deres regler!
 • Space det hele ud.
 • Hvis dine vægge er dristige farver, så prøv at fjerne eventuelle pastelfarver i din stue. De vil kollidere grueligt.

Advarsler

 • Må ikke holde gamle papirer, enten smide dem væk eller få en stilfuld mappe til at holde dem i.
 • Ikke fylder dit værelse med en flok tingeltangel... det ser tacky.
 • Må ikke holde for mange udstoppede dyr i dit værelse, da dette vil se babyish. Hold 1 eller 2 på din seng, og donere resten til velgørenhed.