Wkadk

Hvordan man har en virkelig fantastisk værelse

Da du var omkring fem, har dine forældre dekorere dit værelse med sommerfugle og enhjørninger? Og er du nu virkelig flov over at have en ven med, da dit værelse er så dorky? Nå, her er en guide til hvordan du gøre dit værelse helt fantastisk uden at bruge masser af kontanter!

Steps

Hvordan man har en virkelig fantastisk værelse. Omarrangere dine møbler.
Hvordan man har en virkelig fantastisk værelse. Omarrangere dine møbler.
 1. 1
  Tjek dit værelse. Kig dig omkring dit værelse. Hvad er den mest pinlige / grimme ting i det? Har du ikke få nok? Gå til Goodwill! Er det din Barbie sengetæppe eller din grønne og orange stribet lampeskærm? Kig efter alle de dorky ting, som du hader inde i dit værelse. Lav en liste, hvis det hjælper dig mere. Tag alle dorky ting, som du kan fjerne nemt, såsom at fjerne en plakat. Hvis dit sengetæppe er dorky / grimme ting, du ikke smide det væk bare endnu! Lad det, fordi det kunne være til gavn for dig senere, når du maler.
 2. 2
  Omarrangere dine møbler. Flyt din seng over af dit vindue, din kommode i nærheden af ​​din dør og dit skrivebord nær dit skab. Skift din seng og din bogreol. Flytning af din møbler rundt gør dit værelse ser helt anderledes, og du kan beslutte, at blot at flytte dine møbler rundt er nok, og at du ikke behøver at male dine vægge eller få nye møbler. Uanset hvad, vil det give dit værelse en total elevator. Det vil virke som en helt anden plads!
 3. 3
  Finde ud af en primær farve til dit værelse. Selv hvis du ikke ønsker at male dit værelse, vil du stadig brug for en vigtigste farve eller to for dine møbler, så dit værelse ser ikke for skøre og uoverensstemmende. Hvis du har en favorit farve, der ville fungere godt, så længe du ved, at du vil fortsætte med at lide, at farven et par år nede ad vejen.
 4. 4
  Mal dit værelse! Maleri dit værelse vil virkelig gøre en enorm forskel. Tager væk, pastel pink og erstatte den med en fed appelsin vil helt sikkert gøre en erklæring! En god ide er at male dine vægge den vigtigste farve på dit værelse. Hvis du vil, kan du male en af ​​dine vægge en anden farve end de andre tre, eller male to vægge en farve og to vægge en anden farve. Hvis du vil gøre dette, ville vi foreslå at holde farverne et par nuancer mørkere eller lysere end de andre vægge, så de stadig passer. Når maleri dit værelse, skal du huske, at mørke farver som sort, mørk grøn eller mørk lilla vil reflektere lyset dårligt og gøre dit værelse ser mindre, end det egentlig er.
 5. 5
  Få et nyt sengetæppe. Et sengetæppe er et centralt punkt i dit soveværelse. Hvis du stadig gemmer at grimme sengetæppe af jeres, her er hvad du kan gøre med det: flip dit sengetæppe over og tjek den anden side af det, fordi nogle gange er det en cool farve. Hvis din har en yderst grim underside så godt, rod rundt i huset for ekstra tæpper. Måske er din ældre søskende gamle man ville arbejde på dit værelse. Hvis ikke, gå ud og købe en, der passer din vigtigste farveskema. Du kan købe en almindelig eller en med en fed mønster, hvis du er til fed ting. Hvis du vil have en aftale, kan du gå til Goodwill og se om du kan finde en billig en. Hvis du ikke ønsker at købe noget, hvis du har et stort tæppe / kaste liggende rundt omkring i huset, bruge det til at dække op din nørdede én. Du kan også bede dine venner om extras eller de gamle, de har.
 6. 6
  Få nogle møbler, eller ordne dine gamle. Hvis du ønsker at købe nogle nye møbler, gå ud og købe nogle. Du kan finde virkelig rart møbler på garage salg, der ikke kommer med så stor en pris. Hvis du kan lide møbler, som du allerede har, men kan ikke lide den farve, male over dem og top dem af med en finish / glans til at holde farven. Hvis du er helt fint med de møbler, du har, ikke føler behov for at ændre dem.
 7. 7
  Sætte ting i dit værelse, der afspejler dig! Husk, det er dit værelse! Så hvis du er til dyr, ville en killing plakat på din væg være en god idé! Hvis du kan lide fodbold, finde et sted at vise alle dine trofæer / medaljer! Accessorize dit værelse med ting, der matcher farveskema, men er stadig dig. Uanset hvad du gør, så sørg for, at dit værelse ikke er for rodet. Find ting, der er helt "dig". Husk: Mindre er mere.

Tips

 • Sørg for, at uanset hvad du gør kan nemt redone eller taget væk. Hvis du kan lide Jonas Brothers, ikke får et vægmaleri af dem malet på din væg, fordi de fleste sandsynligvis i et år eller deromkring, vil det vægmaleri være en kæmpe forlegenhed.
 • Før du gør noget, rense ud dit værelse og gå gennem dine ting. Det er altid lettere at omgøre dit værelse, hvis det er mindre rodet, og hvis du ikke er konstant stepping over junk på dit gulv.
 • Hvis du maler dine vægge, satte avis / dæksler på dine gulve og møbler, så malingen ikke komme på dem!
 • Hvis du har vægmalerier, som du ønsker at dække op, kan du nemt male over dem. En anden hurtig løsning er at sætte en tavle eller en opslagstavle over vægmaleri, eller opsætter en plakat over det.
 • Hvis du er en pige, kaste / smide puder er en rigtig god idé! Du kan købe nogle, eller spørg dine forældre, hvis du kan have dem på sofaen nedenunder. Du kan også spørge dine venner, hvis de vil give dig nogen. Hvis ingen af ​​ovennævnte arbejde, kan du altid sy din egen. De er virkelig nemme at lave, så længe du ved, hvordan man syr og har nogle søde stof. Du kan også gå til Goodwill og se om de har nogen.
 • Hos fest butikker kan du købe masser af ting, der ser godt ud med dit værelse. Også du kan indstille emner med emnerne
 • Hvis du er en pige, vil du måske nogle udstoppede dyr på din seng. Du skal dog ikke gå amok og dækker din seng med udstoppede dyr, hvis du er over 11 år gamle. Det vil se lidt babyish. Pick et par af dine yndlings udstoppede dyr (3-4 max.) Og læg dem på din seng. Hvis du ønsker et ekstra sød touch, tage strimler af farvet klud, der matcher dit værelse og gøre dem lidt bandannas eller tørklæder!
 • Få dine forældre / værge 's tilladelse, før du gør noget! Du bor i deres hus, så de har ret til at afgøre, hvorvidt du kan gentage dit værelse. De fleste forældre og er villige til at lade dig redo dit værelse, så længe du ikke blæser banken på den.