Wkadk

Hvordan til at dekorere en ung piges værelse

Dette er kun for piger, en flok af ideer for dig at få dit værelse ser store, er dette baseret på et værelse, der er så cool og søde (slags)... du vil elske det! Bedst til en rektangulær rum.

Steps

Hvordan til at dekorere en ung piges værelse. Beslut hvad møbler, du ønsker at have i dit værelse.
Hvordan til at dekorere en ung piges værelse. Beslut hvad møbler, du ønsker at have i dit værelse.
 1. 1
  Beslut hvad møbler, du ønsker at have i dit værelse. Vælg enten en enkelt seng eller en dobbeltseng, et skrivebord med en stol, en bogreol, og et sæt skuffer, og du ikke ønsker, at være for overfyldt. Kig efter god kvalitet møbler.
 2. 2
  Ryd ud hele din værelse, kun at holde de møbler, du har brug for og købe møbler, som du ikke har. Give nogen af dine uønskede møbler til en genbrugsbutik eller velgørenhed, og der vil altid være mennesker, der har brug for det.
 3. 3
  Beslut hvad farve du ønsker dit værelse til at være. Når du har været til malingen butikken og købte en fantastisk farve, få maleri! Som for gulvtæppet, kan du prøve en neutral farve - beige og fløde arbejde godt, selvom hvid er ofte for hårde, men kan stadig være rart for nogle soveværelser. Nogle gange kan en mørkere tæppe hjælper, især hvis du er artsy! Bare sørg for at dække det op i maleprocessen.
 4. 4
  Arranger dine møbler. Arranger møbler, indtil du tror, ​​at det ser godt ud. Alles idé om, hvad der ser godt ud er anderledes! Mal dit skrivebord, døre, loft og fodpaneler hvid, hvis du har tilladelse og ønsker at, det ser meget cool.
 5. 5
  Mål dit vindue og vælg eller gøre dine gardiner. Hvis dit værelse farve tema er, siger, blå & lilla, og hver anden væg er blå, og hver anden er lilla, derefter købe (eller få dem lavet af en person, der ved, hvordan at sy godt) blå og lilla stribet eller polka- stiplede gardiner. Bare sørg for at de passer din farve tema og er ikke alt for kedeligt.
 6. 6
  Prøv en vandret spejl. Spejle er en vigtig del af et rum. Sæt dit spejl langs toppen af ​​kommoden, så du kan anvende alle dine make up og kram, når du vil, og det sidder lige der. Prøv at sætte det i nærheden af ​​naturligt lys.
 7. 7
  Få en fuld længde spejl så godt. Sæt det et eller andet sted ved skabet, eller på et skab døren, så når du forsøger på tøj, har du let adgang til et spejl.
 8. 8
  Indret dit værelse. Det er den slags ting, du måske købe: fjerboa, pin board med farverige stifter, fake mink tæppe, dyne - i en farve, der passer til dine vægge, søde puder (dine foretrukne dyr, skabninger - feer, sommerfugle osv.). Prøv ikke at gå overbord, da dette blot vil se dumt og babyish (max 3). Tilføj en rigtig sød ur, der har den samme farve på ydersiden til at matche dine vægge, nogle søde ting som plakater og et indkast tæppe, hvis du ikke allerede har dem. Det meste af dette kan købes meget billigt fra second hand butikker, emporiums, eller eBay, som du kan få nogle gode tilbud!
 9. 9
  Placer pin-board i nærheden af indgangen, så det er på væggen, og sætte søde ting på det, ligesom billeder af dine venner, kæledyr, eller kæreste, lyrics til dine yndlingssange, osv., Sikre dem med tegnestifter. På toppen af ​​pin-bord, placeres fjerboa så det kører langs toppen. Brug en lim pistol eller superlim til at holde det på plads. Make up din seng med din dyne og pænt folde mink tæppe i slutningen, og placere dine puder i toppen af ​​sengen. Placer uret på dit skrivebord eller på væggen over din seng. Din makeup, hårprodukter, etc. skal placeres i kommoden. Sørg for at der er masser af lys på Kommode til at hjælpe dig føle sig som en filmstjerne! Som for kast tæppe, placere det et sted i nærheden af ​​din seng.
 10. 10
  Få nogle gode knapper til at pynte dit skrivebord, kommode, selv dit skab døre. For en super billigt alternativ male dem selv! Og tilføje gnistre med glitter eller rhinestones!
 11. 11
  Tilføje noget funky, der viser din personlighed efter alle dit værelse på en måde er et tomt lærred, hvor du kan definere, hvem du er.
 12. 12
  Nyd dit nye rum, invitere venner over, og se dem misunder det!
 13. 13
  Glem ikke, en ny sengetæppe er også god!

Tips

 • Gør dine skuffer ryddeligt, opdele dem i undertøj / sok skuffer, øverste skuffe en gøre én bunke strappy toppe, en bunke langærmede toppe, og en bunke t-shirts, så du ved, hvor alting er. Hænge op bukser, skjorter osv. i dit skab og opdele det op i skjorter, kjoler, nederdele, jakker osv.
 • Hold dit værelse ryddeligt og pænt.
 • Én anden idé er at få en masse forskellige tilfældige elementer, der ser cool eller sød, og læg dem på dine vægge med sticky-tack. Sørg, hvis du lægger noget som en plakat på din din væg, for at beskytte den bruge sticky-tack i stedet for tape.
 • Det er en god idé at have et vaskeri hæmmer og papirkurven kan på dit værelse, så prøv at sætte det hæmmer i bunden af ​​dit skab, da det vil være risikable, når dine kammerater kommer til dit hus og kan papirkurven ved siden af ​​dit skrivebord.
 • Må ikke have for meget møbler. En fuld seng, et skrivebord, en kommode, en lille bogreol, og to runde osmannerne til siddepladser er tilstrækkelige.
 • Hvis du har brug for mere plads, kan du prøve et loft seng og sætte en sofa eller skrivebord under det.
 • Hvis du har en trille seng tage andre sengen ud og bruge denne plads til at gemme ting, du gerne, at du ikke ønsker at være på skærmen. Hvis du gør dette får en kjole nederdel for at skjule dine ting, eller du kunne få nogle virkelig cool materiale og sætte det igennem for at skjule de ting, du ikke ønsker at være synlige.

Advarsler

 • Spørg altid dine forældres tilladelse først, du måske ikke få lov til at gøre visse ting.
 • Også, når male møbler, er det en god idé at gå udenfor.
 • Vær meget forsigtig, når du maler dit værelse, da det kan beskadige tæppet. Brug altid malerens tape (den berømte blå-farvet én eller grøn). Det er ikke meget dyr, og det kan findes i stort set enhver hardware-typen butik. Du kan også male loftet med stjerner og meget mere (det ville være virkelig cool hvis disse glødede i mørke), eller du kan sætte plakater og billeder op der i stedet.
 • Avis bør altid anvendes, når du maler, sætte det langs kanterne af væggen. Det behøver ikke koste dig en øre for at genbruge dem, men du vil blive meget gladere ved ikke at have maling skvulper på dit gulv!
 • Dette rum er måske ikke passer til enhver pige, så hvis du ikke kan lide feer og glitter, så dækker dine vægge med hvad der ellers kan interessere dig.
 • Hvis du kommer til at få nye tæpper, male dit værelse, før du sætter i den nye gulvtæppet, så der er ingen risiko for at få maling på den.
 • I stedet for avisen, kan du altid købe plastic gulvbelægning lavet specielt til dette formål.
 • Du kan ikke få lov til at male dine vægge eller få nye tæppe.

Ting du behøver

 • Tilladelse (Dette er et centralt aspekt af det hele... Uden det, vil der ikke ske noget, så sørg for at få tilladelse fra dine forældre.)
 • Hjælp fra dine forældre / venner
 • Materialer
 • Penge
 • Schedule (Hvad vil du male og hvornår?)