Wkadk

Hvordan til at dekorere en teenager piges soveværelse på et budget

Udsmykning en teenage piges soveværelse betyder ikke at købe den dyreste møbler eller har tonsvis af ting. Alt du skal gøre er at vælge et tema og farver, købe eller ændre møbler, omarrangere lidt, og rydde op. Vær kreativ, og en stor plads kan blive din (eller din datters) på et beskedent budget.

Steps

Hvordan til at dekorere en teenager piges soveværelse på et budget. Fjern alt fra din datters værelse og købe maling, som du vil fra din lokale byggemarked.
Hvordan til at dekorere en teenager piges soveværelse på et budget. Fjern alt fra din datters værelse og købe maling, som du vil fra din lokale byggemarked.
 1. 1
  Vælg et tema. Sørg for at du kender din datters yndlingsfarve, hobbyer og aktiviteter, inden du giver en overraskelse makeover på din datters værelse eller arbejde sammen med din datter til at opdatere sit værelse.
 2. 2
  Fjern alt fra din datters værelse og købe maling, som du vil fra din lokale byggemarked. Sørg for at du ved, hvordan at male soveværelse vægge. Hvis du ikke gør det, kan du bede en person, der ved hvordan man gør det, for at male det for dig. Mal to lag (eller prime og derefter maling) og lad luften i rummet ud, tom for en dag eller to.
 3. 3
  Når du er færdig med alle de maleri, finde møbler, såsom en seng, et skrivebord, en kommode (for hendes forfængelighed), en lille komfortabel sofa, en reol og et skrivebord stol. Hvis for eksempel dit tema farve er lyserød, ikke vælger en sød sofa i en anden farve, der ikke passer. Sørg for, at kommoden gemmer hendes forfængelighed, hendes spil eller noget andet pæn og organiseret. Må ikke sætte assorterede, brogede ting i skuffer af kommoden ellers vil hun have svært ved at finde hendes ting.
 4. 4
  Find farve-matching sengetøj, søde puder og gardiner. I stedet for at gå til butikken og købe helt nye gardiner, find en gammel overdimensionerede tørklæde eller gamle stof. Drapere over vinduet. Det sparer penge og får slippe af med ekstra tøj. Prøv en hængekøje stol, hvis du har plads til at hænge en. For teenagere, er de sjove og innovative, der tilbyder en yderst behagelig sted at krølle op med en bog.
 5. 5
  Efter det, så lad din datter shop søde tilbehør til hendes værelse som fotorammer, blyantsholdere, en opslagstavle, væg spejle, sød dekoration, stearinlys, smykker æsker mv.

Tips

 • Vær kreativ og opfindsom, når de søger tilbehør, og du vil spare en masse penge. Prøv sparsommelighed butikker og garage salg, dollar butikker, og hjemmelavede ting, hvis du er handy.
 • Mål dit vindue, før du vælger dine gardiner eller lave dem. Hvis dit værelse farve tema er, siger, blå og lilla, og hver anden væg er blå, og hver anden er lilla, derefter købe eller sy koordinerende gardiner i en blå og lilla print. Bare sørg for at de passer din farve tema og er ikke alt for kedeligt.
 • Det er en god idé at have en beskidt vasketøj hæmmer og papirkurven på dit værelse. Prøv at sætte dem ved siden af ​​dit skrivebord.
 • Det er bedst at have tre farver i et rum tema. To vigtigste farver, og sprøjt fra et tredjeland. For eksempel kan et rum være overvejende sort-hvid, men har stænk af lilla.