Wkadk

Hvordan skal vi håndtere det ubehag, når møde en ex kæreste

Tilfældigvis ramlede ind i en ex-kæreste kan være overraskende, overraskende, og angst-producerende, en så meget desto mere, hvis du ikke har overvejet, hvordan man håndterer situationen. Du vil sikkert føle sig akavet og være på et tab for ord, eller begynder at pludre om dumt. Uanset årsagen til afbrydelsen, møde en ex-kæreste på det mest ubelejlige tidspunkter, vil undertiden vise sig uundgåelig. Dog bør mastering øjeblikket og gå væk med behagelige og afslappede stunder være dit mål.

Steps

Hvordan skal vi håndtere det ubehag, når møde en ex kæreste. Tag en dyb indånding og sige jeg kan gøre dette.
Hvordan skal vi håndtere det ubehag, når møde en ex kæreste. Tag en dyb indånding og sige jeg kan gøre dette.
 1. 1
  Tag en dyb indånding og sige jeg kan gøre dette. Styr udtryk på dit ansigt. Før noget andet, skal du huske at straks ændre for elektrisk stød eller vantro på dit ansigt til en af ​​ro ro og kontrol. Under ingen omstændigheder lade dine tidligere mareridt af, hvad var dit forhold sammen blive afspejlet af udtrykket på dit ansigt, og endnu mere ved alle andre former for kropssprog, såsom fidgeting, krydser armene eller dreje væk.
  • Være sikker og venlig. Disse to tilgange vil sikre, at du lægge tidligere følelser og blot behandle din ex-kæreste med samme eftertænksomhed som alle andre du måske tilfældigvis mødes eller støder ind.
 2. 2
  Stå stille og engagere sig i samtalen. Det er højst usandsynligt, at dette vil udvikle sig til en langvarig hjerte-til-hjerte chat fordi din ex er formentlig lige så begejstret for at se dig igen, som du er dem. Søg at bevare roen ved ikke at vise nogen ydre tegn på nervøsitet, såsom fidgeting med fingrene eller trække dit hår. Fortæl dig selv, at dette møde vil være korte, og at det vil gå hurtigt, så bevare roen og være høflig.
 3. 3
  Har en lidt sjov med lejligheden. Du har flyttet og fik dit eget liv til at lede uden denne person udgør en del af det. Mens du fast besluttet på at bevise dette gennem din afslappet og kontrolleret ro, er der ingen skade at have en lidt sjov at vide, at din opførsel og venlighed sender kuldegysninger ned ad ryggen på din ex-kæreste. Prøv at vedtage og opretholde en amuse stance, og opfører sig nonchalant, selvom den sidste ting du føler er fornøjet eller ubekymrede! Grin i en afslappet måde, og vide, at det er både skræmmende og overraskende at din ex-kæreste for at se dig udstråler sådan manglende interesse og manglende bekymring for, hvad de to af jer engang delte sammen. Hvis du er rigtig godt med at sætte på tværs af fanden-i-voldskhed, kan din ex-kæreste faktisk begynder at komme med undskyldninger for at lede efter den nærmeste udgang!
 4. 4
  Bevar øjenkontakt. Selv hvis du ikke er interesseret i at snakke, øjenkontakt viser, at du hverken er bange eller urolig ved dette møde, og at du fortsætter med at respektere værdigheden hos din ex-kæreste som en anden person, du bare tilfældigvis kender. Undgå at kigge væk eller finde distraktioner såsom plukke på imaginære fnug på tøjet eller rytmisk strøg din mobiltelefon i forgæves håber det ringer. I stedet forblive i nuet og fastholde samtalen ved at dele small talk og give tillid opdateringer om underholdning, musik eller mad i stedet, du i øjeblikket i. Du kan endda peber samtalen med de ting, du laver glimrende i lige nu, og folk du tilbringe tid sammen med, men hvor meget du afsløre, er op til dig. Det er normalt bedst ikke at tale om virkelig personlige ting, og det er helt afgørende at undgå enhver emne, der trækker op i din intime fortid med din ex-kæreste.
  • Være høflig og spørge din ex-kæreste, hvad de er op til nu, og hvordan livet er at behandle dem. Gør det afslappet og øge deres ego med masser af kommentarer om, hvor store de leder disse dage, men ikke på en sådan måde, at betegne interesse. En simpel "Du ser rigtig sundt / happy / boblende / lys osv. i øjeblikket" er tilstrækkelig.
  • Hold din small talk korte og til det punkt. Efter alt, er small talk om enkelhed.
 5. 5
  Brug humor til at lette spændingen i situationen. At være humoristisk kan hjælpe med at lette din ubehag og afdramatisere den spændte stemning mellem jer begge. Humor giver dig også mulighed for at holde en bevidst afstand mellem jer to, fordi det er mindre tilbøjelige til at få intim eller angst-redet, når du bliver sjovt. Lave sjove udsagn til at skubbe til side spørgsmål eller spydigheder, som du ikke kan eller ikke ønsker at beskæftige sig med, såsom "Du ved, at jeg kun kan beskæftige sig med dette spørgsmål / Joneses / dig i små doser." Vær forsigtig med ikke at fornærme selv, det skal være sjovt, og du vil vide, om ikke din ex-kæreste vil få, hvad du siger, er humoristisk. Mere end noget andet, at være selvforklejnende at tillade griner at falde på du hurtigt kan lette dig ud af enhver klæbrige øjeblikke og få dig på din lystige måde hellere før end senere.
  • Knæk et par vittigheder at bringe på et smil.
  • Spørg dem noget ud af det blå, som "Så hvordan er Fido benet-sporskifteomstillingudbydere hund disse dage?" eller "Ja, jeg er stor, selvom en smule trætte, de er stadig samler skrald kl 3 synger højlydt."
 6. 6
  Pace dig selv. Der vil komme en meget tydelig øjeblik (være det 5 sekunder eller 5 minutter) ind i samtalen, hvor alt, hvad du ønsker at gøre, er at lade eller har jorden åbne sig og opsluge dig. Ophold afslappet og forberede sig på at lette dig ud af mødet. Undgå at vise ydre tegn på uro og, når du føler dig utilpas, bare se på dit ur, forklare, at du hellere komme videre og gøre en høflig undskyldning før flyafgang deres tilstedeværelse. Vigtigst er det, lad vide, du har holdt din intakt.
 7. 7
  Efterlad din vurdering af situationen til senere. Oftest efter en breakup, er vi tilbøjelige til at bruge tid forestille sig, hvordan den person, vi har brudt op med klarer uden os. Denne form for kontrol bør behandles med, når du er alene. Dine skuffelser eller glæde kan behandles på den måde, du ønsker, men gør det privat. Stående lige foran din ex-kæreste og danner udtalelsen der og derefter, at de er elendige, uden dig, og at det er en god chance for at tigge dem tilbage er en sikker måde at se forrykt og åbning en masse ondt for dig selv igen. Frem for alt huske på, at der er en god grund til, at denne person aldrig har gjort det i din fremtid.

Tips

 • Må ikke give den person fornøjelsen af ​​at vide, hvor meget de ødelagde dine følelser og håb.
 • Husk, at være høflige ikke at være en ven stadig. Du er høflig til folk i alle relationer, og du behøver ikke nødvendigvis betragter alle en ven. Brug manerer som en form for respekt for deres værdighed og din egen også, men også som en måde at holde afstand og at gøre det klart endnu, at du ikke overveje din ex som en ven.
 • Mens din følelsesmæssige sind måske minder ubehagelige minder fra jer to sammen én gang, brug din rationelle sind til at skubbe ned ubehageligheder, og at behandle dette som en professionel, business-lignende møde. Ellers risikerer dine følelser gør den nuværende situation endnu mere ubehagelig.
 • Hvis du føler trang til at græde, skrige eller råbe, undskyld dig selv og lave en lige linie til badeværelset eller et andet sted for at undslippe. Lad den følelsesmæssige torrent ud af, hvor din ex-kæreste kan ikke bevidne det, det bevarer din værdighed og frigør dig fra at indrømme, at du stadig arbejder på at få over dem.

Advarsler

 • Hvis det er dine egne følelser fører dig til at ønske at sværge, misbrug og forbande din ex-kæreste i offentligheden, begrænse dig selv! Ikke blot vil dette ikke ændre noget, men det vil vise sig at din ex-kæreste, som de tog den rigtige beslutning, og det vil bekymre folk, der er med dig og andre rundt. Hold din værdighed intakt og ikke nedlade dette lave.
 • Hvis din ex-kæreste gør bevæger sig på dig, eller er aggressiv eller uhøflig til dig, skal du blot vikle ud af situationen med det samme. Du behøver ikke at komme med undskyldninger, hvis de ikke bliver reelt tankevækkende eller hensynsfuld.