Wkadk

Hvordan skriver et kærlighedsbrev

I en alder af sms og styrtede emails, en god gammeldags brev, især en håndskrevet en, er en sjælden og særlig behandling. Hvis du vil skrive et kærlighedsbrev, følge disse trin.

Steps

Hvordan skriver et kærlighedsbrev. Vælg flot papir eller brevpapir.
Hvordan skriver et kærlighedsbrev. Vælg flot papir eller brevpapir.

Skrive din egen kærlighed brev

 1. 1
  Vælg flot papir eller brevpapir. Må ikke sende en kærlighedserklæring, give den person, noget, de kan røre, føle, og hvis du er heldig, guffe i deres hovedpude om natten. Det er bedst at skrive på almindeligt papir, som enten har en enkel (for eksempel, hvid), beroligende (fx creme) eller sensuel (for eksempel kød-tonet) farve.
  • Mens et simpelt stykke printer eller notebook papir vil gøre, vil udvælgelsen af ​​høj kvalitet papir tilføje en flot finish, og vise, hvor meget pleje gik ind at skrive dette brev.
  • Du kan lave almindeligt papir eller endda lave dine egne papir.
  • Brug enten en sort eller brun blæk til at holde skrive jordet og klassiske udseende, undgå "lærer farver" som blå, grøn og rød, der vil gøre det ser ud som du markerer en hjemmeopgave.
 2. 2
  Sæt stemningen. Gå til et privat rum, ligesom et badeværelse eller soveværelse, sat på nogle romantiske musik og dæmp lyset (eller endda tænde lys). Sørg for at du ikke vil blive afbrudt. Hvis du har en sang eller et album, der minder dig om den person, sætte det på, det vil hjælpe dig med at fremmane minder og følelser.
 3. 3
  Brug en intim hilsen. Adresse personen som "elskede", "kæreste", "smukt", "mest skattede," eller eventuelt et kælenavn. Hvis du allerede er i et romantisk forhold, kan du sige "min" (for eksempel "Til min kæreste ____"), men gør det ikke, hvis du bruger brevet til at bekende din følelse, det vil komme på tværs som anmassende og territoriale. Brug i stedet noget mere fritliggende som "To The Lovely ____", for eksempel.
 4. 4
  Tænk på et tidspunkt, hvor du følte især bevæget ved at se din elskede, uanset hvor lille begivenheden. Recall øjeblik i levende detaljer, hvilket beviser, at du fuldt ud var til stede, og at al din opmærksomhed blev fastsat på denne person - noget de fleste mennesker elsker at høre. Husk de følelsesmæssige og fysiske følelser, du oplevede i det øjeblik. Derefter skriv en beskrivelse af det øjeblik, herunder oplysninger om dine følelser på det tidspunkt.
 5. 5
  Fortæl den person, hvad du værdsætter mest om dem. Er det deres medfølelse? Taknemmelighed? Beauty? Sans for humor? Ydmyghed? Opfindsomhed? Hvordan de gør du føler hver dag? Mener du denne person din bedste ven? Kan (r) han tælles på gennem tykt og tyndt? Skriv om en kombination af egenskaber - udseende, personlighed, humor, charme - at lade denne person vide, at du sætter pris på dem på en række niveauer.
  • Vær opmærksom på at fokusere udelukkende på udseende vil gøre dine følelser synes overfladisk. Dog kunne fokusere udelukkende på personlighed synes alt platonisk (eller gøre den enkelte føler sig utiltrækkende). Hvis det er hensigtsmæssigt, være sensuel (men ikke åbenlyst erotiske).
  • Være helt, ufortrødent ærlig. Din skrivestil, stavning, tegnsætning, grammatik og andre distraktioner bør tage en bagsædet til din bekendelse af, præcis hvordan du føler og hvorfor.
 6. 6
  Skriv om fremtiden. Hvis du bekende dine følelser for første gang, indrømmer hvor svimmel man er hver gang du ved, du er klar til at se dem igen. Hvis du er fra hinanden, beskrive alle de ting du ønsker at gøre sammen, når du er genforenet. Hvis du er forpligtet, diskutere nogle mål, drømme og fantasier, du har om dit fremtidige liv sammen.
 7. 7
  Underskrive brevet. Egnede sign offs omfatter "Yours", "Yours Forever", "XOXO", "Kys", "Kærlighed" og "Elsker Altid". Hvis det er relevant, omfatte en kælenavn, intern joke, eller endda et svar på en lang ubesvarede spørgsmål for at gøre det mere personligt.
 8. 8
  Tilføje et personligt præg. Put læbestift på og kysse papiret, spray parfume eller cologne du altid bære på papiret, eller spore din hånd på bagsiden, så den anden person kan holde deres hånd op til din.
 9. 9
  Lægge brevet i en konvolut. Hvis du ønsker, kan du gøre konvolutten eller endda folde selve noten i en kuvert. Alternativt, rulles brevet op som en rulle og binde det lukket med et stykke flot bånd eller snor.
 10. 10
  Skriv andre kærlighedsbreve. Du må ikke gøre dette til en engangs-begivenhed, gøre til en vane at skrive kærlighedsbreve til den person, du interesserer dig for fødselsdage, jubilæer, tidsforbrug hinanden, tid tilbragt sammen, eller nogen særlig grund overhovedet. Jo mere du gør det, jo nemmere at skrive og mere meningsfyldt de vil blive.
 11. 11
  Færdig.

Tips

 • Tag dig god tid. Hvis et bogstav er hastet, det viser. Pause at tænke, før hver sætning, og se op svære ord, før du forsøger at stave dem for at undgå grimme krydsende outs.
 • Det vigtigste ved at skrive en kærlighedserklæring er, at det skulle komme virkelig fra dit hjerte. Må ikke kopiere nogle teatralsk romantiske citater fra internettet, og lad ikke dine venner / familie skrive det for dig. Lad dit hjerte gøre det taler.
 • Hvis du sprøjte parfume sørg du ikke får papiret våd!
 • Hvis du ikke har stået ud længe ikke være alt fremad.
 • Kærlighedsbreve er stor som en "genopfriskning" i et forhold, eventuelt for en særlig mærkedag eller sådan.
 • For en fancy twist, skrive brevet i kalligrafi. Dette er ikke kun lader dig tænker mere over, hvad du siger, men også ser langt mere imponerende.

Advarsler

 • Husk, at ikke alle vil finde en kærlighedserklæring så romantisk som du gør. Hvis den person, der modtager brevet ikke synes anerkendende, så prøv ikke at tage det personligt. Det er et tegn på din kærlighed, og forhåbentlig den sande glæde er i skriveprocessen og give, ikke i den svar, du får til gengæld.