Wkadk

Hvordan til at takke nogen

Har du nogensinde ønsket at vise en person, du sætter pris på, hvad de har gjort for dig? Det er så svært at takke nogen, der virkelig har hjulpet dig, men her er nogle tips om, hvordan at takke nogen ordentligt.

Steps

Hvordan til at takke nogen. Må ikke overdrive det.
Hvordan til at takke nogen. Må ikke overdrive det.
 1. 1
  Synk din stolthed. Du kan være mindre tilbøjelige til at takke nogen, hvis du føler som hvis du fortjener, hvad de gjorde for dig. På den anden side, kan du huske at blive takket for noget, du anses for at være rutine? Det skaber tilfredshed for giveren af ​​en post eller reaktion, som du åbenlyst er at indrømme, at du sætter pris på deres indsats og tid.
 2. 2
  Må ikke overdrive det. Fortæller nogen tak for hver lille ting, vil mindske virkningerne af et ægte show af påskønnelse. Ligesom, "Jeg elsker dig," bruge det sparsomt, intenst, og ikke passivt eller hjerteligt. Kom godt i en persons øjenkontakt er en lille gestus at sikre påskønnelse og sandhed i at give din tak.
 3. 3
  Må ikke glemme. Sæt dig selv i stilling på den person, der har gjort de ting værd at modtage tak for. Flere gange om dagen, er nogen gør noget for dig, hvis det er deres job eller pligt, eller bare en gave af tid og opmærksomhed, det er noget for dig. Altid huske, at. For eksempel, slut dine e-mails med "Tak for din tid og opmærksomhed", fordi du virkelig sætter pris på det faktum, at nogen har taget sig tid til at læse din e-mail og måske ære en anmodning eller erkende nogle oplysninger.
 4. 4
  Put det skriftligt. Hvis nogen har givet dig en gave eller inviteret dig ind i deres hjem, tage tid ud bagefter at skrive en simpel takkebrev og sende den ved gammeldags snail mail.
 5. 5
  Skift dit ordvalg. Prøv sætninger som: "Jeg sætter pris på, at", "Det var pænt af dig / pænt af dig," og "Jeg skylder dig en" forud "tak" eller "Tak".
 6. 6
  Vær specifik. Fortæl den person, hvordan de gjorde, eller hvad de gav dig vil gøre dit liv mere tilfredsstillende. For eksempel, ", tak", hvis nogen gav dig et digitalt kamera, ud over at sige at sige:. "Det vil være perfekt til at tage billeder af vores nye baby, jeg har været døende til at sende billeder til vores venner via e-mail, og nu jeg endelig kan. "
 7. 7
  Bare giv dem en dejlig lille gave og vedlægge en tak note!

Tips

 • Brug ikke "tak". Være taknemmelige.
 • For enhver, der har læst Carnegies 'Sådan Win Friends og påvirke folk, takke nogen skulle synes en forholdsvis let og rutineopgave. Men det er ikke. Husk, før noget andet, at hvis du ikke takke nogen, kan de ikke noget imod, men de vil huske det.
 • Selv når du går glip af en mulighed for at takke nogen, føler respekt for, hvad denne eller disse mennesker gjorde for dig. Gør det til en vane at værdsætte andre mennesker at gøre ting for dig.
 • Tag ikke brusebad dem med ros. Snarere end at føle værdsat de mange føler ret om noget til gengæld, eller måske endda fornærmet.
 • Hvis takke personligt, se dem i øjnene, eller endda holde deres hænder. Det vil vise at du er ægte.
 • Spørg en nær ven eller et familiemedlem til at fortælle dig det sidste gang nogen takkede dem for noget, og huske, hvad det betyder, at næste gang du er ude af huset.
 • Hvis nogen er rart for dig, give ham eller hende et kys.