Wkadk

Hvordan at slippe af narkohandlere i dit nabolag

Er der narkohandlere hængende i dit nabolag? Lær at befri kvarter dit problem, men være parat til at trække på hjælp fra andre.

Steps

Hvordan at slippe af narkohandlere i dit nabolag. Ring det lokale politi og statslige politiet.
Hvordan at slippe af narkohandlere i dit nabolag. Ring det lokale politi og statslige politiet.
 1. 1
  Ring det lokale politi og statslige politiet. Statslige politiet er fuldtidsansatte. Spørg for øget tilstedeværelse. Dette er den mest fornuftige og nummer én ting du bør gøre. For fuld sikkerhed, foretage en anonym opkald fra en mønttelefon. Kontroller dog at sørge for dit privatliv. At give dit navn til politiet kan være nødvendig, og vil lade dem vide, at du er seriøs.
 2. 2
  Tal med dine naboer og andre grundejere i området om problemet. De kan have nyttige oplysninger til relay til politiet.
 3. 3
  Er denne egenskab en leje? Gå til The Tax vurdering distriktet for at finde ejeren. Lad dem vide, hvad der sker på deres ejendom. Forhåbentlig vil du finde en allieret.
 4. 4
  Start en "kvarter watch" i dit område. Chancerne er, du er ikke den eneste berørt af dette problem. Politiet kan give dig NW skilte, og det vil ofte arbejde aktivt med dig for at løse problemet. De kan ikke hjælpe dig, hvis nogen kalder dem.
 5. 5
  Vær sikker alle er belyst. Hvis ikke, så ring og få dem rettet.

Tips

 • Børn kræver alternativer til narkotika, så arbejde med din samfund til at sikre kvalitet muligheder for at gadeliv.
 • Ring til politiet med en god beskrivelse af de forhandlere. dvs race, ca højde, kropsbygning, tøj, placering og hvor, hvis muligt narkotika er. Selv om narkotika ikke er på den forhandler, du kan sætte en bule i deres salg. Politiet kan tage stash og har det ødelagt.
 • Et kvarter ur gør mere end blot allieret mod narkohandlere: al livskvalitet forbrydelser er reduceret, når naboer er årvågne og går ikke på kompromis deres holdning. Selv et månedligt møde med middag eller pizza med til at skabe en obligation.
 • Tag billeder af aktører (skjulte selvfølgelig), narkotika remedier efterladt, nummerplader af biler, hvis du kan. Hard Evidence hjælper politiet gøre deres job.

Advarsler

 • Vær forsigtig! Nogle narkohandlere er farlige mennesker! Vide, hvornår at tie stille. Du ønsker ikke at få dig selv eller din familie ondt.
 • Tage notits af dine omgivelser. Mennesker med narkotika på dem er usandsynligt, at forårsage en scene i et offentligt område, så konfrontere dem i områder med folk omkring.
 • Må ikke true forhandlerne. Dette vil bringe open fjendtlighed i dit forhold. Vær på vagt over konfrontere dem overilet, Mens mange kan være fornuftige mennesker, er der klar mulighed dette vil være en meget farlig handling. Hvis du beslutter at tage denne risiko, være stærk, men rimeligt og så venlig som muligt. Må ikke truer med at ringe til politiet, og prøv at forholde sig til dem uden at virke nedladende.