Wkadk

Hvordan man kaster en sød seksten fest

Sweet Sixteen! Det sker kun én gang, så du bør hellere gøre noget ud af det. Her er nogle tips til at få dig på din vej til den bedste fødselsdagsfest nogensinde.

Steps

Hvordan man kaster en sød seksten fest. Tal med dine forældre om budgettet.
Hvordan man kaster en sød seksten fest. Tal med dine forældre om budgettet.
 1. 1
  Tal med dine forældre om budgettet. Husk flere penge ikke nødvendigvis gøre det sjovere - det handler om at gøre det afslappet, og mindeværdig.
 2. 2
  Spørg omkring din skole, hvis de kender om nogen andre er at have en fest den aften, så parterne ikke vil være i strid, og folk vil ikke nødt til at vælge mellem de to.
 3. 3
  Find et populært sted at have det. Lej et sted, hvor du ved, alle er bekendt med og elsker. Du kunne også have det i dit eget hjem for at spare på penge til at hjælpe med at dekorere den ud eller at bruge på part favoriserer for gæsterne.
 4. 4
  Vælg et tema. Noget som "Summer Fun", med emner som strandstole og sand.
 5. 5
  Lights, badeværelser, hot musik bidrager alle til din fest bliver off the hook. Få nogen, der tilbyder spil lys og kan få alle går. Dette kan gøre eller bryde din fødselsdag!
 6. 6
  Har cool invitationer til at understøtte dit tema, men holde invitationer til folk, du rent faktisk kender og holder af. Hold det eksklusive, omkring 100, hvis du har en rigtig stor fest. Gøre folk ønsker at komme til din fest. Udsend dine indbyder mindst en måned før festen.
 7. 7
  Sørg for at du har noget at holde dine gæster underholdt - en dans off, djs, et show, gaver, masser af god musik, som folk vil nyde.
 8. 8
  Spis godt. Fødevarer er et must. Vær sikker på at have alle dine livretter der, og fødevarer til at matche dit tema - igen, hvis der er en meget populær restaurant, der alle går til, få din mad forplejning der. Fødevarer er en god måde at holde gang i festen, hvis tingene begynder at falde til ro eller få slags tør. Sørg for at du har en masse sund mad som gulerødder, tonsvis af æbler og salater, og glem ikke drikkevarer som vand. Du ønsker at gøre dine gæster glade og sunde på alle tidspunkter.
 9. 9
  Sørg for, at dine forældre er en del af partiet. Få dem følge dig rundt, dette er din fest, så nyd det med dine forældre, og hvis de bekymrer sig så meget om våger over dig og partiet, fortælle dem at leje en bodyguards (pænt selvfølgelig!)

Tips

 • Sørg for at have en virkelig cool outfit. Det er din fest, og du ønsker at være centrum for opmærksomhed. Få noget, der vil få dig til at skille sig ud. Lad os sige at din parti var club påklædning - måske du ønsker at få en fancy kjole, så du ville holde ud mest.
 • Få en rigtig god DJ. Lys kan gøre en enorm forskel. Sørg for, at DJ du får, er ikke gammel og fedt. Få nogen, der kan give dig en sød Sixteen MTV stil part.
 • Det behøver ikke at være en kæmpe fest! Blot har de mennesker, du holder af!
 • Hvis der er et problem med at få dine gæster til festen (ex. det er langt væk), leje en bus, turistbus eller limo til dine gæster til at rejse i. Fortæl bussen til at være på et bestemt sted (ex. den lokale park ) på et bestemt tidspunkt og fortælle alle de gæster, der har brug for en tur til at dukke op. Angive dette på invitationen.
 • Få en fantastisk band at komme spille ligesom på min super søde seksten på MTV. Disse omkostninger en masse selv.

Advarsler

 • Vær forsigtig, at du ikke spilder noget på dit tøj. Hvis du er bekymret, kan du altid tage et ekstra top med dig.
 • Du vil have folk, der ser din enhver bevægelse, der ønsker dig til at rode op, det er det, vi kalder haters, bare ikke betale dem nogen sind (de er bare misundelige), lad dine haters være din drivkraft!, Smile, se sød, og omfavne smide de hotteste b-dag nogensinde!
 • Bruge dine penge fornuftigt, ellers vil du blive brød efter festen. I stedet for at købe en kage, få et familiemedlem til at bage en. I stedet for at købe al den mad har et par folk bringer den mad, du planlægger at have. Gør dine invitationer stedet for at købe dem. Ved at spare så mange penge som muligt, kan du have en helt fantastisk Sweet 16 og også gøre dine forældre glade.

Ting du behøver

 • kage
 • mad
 • dekorationer
 • part favoriserer (cd'er, godbidder, billeder osv...)
 • mennesker
 • dj eller musik,