Wkadk

Hvordan man laver en fyr, der bruges til at lide dig lide dig igen

Det er ikke en simpel proces at lave en fyr, der bruges til at lide dig, ligesom du igen, men det kan og er blevet gjort masser af gange før. Læs nedenfor for at finde ud af de bedste måder at vinde tilbage din drøm fyr.

Steps

Hvordan man laver en fyr, der bruges til at lide dig lide dig igen. Visualiser vinde ham over.
Hvordan man laver en fyr, der bruges til at lide dig lide dig igen. Visualiser vinde ham over.

Kom i den rette sindsstemning

 1. 1
  Visualiser vinde ham over. Det er uundgåeligt, at du vil bruge lidt tid på at tænke den fyr, der plejede at kunne lide det, men du kan kontrollere, hvordan du bruger den tid. Forestil dig, hvordan det vil være, og hvad det vil føles som når du vinde ham tilbage. Envision dette som en fremtidig hukommelse og ikke et fjernt én. Positiv tænkning går langt videre, end man ofte tror.
 2. 2
  Vær selvsikker og stærk. Dette er ofte lettere sagt end gjort, når du forsøger at vinde tilbage til en person, der afviste dig. Men, som udkommer trist eller desperate er en garanteret måde at ikke vinde ham tilbage. Vis ham, at du er i stand til at komme videre.
 3. 3
  Find andre ting at fokusere på. Selvom du kan vinde tilbage den fyr, der bruges til at lide dig, er det ikke kommer til at ske natten over. Konstant tænker om ham, vil ikke gøre noget, men forårsage unødig stress. Tage en ny hobby eller afsætte mere energi til din karriere og venner. Ud over at have mindre tid til at fokusere på denne fyr, dette vil gøre du føler at du har genvundet en vis kontrol over dit liv.

Bryde isen igen

 1. 1
  Begynder at tale til denne fyr igen. Gå op til ham i slutningen af ​​klassen eller på en frokostpause. Hvis du ikke arbejder eller går i skole sammen, skyd ham en sms. Må ikke være bange for at gøre det første skridt, fordi du har intet at tabe på dette punkt.
  • I de tidlige stadier af at forsøge at vinde ham tilbage, så prøv at holde interaktioner kort og søde. Må ikke sætte dig selv i en position, hvor du vil føle fristet til at opdrage negative følelser.
 2. 2
  Begræns din kontaktperson. Hvis du ringer eller tekst en fyr flere gange, vil han ofte se dette som chikane eller forfølgelse, og blive slukket ved den. Begrænsning din kontaktperson vil også forlade ham ønsker mere, og gøre ham mere tilbøjelige til at komme til dig.
 3. 3
  Lov flirtende. Når du har brugt en del tid sammen igen, det er et passende skridt til at gøre. Brug dine øjne til at flirte eller bære en fed rød læbestift. Husk, der er en forskel mellem legende flirte og optræder desperate. Fyrene elsker at føle sig som der "alt dette og mere" griner af hans vittigheder, medmindre de ked af dig. Gør ham føle, at han har kontrol, men ikke for meget kontrol.
 4. 4
  Bær hans foretrukne tøj på dig. Hvis han nogensinde komplimenteret dig på en skjorte du havde, eller du havde en særlig god dag med ham, mens iført en bestemt tøj, skal du ikke være bange for at bringe disse emner ud igen.
 5. 5
  Vække gamle minder. Når du er klar til at gøre det første modigt skridt i at vinde ham tilbage, minder mig om de gode tider du begge nydt sammen. Opdrag en sjov anekdote eller et særlig sjovt eller sexet dato.

Oprettelse af nye erindringer

 1. 1
  Gå til nye steder. Må ikke sidde fast hængende på de gamle steder hvor man både bruges til at tilbringe tid sammen. Hvis dette bliver en ny situation mellem de to af jer, pick spændende nye placeringer eller sjove dato ideer, som du ikke har gjort sammen.
 2. 2
  Lad ham vide, hvordan du føler. Når du har gjort alt ovenstående, kan du lade ham vide, hvordan du føler om ham. Den eneste måde du vil være i stand til at få ham tilbage er ved at have en diskussion om det.

Tips

 • Hvis han begynder at stille dig spørgsmål om ting, som han allerede kender svarene på, smile og nyde, fordi du lige har vundet ham igen!
 • Hvis han kan lide en anden pige, så prøv og vinde ham ved at tilbringe mere tid sammen med ham, så hun gør.
 • Grine og smiler meget. Gør flirtende ting med dine øjne
 • Være sig selv betyder ikke, at du skal ignorere all.You nødt til at være en god person.Just se ham og forsøge at forstå, at hvad han kan lide, eller wants.And forsøge at passe ind i hans regler, og der du går.. nu du don 't nødt til at sætte dig selv i hans fødder, men være sikker og altid se op!
 • Prøv at afslutte dine datoer med et knus. Det efterlader dig både en god hukommelse for at holde hinanden.
 • Må ikke være tvangspræget! Dont være konstant sms'e ham, når han ikke svarer inden for 5 minutter! Han vil i sidste ende svare og hvis han ikke gør, så tal med ham om det.
 • Bare vær dig selv, og hvis han fortæller dig noget, du allerede kender eller har hørt bare spille sammen med ham!
 • Når din flirt børste op imod hans / hendes arm og få øjenkontakt med ham, så se bort koket.
 • Start i det små. Prøv gruppeaktiviteter først, med særlig opmærksomhed på ham, og derefter begynde at sænke indbyder hver weekend eller deromkring. Han vil derefter fange på, at du har været der i nogen tid.
 • Rør ham. Ikke i en underlig stalkish måde, men måske et klap på armen eller leg med hans hår (hvis han ikke sind)! Må ikke blive for intimt, men tøv ikke med at komme endnu tættere som et knus eller sidder komfortabelt sammen.
 • Vær kreativ!
 • Fortæl ham, hvordan du føler. Selv efter det, og han stadig ikke kan lide dig, han derefter er ikke værd at din tid.
 • Sørg for at grine på nogle af hans vittigheder, men ikke alle, fordi ikke alle hans vittigheder måske eller måske ikke være sjovt.
 • Må ikke sove med ham for tidligt, det vil ødelægge alt! Et kys er acceptabelt, men ikke tillader det at eskalere. Et kys vil forlade ham ønsker mere.
 • Hvis han begynder at drille dig så det betyder at du er ude ven zone og ind i forholdet zone.

Advarsler

 • Må ikke være pessimistisk. Der bare sænker dit selvværd og er unødvendig!
 • Må ikke være for klæbende. Han vil være bange og tilbage fra.
 • Må ikke løbe efter ham, hvis han har taget. Det ville være uhøfligt og respektløst. Selv hvis du ved, at han mangler noget at holde det for dig selv. Tænk om hans nuværende forhold og hans partner. Du ønsker ikke at virke som en "tyv".
 • Hvis du savner ham, men han synes at være godt og er forpligtet, så prøv at opgive disse følelser. Du behøver ikke nogensinde ønsker at vente på nogen.
 • Må ikke overdrive det. Han tror måske du bliver en stalker og tilbage væk.
 • Når du flirter, ikke tage det alt for langt, fordi du bare vil virke desperat.
 • Helt undgå at gøre ting med sine venner, da han ikke er der. Han tror måske du foretrækker dem, og det vil bare gøre situationen værre!
 • Må ikke vise ham, du forsøger at vinde ham tilbage i begyndelsen og ikke stirre på ham hele dagen. Det vil skræmme ham.
 • Følg ikke nogen af ​​disse trin, hvis du bare vil have en fyr på din side for at se godt ud. Du behøver ikke en fyr til at gøre dig til at smile eller føle sig unik, og du virkelig ikke ønsker at gøre ham tror, ​​du legede rundt med hans hjerte, når tingene miste sin gnist.