Wkadk

Sådan laver du din ex kæreste beklagelse bryde det ud

Efter at være brudt op med, kan det synes umuligt at trække dit liv tilbage sammen og komme tilbage i kontrol over dine følelser, men med den rigtige taktik, før du ved af det, vil du være tilbage til denne tillid, selvstændig, glad pige, at din ex først faldt i kærlighed med.

Steps

Sådan laver du din ex kæreste beklagelse bryde det ud. Tænk over hvad du har lært fra forholdet, og begynde at bruge det i en daglig basis.
Sådan laver du din ex kæreste beklagelse bryde det ud. Tænk over hvad du har lært fra forholdet, og begynde at bruge det i en daglig basis.
 1. 1
  Tænk over hvad du har lært fra forholdet, og begynde at bruge det i en daglig basis. Det kan ikke have fungeret mellem dig, men måske du har lært bedre lyttefærdigheder, at være mindre omklamrende eller hvordan du indstiller personlige grænser.
 2. 2
  Må ikke undertrykke dine følelser. Det betyder ikke, at kontakte din ex eller gøre det offentligt, hvor meget smerte du er i. Tag dig tid til dig selv at tidsskrift, gå en tur eller gå til kaffe med en nær ven til at tale om forholdet, og hvordan du føler.
 3. 3
  Skriv en liste over syv store kvaliteter du har, og sende det et sted du vil læse det hver dag. Husk, at folk bryde op og begynde dating for mange forskellige grunde. Ofte gange break-up er ikke en afspejling af dig personligt, snarere andre personer spørgsmål. Prøv ikke at bebrejde dig selv eller tror, ​​at du ikke længere har noget at tilbyde verden.
 4. 4
  Må ikke rebound. Dette kan midlertidigt gøre du føler dig bedre, men selv efter måneder af nye forhold, når det hele er sagt og gjort, vil du stadig stå tilbage med uafklarede følelser omkring din ex. Tag dig tid til at helbrede, stå på egne ben. Der er intet mere attraktivt derefter en selvsikker, uafhængig person.
 5. 5
  Modstå trangen til at kontakte din ex. Din hjerne vil være på udkig efter enhver mulig måde at komme i kontakt med dem, eller se, hvordan de laver. Modstå enhver pris! Ved at kontakte dem, er du indsende til deres følelsesmæssige manipulation og vise dem, at du stadig er besat over break-up. Hvis det er meningen at være, og det er dem, der brød det ud, vil de kontakte dig.
 6. 6
  Træk vejret. Lad dine følelser til at tage deres naturlige forløb og ikke skubbe væk følelser af afvisning eller ondt. De er normale og når det er fuldt oplevet du vil have en fornyet følelse af styrke.
 7. 7
  Brug magt musikken. Find nogle sange, der beskriver, hvad du går igennem og befri dig at komme videre. Musik er en af ​​de bedste kilder for healing.
 8. 8
  Hold dig travlt. Når du har hukommelse flashbacks eller gå glip af din ex selskab, gøre noget for at tage dit sind fra det. Det kan være alt fra at omarrangere dine hylder til at prøve en ny opskrift.
 9. 9
  Gør mål for dig selv hver dag og forsøge at nå dem. Uanset om det er, at gå en tur, meditere, rengøring af huset eller gøre noget, du har lagt ud for en lang tid. Kryds hvert mål fra listen når den er færdig. Dette vil gøre dig føle sig mere dygtig og vil tage dit sind off din ex.
 10. 10
  Hold dig væk fra alkohol eller andre følelser fremmane stoffer. Du tror måske, en aften med venner vil være den perfekte middel, indtil den nat af sjove drejninger i gråd i badeværelset og drukket tekstning.
 11. 11
  Være modne om situationen. Må ikke sende ham hade mail, eller give ham nogen grund til at være ked af med dig. Du vil have ham til at huske dig som en, der slap væk, ikke den psyko pige, som aldrig forlod ham alene efter han brød det.
 12. 12
  Gør noget rart for dig. Prøv en ny hår klippe, male dine tæer, købe dig en gym pass. Noget at hjælpe dig har nogle kvalitet you-tid.
 13. 13
  Smile. Viser, at du kan finde noget at være glad for vil tiltrække positive mennesker og ting i dit liv. Break-ups kan være ødelæggende, men de kan også gøre dig til en stærkere person. Lad varmen af ​​din personlighed skinne igennem denne vidunderlige smil, og en dag vil han indse, hvad han mistede.

Tips

 • Dont gå på tænker det var din skyld, dens ham, som formentlig har begået den fejl. Hold dit hoved holdt højt op og komme videre, theres at særlige nogen derude, som venter på you.Don 't sætte dig ned, fordi der er mere at gøre i livet.
 • Tilbring lidt tid væk og giv dig selv en pause.
 • Må ikke bruge al din tid slå dig op over, hvad du kan have gjort forkert. Det er ikke produktivt, og vil ikke hjælpe dig helbrede. I stedet fokusere på dygtiggørelsen dig selv.
 • Når du føler dig positivt om dig selv, er der ingen at fortælle, hvor du vil gå. Lad gå, og se, hvor dato tager dig. Måske er din ex faktisk ønsker dig tilbage.

Advarsler

 • Må ikke tage stien hævn. Det kan synes godt i starten, men kan såre andre.

Ting du behøver

 • Et tidsskrift