Wkadk

Hvordan kan man vide, om din ex er forelsket i en anden

Er du generet af muligheden for, at din ex er faldet i kærlighed med en anden? Det er ganske simpelt virkelig - hvis din ex har, er det tid at komme videre. Hvis du er ved at dø af nysgerrighed, ja, det er noget andet igen, let behandles ved at spørge...

Steps

Hvordan kan man vide, om din ex er forelsket i en anden. Spørg din ex, hvordan de gør.
Hvordan kan man vide, om din ex er forelsket i en anden. Spørg din ex, hvordan de gør.
 1. 1
  Spørg din ex, hvordan de gør. Tegn på, at de er i kærlighed er som regel temmelig indlysende - de ser en anden, de bruger en masse tid sammen med denne person og de er glade, griner en masse. De kan være iført en ring, eller særlige smykke. Hvis du stadig passe på din ex, antages det, at du stadig har en civil forening med dem (hvis du ikke gør, så måske du har fået store problemer grænser op til pürsch). Snarere end mistænksomhed, hvad din ex er op til selv, er du bedre stillet at være fed og åbent med dem. Spørg dem direkte, hvis de ser en anden og hvad denne nye person, betyder for dem. Forklar, at du har brug for at vide, at de er glade, så du endelig kan give slip. Ønsker dem held og lykke, give dem al din goodwill og - mener det.
 2. 2
  Beskæftige sig med det. Hvis du opdager, at din ex er faldet i kærlighed med en anden, være storsindet og pragmatisk. De to af jer ikke længere sammen, og det er dine følelser, der ønsker en slags tilbagevenden til den måde, tingene var ikke din ex. Det er klart din ex ikke tage væk den samme bagage fra slutningen af ​​dit forhold sammen. Din ex nye forhold er en klar wake-up call til dig at lade gå til en gang for alle nu.
 3. 3
  Lær af den kærlighed, du engang havde. Enhver person, der kommer ind i vores liv betyder noget for en eller anden grund. Ingen kan holdes på mod deres vilje, vi er alle frie agenter og kærlighed kommer uden strenge. Hvis dette er den ene ting, du lærer af din ex nye kærlighed, så er dette en stor lektion. Når kærligheden kommer igen til dig - og det vil, forudsat at du forblive åben og klar til at komme videre - vil du have lært værdifuld lektie af ikke forsøger at klamre sig til et andet menneske for din egen selvværd. Kærlighed er mellem ligemænd, og det er givet frit. Hvis du bekymre dig om de kommen og gåen af ​​en ex, er det klart, at du stadig har et stykke vej til at realisere denne lektion.
 4. 4
  Spørg dig selv, hvad du laver i dit liv at gøre tingene bedre for dig selv. Dette er et vigtigt skridt i at flytte ud over din ex. Skal du flytte i din uddannelse, karriere, mål og personlige hobbyer? Er du leve et tilfredsstillende liv i din egen ret? Hvis du ikke kan besvare disse spørgsmål i det positive, er det tid til at flytte fokus fra at bekymre sig om din ex liv til at bekymre sig om din egen og gøre positive ting for at få det tilbage i god form. Og en person med formål og selv-sikkerhed er langt mere attraktiv for andre end nogen, der mopes om manglende nogen langt væk.

Tips

 • Lav en færdiggørelse ceremoni. Alle disse påmindelser om din ex stadig omkring huset - tid til at få dem ud af dit liv. Når du lærer din ex er forelsket i en anden, samle alle disse elementer op og tage dem tilbage til din ex. Hvis du ikke kan gøre dette, tage dem til den lokale genbrugsforretning. Bare gør det og blive færdig med den. Dine minder er nok af en påmindelse.

Advarsler

 • Må ikke sprede rygter eller forsøge at finde ud af, hvad din ex er op til gennem andre parter. Hvis du ønsker at vide, være modige nok til at spørge direkte. Men også være fornuftige nok til at stå over for, at du gør dette blot for at hjælpe dig videre, ikke at skabe en grund til at svælge i "hvad der kunne have været".
 • Sommetider finde ud af din ex er kommet videre og fandt en ny person kan gøre dig splittet, hvis dette forekommer, så bliver du nødt til at gøre alt, hvad du kan for at ved at holde dig travlt med at gøre konstruktive ting.