Wkadk

Hvordan at gøre ham vil have dig tilbage

Har du stadig elsker ham, han er over dig, tror du hes over dig? Med disse trin for trin tips og tricks, du måtte have din mand tilbage, men husk hvis det ikke virker ud af disse tricks kan fange en anden fyrene øje, måske en endnu bedre fyr.

Steps

Hvordan at gøre ham vil have dig tilbage. Minde ham, hvorfor han ville have dig i første omgang.
Hvordan at gøre ham vil have dig tilbage. Minde ham, hvorfor han ville have dig i første omgang.
 1. 1
  Minde ham, hvorfor han ville have dig i første omgang. Husk, når du to var dating, og han sagde, at du så smuk? Prøv at huske, hvad du havde, eller hvordan du gjorde dit hår den dag. Dressing på samme måde kan fremhæve det øjeblik i hans sind og gnist gamle følelser igen.
 2. 2
  Lov glade. Må ikke fake det, men hvis din sørgende give lidt halv smil bare for at sikre verden kender din ryg.
 3. 3
  Har en sjov tid. Har en hop i dine skridt og føle uovervindelig.
 4. 4
  Pas på dig selv. Sørg du brusebad regelmæssigt og børste dine tænder og hår to gange om dagen. Få nok søvn til at sikre, at du ikke har poser under øjnene. Ikke blot vil dette få dig til at se mere attraktiv, men det vil gøre du føler dig bedre om dig selv i almindelighed.
 5. 5
  Gøre den gamle bøjes og snap. Drop en pen foran sig, ikke gør det indlysende, men måske hvis han samler den op dine øjne kan mødes, og han kan indse, hvad han glip af, hvis det ikke virker, kan du stadig hente det op selv, er det stadig tilføjer opmærksom på dig selv.
 6. 6
  Har gode intentioner. Det er fristende til tider at forsøge at få hævn, men hvis du ikke er alvor om at ville din mand tilbage, er det bedre at komme videre og finde en anden.
 7. 7
  Lad ham se dig tilfreds med en anden fyr. Husk selv om han ikke vil have dig, dybt nede han virkelig ikke vil have dig til at være sammen med en anden mand. Så vil han begynde at indse, hvad han havde.
 8. 8
  Har tillid til. Husk mænd elsker en sikker kvinde og vise ham, at du er i kontrol over din verden vil fange hans opmærksomhed.

Tips

 • Arbejdet med dig selv først. Hvis du har nogle spørgsmål er du nødt til at løse, så gør dem først, så han kan se, at du prøver, og så hvis du date igen er der ikke flere problemer.
 • Sørg folk elsker dig. Har folk på din side uden at tigge dem til at være på din side, gør dem til at indse hvor stor du er, så de kan tale om dig til ham, uden at du hentyder tingene, på denne måde er det hele naturligt, og det gør ham vil have dig.
 • Forsøg ikke at få ham tilbage for et par uger. Du vil kun køre ham væk.
 • Må ikke blive let. Hvis du er nemme at han vil bruge dig som en pige til at gøre ting med så vil han dumpe dig, når du har været brugt, ikke spilder din tid.
 • Vær dig selv. Det er derfor, han faldt for dig
 • Være søde og nice. Dette er den ene uge, du nødt til at være en engel, så han kan indse, hvor er du sød.
 • Må ikke gøre det akavet. Det er akavet for jer begge, selv ham, så ikke opdrage forholdet for meget, medmindre det er i en flirtende måde ellers lad kampene et andet sted, efter at alle, der ønsker drama?

Advarsler

 • Han kan bare være over dig, bevæger sig på er ikke enden af ​​verden, kan det være det bedste.
 • Hvis han er i en anden pige med det samme, er du sikkert ikke er på hans sind, men bare blive stærk og glad, og han vil snart indse, hvad han havde.
 • Sørg for at du vil have denne person tilbage til den rigtige grund, ikke fordi du er ensom eller du er bange for at være alene.
 • Husk du er ikke den eneste i verden.