Wkadk

Hvordan man kan holde venner med din ex

Breakups er hårdt. Miste ledsagelse din ex er en del, der gør bryde op så svært, især hvis du var venner, før du begyndte at date. Denne artikel vil lære dig, hvordan du afgøre, om du er klar til at være venner med din ex, og hvordan man kan gå om oprettelse af et platonisk venskab med ham eller hende.

Steps

Hvordan man kan holde venner med din ex. Vær sikker på at du er virkelig interesseret i et platonisk forhold.
Hvordan man kan holde venner med din ex. Vær sikker på at du er virkelig interesseret i et platonisk forhold.

Første del: spørgsmål til at overveje

 1. 1
  Vær sikker på at du er virkelig interesseret i et platonisk forhold. Hvis du ønsker at starte et venskab med en ex i håb om at du vil komme sammen igen, så er du helt sikkert ikke klar til at være venner. Tag dig tid til seriøst at overveje, om ikke du er virkelig klar til at blive platonisk.
  • Hvis du er usikker på dine følelser, overveje dette spørgsmål: Hvordan ville du føle, hvis du har lært, at din ex er at se nogen nye? Hvis forestille din ex med en ny person gør dit ansigt bliver røde af raseri, så er du sandsynligvis ikke klar til at være venner.
 2. 2
  Undersøg, om du har brugt nok tid fra hinanden. Hvis bruddet er stadig frisk, så skal du bruge et par uger eller endda et par måneder, uden at tale med eller se din ex på en regelmæssig basis. Denne fase er nøglen i at lære at adskille forhold fra venskab, og giver både dig og din ex tid nok til at sørge over bruddet.
 3. 3
  Må ikke haste. Mens du kan være ivrige efter at se din ex igen, være opmærksom på, at du stadig kan være følelsesmæssigt afhængig af denne person. Vent, indtil dine følelser for din ex er aftaget.
  • Fokuser på dine hobbyer, nære venner, og skole / arbejde. Selvom det kan være svært, vil du i sidste ende lære at leve lykkeligt uden at have konstant kontakt med din ex.

Del to: at nå ud

 1. 1
  Lad din ex ved, at du ønsker at være venner. Når nok tid er gået, skal du kontakte din ex og lad ham eller hende vide, at du gerne vil opretholde et venskab.
  • Send en venlig e-mail, tekst eller telefonopkald.
 2. 2
  Vær tålmodig. Hvis din ex ikke er klar til at være venner, han eller hun er formentlig stadig sørgende tabet af forholdet. Må ikke få forstyrret, hvis dette er tilfældet. Giv din ex den tid, han eller hun har brug for at klare de resterende følelser fra bruddet.

Del tre: hvordan man opfører sig omkring din ex

 1. 1
  Gør ikke-romantiske planer. Ikke opfylder sent om natten, eller på et sted, som du brugte til hyppige som et par. I stedet for at gå ud til en romantisk middag, for eksempel, mødes til en kop kaffe.
 2. 2
  Mødes i det offentlige. Dette vil mindske sandsynligheden for at kæmpe eller få intim med din ex.
 3. 3
  Holde samtalen lys. Undgå opdragelse aspekter af dit gamle forhold, eller taler om den person, du er i øjeblikket dating, hvis du ser nogen. I stedet tale om, hvad du har været op til sidst, fælles venner, planer for fremtiden, og / eller aktuelle begivenheder i nyhederne eller pop kultur.
 4. 4
  Være venlige, men ikke flirtende. Mens du ønsker at være rart for din ex, så prøv ikke at være alt for flirtende eller suggestive.
  • Klæde sig passende. Alle ønsker at se godt ud foran deres ex, men dressing også provokerende vil sende det forkerte budskab.

Fjerde del: ting for at undgå

 1. 1
  Må ikke have sex med din ex. Dette vil uden tvivl føre til spørgsmålet om at komme tilbage sammen, og vil sabotere din chance for at etablere et platonisk venskab.
 2. 2
  Må ikke falde tilbage i gamle mønstre. Samtidig opretholde et venskab med nogen, ex eller ej, kræver lejlighedsvis kontakt via telefon eller computer, ikke starte sms'e eller ringe din ex på en daglig basis. Dette vil uundgåeligt skabe et falsk håb om at komme tilbage sammen.
 3. 3
  Vide, hvornår du tilbage fra. Hvis enten du eller din ex bliver for vedhæftede og gamle følelser begynder at opstå, så skal du ikke tvinge venskab. Dette er sandsynligvis et tegn på, at bruddet er for frisk, og at du skal bruge mere tid fra hinanden.

Tips

 • Overveje, om ikke du stadig tænke på din ex konstant. Hvis du gør, så er du sandsynligvis ikke over bruddet og bør ikke forsøge at etablere et venskab endnu.
 • Prøv at undgå at søge oplysninger om din ex via venner eller internettet. Dette vil kun medføre, at du besætte og måske endda få dine følelser ondt.
 • Vent, indtil du har startet dating nogen nye før at se din ex. Dette vil give dig mere selvtillid, og hjælpe dig med at komme over din ex, så du kan begynde at se ham eller hende i et platonisk måde.

Advarsler

 • Vær forberedt på at lære, at din ex er dating en anden. Mens den generelle tommelfingerregel er ikke at tale om et nyt forhold, kan din ex ikke vide det. Forbered dig på den mulighed, at han eller hun er kommet videre.