Wkadk

Sådan laver du en god fortjeneste i skolen

Nogensinde drømme om at gøre tonsvis af kontanter? Ikke gammel nok til at få et job? Derefter følger denne simple guide til at tjene penge!

Steps

Sådan laver du en god fortjeneste i skolen. Spar op så mange penge som muligt, men ikke investerer alle dine penge i dette.
Sådan laver du en god fortjeneste i skolen. Spar op så mange penge som muligt, men ikke investerer alle dine penge i dette.
 1. 1
  Spar op så mange penge som muligt, men ikke investerer alle dine penge i dette.
 2. 2
  Købe, hvad der er populært, og hvad eleverne har brug for, såsom tyggegummi, blyanter, sodavand, chips eller slik. Prøv at holde sig til kun et par produkter, eller det bliver overvældende. Når du får en god fortjeneste, kan du udvide til flere produkter.
 3. 3
  Gøre nogle forskning: Undersøgelse og finde ud af mærker af dit produkt og smag af dit produkt, du sælger, at forbrugerne nyder og er villige til at betale for. Bare spørg folk om de ville købe et bestemt produkt fra dig.
 4. 4
  Vær kreativ med dine produkter (jeg. E. Blyant shooters, locker bøjler, origami ninja stjerner, ETC....), der er den slags usædvanlige ting, skolebørn elsker at købe.
 5. 5
  Gå ud og købe, hvad du har brug for, og kun starte ud med lidt, hvis du bliver fanget. (Anbefales set-up: 2 6-packs sodavand, omkring 3 pakker tyggegummi, en enkelt pose blandet slik, og en lille Ziploc pose til at bære elementerne i).
 6. 6
  Approach folk, og spørge, om de gerne vil købe dit merchandise. IKKE får alle snakkesalige, når værftet vejledere er i nærheden, behøver du ikke vil have dem til at se nogen forking over penge til dig.
 7. 7
  Hvis du har gode venner så lad dem gå rundt og lad dem sælge dine merchandise. Hvis de kommer tilbage med penge og det hele er der betaler dem. Dette er en nem måde at udvide din indkomst. ADVARSEL: Hvis dine venner ikke er troværdige, kan de beholde pengene for sig selv!
 8. 8
  Hvis din virksomhed får populær, du vil have folk til at begynde at nærme dig!
 9. 9
  Sælg til frokost, folk har penge klar.
 10. 10
  Hold styr på din fortjeneste: holde et notat bog af ugentlige overskud og kvitteringer fra tidligere kunder. dette vil hjælpe dig se salgstendenser
 11. 11
  Nyd dit overskud.

Tips

 • Hvis du har en personlig telefon (mobiltelefon), fortælle folk til tekst dig om, hvad de måske vil, eller de kan placere ordrer.
 • Du kan også ønsker at sælge hele pakke tyggegummi til en højere pris.
 • Du kan også lave specials såsom købe to få en gratis eller lavere pris for hver post i det mere kunden
 • Ved køb og salg af chips, købe de store sække til omkring 5€ 0,50. Sæt chips i mindre Ziploc poser, og sælge hver af dem for 50 cent, let at opnå et overskud.
 • Hvis du bor i nærheden af ​​en butik, der sælger udenlandske sodavand, du måske være i stand til at købe sodavand for omkring en dollar eller deromkring, og dobbelt eller endda tredobbelt dine penge.
 • Køb en masse forskellige typer af sodavand (12 pakker), og bede dagen før, hvad folk ønsker. Derefter sælge det den næste dag.
 • Når du køber og sælger sodavand, købe seks pakker og sælge hver soda for en dollar til næsten det dobbelte af hvad du startede med (start ved at købe en 12-pack for 5€ og sælge hver af dem for en dollar. Dit omsætningen vil være 10€. din fortjeneste vil være 5€, som er de penge, du rent faktisk gøre.)
 • Køb i bulk. På steder som Costco og Sams Club kan du købe store mængder af elementer til billigere priser.
 • Når du køber og sælger tyggegummi, købe tyggegummi i trin på 5. 5 Gum er fantastisk til at sælge, fordi der er 15 stykker, og mange mennesker elsker det.
 • Hvis du giver kvitteringer til kunderne, det hjælper dig med at holde styr på salg, og hvis din kunde får noget slemt, de kan bevise, at de har købt dette produkt, når de vil have deres penge tilbage. Vær ærlig og returnere deres penge.
 • Medbring en lille cooler med en ispose i det at sætte 3-4 sodavand i det. Opkræve ekstra for en kold sodavand vs en varm.

Advarsler

 • Vær opmærksom på konkurrence! En anden knægt fra din skole kan bruge den samme vejledning.
 • Dette kan være imod skolens regler. Dine forældre måske ikke godkende det heller.
 • Ting, der er tunge, storskrald eller skrøbelige er ikke gode til at prøve bærer rundt skole i hemmelighed. Du ønsker ikke at være sælger knuste chips, og du ikke ønsker at være bærer rundt en kæmpe affaldssæk fuld af noget enten. Ikke ligefrem diskret.
 • Sælge ting billigt! Ingen ønsker en 5€ sodavand!
 • Hvis du har en slægtning, der går til den samme skole, så prøv og holde din virksomhed hemmelighed. Hvis de finder ud af, kan de afpresse dig eller fortælle dine forældre.
 • Hvis du har en trofast ven, sætte din "oplagring" i deres locker / rygsæk. Denne måde, hvis du bliver fanget, vil de studerende / lærere ikke finde dine stash.