Wkadk

Hvordan at være glamourøs

Ordet "glamour" har sine rødder i spell-casting, trolddom og magiske fortryllelse. Mens opfattelser af glamour ændret for bedre eller værre, er det fortsat det samme: Glamorous handler om en fantastisk illusion, at du fører et liv, tigger om at blive misundt. Vi har alle mødt denne person. At hypnotisk flash deres smil. De glitrende lys bag hans eller hendes øjne. Gnisten du så dårligt ønsker at nå ud og få. Hvis dette lyder eksternt dragende, læse på min ven, er du godt på vej.

Steps

Hvordan at være glamourøs. Tages op unikke og interessante hobbyer.
Hvordan at være glamourøs. Tages op unikke og interessante hobbyer.
 1. 1
  Hår. Dit hår skal være rart og organiseret. Det bør ikke være rodet og sammenfiltret. Dit hår kan være i en løs bolle, bølget, eller flyve-away. Men det bør være korrekt nok til at se elegant og glam. Glamorous hår kunne også være noget lignende mørkebrunt hår med karamel højdepunkter. Dit hår skal altid være skinnende og aldrig rodet. Når du går til gymnastik prøve at gøre en høj hestehale med nogen bump. Uanset frisure du venligst sørg for at det ser pænt og velholdt.
 2. 2
  Face. Dit ansigt skal være fejlfri. Det betyder ingen acne, ingen bumser og ingen blå mærker eller ar. Det er fejlfri. Dit ansigt skal være fri for alle dem. Hvis du har acne eller bumser, du skal gå til en hudlæge for at forsøge at finde en hud produkt, der virker for dig.
 3. 3
  Makeup. Begynd med eyeliner. Du skal have enten aa lille mængde af eyeliner eller en mellemlang mængde eyeliner. Trace den naturlige form af øjet på den øverste lash-line, og sætte en lille "svirp" i slutningen, det er en klassiker, altid fantastisk look. Find din nøjagtige nuance af concealer og bruge det under dine øjne, hvis du har mørke rande, og hvor som helst du kan have ar osv. Brug foundation, hvis du har brug for ekstra dækning, eller hvis din hud tone er ujævn. For at gøre dit ansigt ser mere feminin, brug en ansigtsbehandling highlighter og anvende på de høje punkter i dit ansigt: din pande knogle, dine kindben, og broen af ​​din næse. Krølle dine vipper og anvende mascara. Ved hjælp af to øjenskygge farver, lysere man anvende hele låget og mørkere i den krølle. Find en læbe farve, der virker for dig og bruge det, sørg for at bruge en fugtighedscreme, før du anvender læbe farve. Brug en rødme på æbler af dine kinder, og kontur dine kindben med bronzer ved at lave en "fisk ansigt," at anvende lige under dine kindben, og blanding.
 4. 4
  Accessorize! Sørg for, at selv hvis du ikke har råd dyre tøj, du accessorize godt, så du sætte fut tøjet op og gøre outfit ser dyrere. En lille halskæde til at bære hele tiden er sød, fordi du bære den på dovne dage og stadig ligne dig gjort en indsats. Et ur er obligatorisk! Bare sørg for at det passer, og hvis du er nødt til, at få links fjernes eller tilføjes. Sørg også for, det er en farve, der går med alt i dit skab og matcher din hudfarve.
 5. 5
  Koordinere! Sørg for, at alt matcher. Dette er langt vigtigere end at have dyrt tøj! Intet siger "glamour" som at blive sat sammen. Et godt eksempel er, hvis du gå kører, bære en matchende velour træningsdragt med sneakers, der passer, og måske en sød (matching) grafisk tee nedenunder. Det viser, at selv på din dovne dage, du forsøger, eller måske du er så rige, at dette var den slouchiest outfit, du kan sætte sammen! (Måske)
 6. 6
  Tages op unikke og interessante hobbyer. Du må ikke være i stand til at hoppe på en jet-og lounge på en brasiliansk strand ligesom det, men du kan være selektiv i dine aktiviteter. Hvis du ønsker at lede den glamourøse liv en kunstner, for eksempel, er det mere passende at hænge ud i coffee shops, diskutere kunsthistorie med ligesindede folk, indtil de tidlige timer af morgenen, end at gå bar-hopping.
 7. 7
  Inkorporere elementer af glamour ind i dit offentlige liv. Husk, at siden bliver glamourøs handler om at skabe en fantasi, du kun nødt til at være glamourøse, når du bliver set af andre. Hver gang du træder udenfor dit hjem i offentlighedens søgelys, stræber efter at formidle dit billede af glamour. Forestil dig, at du har fotografer følger dig rundt hele dagen - hvis de er fastgørelse billeder, hvad du vil have dem til at fange? Og er det glamourøse?
 8. 8
  Find kvaliteter om dig, at du kan lide og finde en måde at vise dem frem. Denne måde vil du finde en måde at være sikker på om dig selv, selv om det er en grund til du aldrig ville have tænkt på.
 9. 9
  Gå til de dyreste butikker. Selv hvis du ikke har penge nok til rent faktisk at købe ting derfra, den enkle idé at blive spottet frekventere et af de steder er glamourøse itself.This virker også på andre steder som fancy restauranter, natklubber og så videre.
 10. 10
  Altid se dine bedste, når du går ud. Vær sikker på, at der ikke er noget om dig, som du kan betragtes som lav vedligeholdelse. Pas godt på din hud, hår og tænder, og vælg ærbar passende outfits.
 11. 11
  Indret dit hjem på en smagfuld måde. For dem på et budget, kan du bruge klassiske pieces.Imagine en gammel Hollywood-skuespillerinden er at hjælpe din indretning. Hold dig væk fra larmende tendenser som træ korn og fuzzy lyserøde vægge. Nøglen er at se klassiske og forholdsvis moderne med din indretning. Se gamle film for at få ideer.

Tips

 • Bare fordi du er ved at oprette en illusion betyder ikke, du er nødt til. Det er bedre at være mystisk og vag end at blive fanget lyve, som vil se desperate, ikke glamourøse. Husk, at du ikke behøver at fortælle nogen noget, og ikke fortælle dem vil efterlade dem der ønsker at vide mere.
 • Føl glamourøse og selvsikker. Du vil aldrig være i stand til at få den holdning, hvis du tror på dig selv som den gennemsnitlige Joe.
 • Lær af berømtheder (skuespillere, modeller, sangere), der fører en glamourøs livsstil. Hvad gør de, der gør dem glamourøse? Husk at fokusere på de positive ting. Generelt siger lidt, og gør meget lidt, der ville blive betragtet som sladder-værdig vil give dig en masse mere glamour og mystik end at forsøge at skabe et billede, kan du ikke styre involverer andre mennesker, begivenheder eller stoffer (herunder sladder, rygter, sex, og lægemidler)
 • Få inspireret af Gossip Girl romaner og serier-tegnene er perfekte eksempler på glamour.

Advarsler

 • Må ikke fornærme, sladder eller være uhøfligt at folk. Hvis du gør disse ting, vil du ikke synes glamourøse, vil du bare ud som om du er under falske forudsætninger.
 • Folk kan misunde dig på grund af din aura af selvtillid.
 • Folk kan fornærme dig, fordi de er jaloux på, hvordan glamourøse du er. Ignorer dem.