Wkadk

Hvordan til at være varm

Der er mange forskellige måder at beskrive en person som værende attraktive: beautiful, gorgeous,,, og emnet for denne artikel: varmt. Selvfølgelig er alle disse adjektiver i øjet af beskueren, men i denne artikel vil vi gå over nogle af de funktioner, der oftest forbundet med at være varm.

Steps

Hvordan til at være varm. Kig ved den måde du klæder.
Hvordan til at være varm. Kig ved den måde du klæder.

Forskellen mellem hot & søde

 1. 1
  Bliver "hot" har den konnotation af at være en voksen, der folk har en instant seksuel tiltrækning mod. Dette står noget i modsætning til at være "". Normalt når nogen anses søde, de er attraktive i mere en ungdommelig måde, og mindre af en seksuel måde. Så hvis du ønsker at være en varm kvinde, kan du fremhæve dine kurver.

Skærp din kant

 1. 1
  Til at se hot, skal du være lidt spændende og. Når folk ser dig, du vil have dem til at tænke "ooooooh" snarere end "awwwww".
  • Du er nødt til at have en lille smule af en kant. Tænk på forskellen mellem en stereotyp rockstjerne og en stereotyp lærer. Hvis begge er gode leder, ville du sikkert tænke på rockstjerne som varm, og læreren så sød. Begge er gode, men hvis du ønsker at blive betragtet, subtilt eller et skær af oprørskhed hjælper.
  • Der er en misforståelse, at "hot" betyder "sexet". "Sexy" forstås attraktive i en mere voksen, moden måde (hvor du ikke behøver at have en kant). Tænk på forskellen mellem en Megan Fox og Mariah Carey. Mariah Carey er modent og klassiske (som er hvor hun får sin sexiness fra), mens Megan Fox er kantet, vovemod og forførende (som er for det meste hvad der gør hende "hot").

Fremhæv dine fysiske egenskaber

 1. 1
  Vis din krop. For at være seksuelt attraktive, skal du være behageligt i din egen hud og knowhow til at fremhæve dine bedste kvaliteter. Det betyder ikke, du er nødt til at vise en masse hud, men at være bare en lille smule forførende gør ikke ondt.
 2. 2
  Stå ret op og vise din bod, uanset hvilken form den er i. Ræk dit bryst og kaste dine skuldre tilbage. Hvis du er en kvinde, gå som en diva og forførende.
 3. 3
  At være fit hjælper, men det er bestemt ikke et krav. Der er masser af varm mennesker, der ikke i den bedste form, og der er mange mennesker i god form, som ikke er varmt. Men hvis du ønsker at tilføje nogle nogle mere opmærksomhed fra andre, arbejde for at tabe sig, hvis du er overvægtig, eller gør muskel-building øvelser, hvis du er undervægtig eller virkelig tynd. Kontakt en aftale med lokale motionscenter for at se, hvilke maskiner / workout rutiner er bedst for dig.

Ser skarpe

 1. 1
  Vær hygiejnisk. Dette betyder at børste dine tænder og tandtråd mindst to gange om dagen, vaske dit ansigt for at slippe af med hudorme eller acne, vaske dit hår hver anden dag (eller når, afhængigt af din hårtype), brug deodorant, trim dine negle, og lugte frisk. Hvis du ønsker, kan du prøve en dejlig duftende fragarance, eller forkæl dig selv med en spa-dag.
 2. 2
  Kig ved den måde du klæder
  • Forsøger modetrends kan hjælpe dig til at blive mere bemærket.
  • Brug smykker. Kig efter smukke øreringe, halskæder, armbånd, ringe, armringe, osv.
  • Må ikke bære gym tøj, løbesko, gratis rund hals T-shirts, osv. Gem dem, for når du arbejder ud.
  • Du kan klæde skødesløst, så længe du ser ud som om du lægger kræfter i vejen.
 3. 3
  Prøv at rette dit hår på lejlighed. Et par store stilarter omfatter straitening, curling, crimpling, en bolle, Beachy bølger, en fiskehale fletning, en hestehale eller en rodet bolle.
 4. 4
  Hvis du er en pige, så prøv nogle makeup, hvis du har lyst. Det centrale er at holde det på et minimum. Foundation, concealer, facial pulver, øjenskygge, mascara, bronzer, blush, eyeliner og lip gloss / balsam er alt hvad du behøver. Makeup kan fortælle fyre, du kan lide deres opmærksomhed (så urealistisk som det lyder, noget "sexet" kan give en besked, som du tigger om opmærksomhed, så vær omhyggelig med ikke at gå overbord med makeup).
 5. 5
  Ser lidt kantet. Hvis du er en fyr, kan du springe dette trin over. For tøj er tanke, shorts, lagdeling toppe, yoga-leggings og jeans bare nogle ideer. Hvis du er ung, kan du komme i vejen med at bære noget (så længe du ikke får gjort nar af for at bære det). Tænk på Beyonce, eller hvad lørdage bar i deres musikvideo "What About Us". Husk: skimpy tøj virkelig ikke gøre dig nogen mere varm.

Være modne & cool

 1. 1
  Være modne. Du kan ikke være "hot", hvis du minde folk om et lille barn ved at klage uophørligt, plukke kampe med andre, og ellers handler umodne. Ophold classy i din holdning, præsentere dig selv med en poise på alle tidspunkter, og være høflig til alle du kommer i kontakt med.
 2. 2
  Be cool. Ironisk nok bliver varmt betyder at være cool. For eksempel, tænk på Brad Pitt. Han anses af mange (men ikke alle) kvinder til at være varmt, fordi han har en cool attitude, er smuk, og han er ikke altid smilende eller taler (det betyder ikke, at du ikke kan smile eller tale med andre).
  • Hot folk siger ting, der er nødvendige, vittig, eller ting, folk ønsker at høre.
  • Under skrækindjagende situationer imponere varme mennesker andre ved simpelthen ikke flipper ud, fortæller andre, at det er noget / okay, og nogle gange håndterer den.
  • Nogen, der er hot er normalt ikke eller. De er rolige og. Selv hvis de har lav eller egentlig og ondskabsfulde individer (hotness ikke garanti for indre skønhed, trods alt), er de stadig komme ud med en luft af sindsro.

Tips

 • Hvis du mestrer at være uskyldig og varmt sammen, er det den ultimative combo. En mystisk, oprørsk side til deres tilsyneladende uskyldige og blød hud og udseende.
 • Ser hot kan betyde forstærker kvindelige kurver, og for mænd, en stærk krop. For mænd, kan en flot jakkesæt gøre det trick. For kvinden,. Nogle knæ høje støvler eller mørke læbestift Ikke for meget glam selv, enkel, lummer og subtil er nøglen.
 • En vigtig ingrediens til "hot" nyder dig selv og nyde dine egne sanser, og hvis du ser ud som du nyder din krop, er det mere sandsynligt at nogen vil tro, at han eller hun kan også!
 • Husk, at hvis du ønsker at være fristende, er du nødt til at klæde sig på en måde, som du er komfortabel med. Hvis det betyder at vise mere eller mindre hud end du gør nu, så gør det. Men sørg for du er passende til lejligheden.
 • Have evnen til at lade din interesse ved, at du vil have dem, men også at spille hårdt for at få, er også varm og holder den person venter, der ønsker, lokket, og tændt.
 • Slå op berømtheder, der betragtes som "hot" i hvad de gør, og du kan lære og stjæle, hvad han eller hun gør for at blive bemærket og virke tiltrækkende.
 • Forsøg ikke alt for svært at se "hot", hvis det bare ikke passer, eller føler sig trygge til dig. Folk kan være attraktive på forskellige måder. Der er ikke noget galt med at være sød, eller smuk, etc. Forestil Audrey Hepburn, for eksempel, forsøger at se "hot" som Marilyn Monroe - det ville bare ikke arbejde!
 • Nogle grunde, iført en sort skildpadde hals kjole, med lange ærmer kan gøre nogen mystisk og varmt så godt.
 • Husk at smile og være glad.

Advarsler

 • For fyre, kan prøver for hårdt at se hot gøre dig komme ud som arrogant eller forgæves. Det handler mere om, hvordan du bærer dig selv, end hvordan du ser, så du skal ikke bruge for meget tid foran et spejl.

Ting du behøver

 • Makeup
 • Anstændigt men samtidig smart tøj
 • Chic tilbehør
 • Store par sko
 • Hairspray