Wkadk

Hvordan at være en moderne gentleman

Hvis det virker som om ridderlighed er død, ville du være forkert i at antage en sådan. Men kvinderne erkender, at det bliver sværere og sværere at finde den type mand, der længe har været betegnet "en gentleman".

Mænd, lad os være ærlige, er denne artikel for dig. Hvis du ikke har scoret en anden dato for nylig - eller nogensinde - det kan være tid til at revurdere din dating teknik. Der er ingen grund til at være i mørke, når det kommer til den rigtige måde at behandle kvinder. At blive en moderne gentleman er blot et par skridt væk.

Steps

Hvordan at være en moderne gentleman. Åbne døre for din date.
Hvordan at være en moderne gentleman. Åbne døre for din date.
 1. 1
  Forstå, at ligestilling betyder ikke smide dine manerer og god smag ud af vinduet. Dating spillet er stadig omkring fængslende hverandre imponerende hverandre, og at være på din bedste opførsel. Opfører sig på en ungentlemanly måde kan få nogle griner i genfortælling, og det kan selv midlertidigt tiltrække en kvinde, der er i dag for en lærke, men det vil ikke få dig et langsigtet engagement og det vil helt sikkert ikke vinde dig. Frimodigt udtalt, at kvinder er lige så de kan s'gu betale og sætte op med dig som du er, er en snæversynet tilgang til dating. Vigtigheden af ​​at hengive sig til en lille etikette, når dating vil blive tilbagebetalt af en dating oplevelse, som er hensynsfuld, omsorgsfuld, og mest af alt, mere sjov, fordi din date vil helt sikkert blive imponeret af din manerer og hvad bruges til at blive omtalt som "god avl ". Så er det tid til at klæde sig godt, planlægge en anstændig dato og polere op din gentleman måder.
 2. 2
  Vær på tid. En gentleman aldrig holder sin date venter men er punktlig og klar til at gå i det givne øjeblik. Indstil din alarm efter behov, og planen hvor lang tid det vil tage at nå frem til din destination før tid.
  • Må ikke være sent uden en meget god undskyldning, og sørg for at forklare, hvad der er sket for at holde dig op. Hun kan ikke vente længe, ​​især hvis hun har haft tidligere erfaringer med ikke-gentleman typer stod hende op.
 3. 3
  Ros din date. Kvinder som beroligelse, når det kommer til deres udseende. En fantastisk måde at gøre et positivt første indtryk er ved at tilbyde en kompliment på din date udseende. Vær forsigtig, selv om. Brug klicheagtige pick-up linjer og corny komplimenter ville gøre de fleste kvinder sprint tilbage til deres lejligheder. Vær forsigtig med ikke at komme på tværs som. Ingen pige kan lide at føle sig objektiveret. Hold komplimenter lys og uskyldig.
  • Aldrig din date. En hurtig måde at sikre, at du ikke få en anden dato, er at fornærme din date. Hvis du erkende, at du er en person tilbøjelig til at kritisere, så prøv at holde igen på selv det mindste. Realiseringen enhver kritik, uanset hvor konstruktiv du føler, det skal være, vil formentlig komme på tværs som en fornærmelse, der vil starte downhill spiral af din date. Hvis du erkende, at du er en sarkastisk eller humoristisk person være forsigtig med ikke at tage en joke for langt. Selv hvis du spøger, kan en kvinde tage din joke den forkerte vej. Det er bedst at undgå noget, der ligner en fornærmelse eller en sarkastisk tone helt, og hvis det er politisk ukorrekt, flygtigt, eller, ikke sige det.
 4. 4
  Åbne døre for din date. Mænd, dette er ridderskab 101.. Når walking ud af nogen dør, så sørg for du holder døren åben for din date og lad hende gå ud først. Dette vil gøre din date føle sig speciel og respekteret. Der er ingen grund til at gøre dette med flamboyante armbevægelser selv, bare gøre det subtilt og omtanke.
  • Lad ikke døren smække på din date. Dette bør være en given. Når walking ud af døre, er det uhøfligt at gå ud først, især når det betyder at lade døren tæt på din date. Til kvinder, denne handling signaler. Mænd, hvis du er bange for at ligne du pleje for meget, ikke. Det er ikke et tegn på svaghed at åbne døre til dine datoer, i virkeligheden, er det lige det modsatte.
 5. 5
  Hjælp din date til hendes stol, før du sætter dig ned. Det kan synes mærkeligt, fordi det ikke sker meget ofte i disse dage, men ved at trække stolen ud for din date, så hun kan sidde ned først, viser dette din date, at du holder om hendes interesser før dit eget. Det er også en meget gentleman gestus kan score dig en stor gevinst i manerer stakes.
  • Træk ikke stolen ud, så hun falder ned. Husk, hvor gammel du er, denne form for telefonfis virkede ikke i sjette klasse, og det vil helt sikkert ikke fungere nu. Din date vil blive flov eller chokeret og hvis hun ikke forlader ret derefter og der, hun absolut ikke vil holde sig til en anden dato.
  • Hvis du spiser sammen med andre ved bordet, vente, indtil alle er siddende og klar til at spise, før du begynder at spise. En gentleman ikke bolt ned ad hans aftensmad.
 6. 6
  Stil spørgsmål om din date. Være en god taler. Må ikke være bange for pinlig tavshed, i stedet holde samtalen rullende ved at komme forberedt med masser af ting at tale om. Din date vil føle respekteret, hvis du lytter til, hvad hun har at sige, og hun vil blive imponeret, hvis du ikke lader samtalen slip.
  • Må ikke spille med din mad, tale, mens tygge, gabe, etc. At være en moderne gentleman betyder sidder ret op og kigge din date i øjnene, når du taler til hinanden. Må ikke bruge for meget tid på at kigge ned på din tallerken - dine kartoffelmos kan ikke tale tilbage.
  • Må ikke skilte blive velhavende eller taler nedsættende om folk, der er velhavende. Begge metoder viser en total mangel på raffinement og forårsage lytteren til at vride sig ubehageligt, gad vide hvad personlig overtagelse eller revolution du planlægger næste. Hvis du er velhavende, og du ønsker at gøre dette klart, slid kvalitet tøj, men ikke prale. På den anden side, behøver ingen mand at være velhavende for at have god smag, så slid god, ren, og godt pressede tøj uanset din hjælp.
  • Læs Hvordan laver small talk for flere ideer på at finde emner at tale om.
 7. 7
  Være parat til at betale for dig og din date måltider. Hvis hun tilbyder at betale, så venlig at afslå. Mind hende, at du er på en date, og det er din fornøjelse at tage regningen. Der er en masse forvirring omkring dette aspekt af en dato, men en gentleman aldrig forvirret, en gentleman simpelthen får på med at betale.
  • Brug ikke kneb at forlade din tegnebog bag sig og forventer din date til at betale. Selv hvis du ikke "glemmer" din tegnebog, skal du ikke forvente din date til at betale for hendes eget måltid. Når servitrice kommer ved med regningen, ikke tøve med at få fat i det. Ved at lade det på bordet for længe, ​​kan din date bliver nervøs gad vide, hvis du kommer til at betale.
 8. 8
  Tilbyd din arm, når du går med din date. Dette er en gentleman handling, og det er også en garanteret til at hjælpe din date, når hun går på ujævnt terræn i hende. Selv om det er en intim handling, er det helt acceptabelt for en gentleman, og betyder intet mere end at være respektfuld. Altid gå sammen med en kvinde, når man går ned ad trappen, ikke bag hende.
  • Det er også en god idé at hjælpe hende til at sætte på sin frakke, når man forlader en bygning under koldere vejr.
  • Altid gå ved siden af ​​vejen på en vejsidebombe, den måde, hvis der er nogen sprøjt fra vandpytter, vil det ramme dig, ikke hende.
 9. 9
  Lad din date vide, hvor meget sjov du havde, og tilbyde en mulig anden dato. Hold dine grænser ved at være høflig og respektfuld. Kvinder kan ikke lide at føle sig tvunget ind i en godnat kys eller noget mere.
  • Forsøg ikke at tvinge nogen bevæger sig, især hvis hun synes uvillig. Behandl hende med respekt. Det er et kæmpe turnoff når en mand påtager sin ret til at flytte ind på hans date.
  • Bevare sin ære. Aldrig kysse og fortælle.

Tips

 • Tag initiativ. At være en gentleman betyder at være en leder. Kvinder er ikke imponeret over frygtsomme mænd, der tvinger dem til at gøre alle de beslutninger.
 • Lad din date snakke om sig selv, men ikke tune ud! Kvinder værdsætter en god lytter. Der er en god chance for hun vil forvente, at du skal huske noget, hun delte med dig senere.
 • Raining? Tilbyd hende din paraply for husly.
 • Vær ikke bange for at vise interesse - sluge din stolthed! Nogle mænd er bange for at vise for meget interesse i en kvinde, fordi de ikke ønsker at komme på tværs som svag. Dette er virkelig bare tjener til at skade dig. Kvinder kan lide at vide, at du er interesseret. Så mens du ikke behøver at komme ud med en sprudlende "Jeg elsker dig!" i midten af ​​din date, er der ingen skade i viser lidt interesse.
 • En gentleman ved, hvordan man håndtere en dame, der skriger, læs hvordan at trøste en grædende kvinde for mere information om, hvad de skal gøre i denne akavet situation.
 • Undgå at tale dårligt om familiemedlemmer. Det lover dårligt og en gentleman diskuterer ikke hans personlige problemer på den oprindelige dato.
 • Deklarative udsagn er mere intime end spørgsmål - tænke over, hvordan du taler med nære venner, for eksempel - og så er en vigtig modvægt til quiz din date. Men prøv at gøre udsagn om noget mere end dig selv.
 • Hvis hun ryger, tænde sin cigaret. Dette kan være en yndefuld, romantisk strejf af godkendelse og accept for hendes vane. Hvis du ryger også tilbyde hende en cigaret. Der er en hel serie af romantiske skikke rygere deler, at ikke-rygere ikke gør det, let at finde dem i 1940'erne film. Ikke alene er denne romantiske, den konstaterer, at du er både på den samme side, hvor rygning er berørt.
 • Hvis du vil have en anden dato, være respektfuld. Undskylder hvis du fejle, såsom at støde ind i hende. Være høflig og sige "undskyld" eller "Undskyld" i form af begyndende eller afvikling af en undskyldning.
 • Hvis spisestue med andre, stå, når en dame kommer ind i rummet. Og aldrig tale med mad i munden!

Advarsler

 • Ikke forbande eller tale uden omsvøb. Dette blot siger, at du mangler respekt for andre, og det viser, at du ikke har fået mulighed for at formulere dine følelser, tanker og meninger med rigtige ord.
 • Bliv ikke vred eller vise dit temperament. Viser denne side af dig selv, vil sende din date kører, som eventuelt kunne se en fremtid med nogen, der har brug for børnepasning, beroligende ned, eller at skulle altid være deferent til?
 • Må ikke være en høj lout, gentlemen tale med en rolig og jævn tone og ikke behøver at hæve stemmen for at blive hørt eller hørt.
 • Må ikke afbryde. Kvinder hader at blive afbrudt. Og skulle det afbrydende reglen udvides til alle, du taler med foran din date. Vis din date, at du er en gentleman ved at lade andre afslutte deres tanker, før interjecting din egen.
 • Må ikke vælge din næse, ridse øret, blære sig dit hår, eller at udføre andre personlig pleje gestus i det offentlige, og især ikke før din date.
 • Undgå at stirre, det er uhøfligt i bedste fald uanstændigt i værste fald.
 • Undgå rygning medmindre hun inviterer dig til at gøre det. Det er én ting at gentleman fra fortiden gjorde sandsynligvis forskelligt, men dagens etikette kræver overvejelse af de skiftende værdier omkring det rigtige tidspunkt og sted for puster i en anden persons ansigt.

Ting du behøver

 • Kvalitet tøj