Wkadk

Sådan være awesome

Bliver awesome, helt bogstaveligt, betyder at fremkalde ærefrygt. Awe er ikke noget, folk udtrykker meget i disse dage. Så for at være virkelig awesome, skal du finde en måde at inspirere denne sjældne reaktion. Der er en masse måder at være awesome, så du skal ikke behandle, hvad du er ved at læse, da den eneste måde at være awesome. Bliver awesome bliver omdefineret hver eneste dag. Måske du kan være den person, der hjælper omdefinere det.

Steps

Sådan være awesome. Lås din indre awesome.
Sådan være awesome. Lås din indre awesome.

Første del: ved hjælp af en talent til at inspirere ærefrygt

 1. 1
  Udvikle et talent. Uanset hvad dit talent er, forfølge det ubønhørligt. Folk, der bliver "awesome" på, hvad de gør investerer en masse tid til at komme der. Hvem har nogensinde sagt, at det at være fantastisk var let?
  • Nogle teorier siger, at det tager omkring 10.000 timers øvelse, før du virkelig kan mestre noget. Nu, det er en masse timer, og det er helt muligt at have en awesome talent før selv 1.000 timers praksis. Men de mennesker, der virkelig har fantastiske, ærefrygtindgydende talent - Bill Gates, Mozart, Kobe Bryant - brugt en masse tid på at forberede til at være awesome.
  • Mens du øve dit talent, finde måder at motivere dig selv. Bryde dit mål ned i små bidder. Beløn ​​dig selv med fritid, en snack, eller at ny video game, efter du har opnået, hvad du ønskede at opnå.
 2. 2
  Vise dit talent. Du kan blive den mest fantastiske danser eller forfatter i verden, men du vil ikke inspirere ærefrygt i mennesker, hvis folk aldrig ser dit talent. Bliver awesome, per definition betyder at sætte dig selv derude, uanset hvor skræmmende det er.
  • Start i det små. Gang i en blå måne, vil folk begynde at udvikle et talent og har øjeblikkelig succes. For os dødelige, det normalt tager et stykke tid for at talent for at udvikle sig. Så starte små. Arbejd dig op til storhed.
  • Samtidig, så tænk på de "største scene" dit talent kan blive fremvist i. Magicians ønsker at pakke auditorier i Vegas. Sangere ønsker at have en # 1 Billboard single. Fodboldspillere ønsker at vinde en World Cup. Må ikke være bange for at drømme stort, når praktiserende dit talent. Det er en del af, hvad der holder dig i gang.
 3. 3
  Få feedback. Uanset om det er fra en coach, en forældre eller et panel, at få råd om, hvad du kan gøre for at blive bedre til dit talent er helt afgørende. En berømt digter engang sagde, "Intet menneske er en ø". Hvad John Donne mente med det er, at du nødt til at stole på andre mennesker til at hjælpe dig ud. Du kan ikke gøre alting selv.
  • Altid spørge andre eksperter inden for beslægtede områder, hvordan du kan få det bedre. Dit ønske om at være awesome er direkte relateret til din vilje til at udvikle dit talent til det bedste det kan være. Spørg andre magikere for hjælp; nå ud til aktører i teknikker deltage basketball lejre for at udvikle dine færdigheder.
 4. 4
  Har en mentor. En mentor er en person, der har erfaring inden for dit område, og er villige til at give dig råd og hjælp med den retning, du ønsker at tage dit talent. At have en mentor er enorme for folk, der ønsker at være awesome, fordi et talent, en mentor vil hjælpe dem behandle feedback, få nye muligheder for at vise talent, og netværk med andre mennesker, som måske fortsat at hjælpe dem ud.
  • Ræk ud til andre mennesker, som måske fungerer som en mentor. Du kan sige noget så simpelt som "Jeg håbede jeg kunne få nogle råd fra verdens bedste fløjtenist om fløjte solo i Tjajkovskijs symfoni nr. 2.. Enhver hjælp ville være meget værdsat!"
  • Forstå hvad andre mennesker får ud af at være en mentor. En mentor er ikke en ensidig relation, master bare at vise eleven, hvordan man får tingene gjort. Mentoren får værdi og lykke ud for at vide, at de hjalp dig lykkes, at de hjalp forme dig ind i en mere dedikeret, awesome individ. Det er enorm!
  • Vis din mentor respekt. Du tror måske, at din mentor råd er lidt på vildspor, men prøv det, før du afvise det. Der er en grund til han / hun 's en ekspert, og du er ikke. Respektere dem ved at tage deres råd meget alvorligt.
 5. 5
  Lær af dine fejl. Det er givet, at når de udvikler et talent, du kommer til at mislykkes hver så ofte. Hvis du ikke fejle, ville du ikke være menneskelig. Hvad de fleste mennesker gør, når de ikke er at give op. Hvis du ønsker at være awesome, hvad du skal gøre er at få højre back up, ryste den af, og lære af dine fejl, ikke lade dem beholde dig ned.
  • Få dit ego ud af billedet. Ikke blot vil dette hjælpe dig med at ryste dine fejltagelser lettere, vil det hjælpe dig med at udvikle en mere uselvisk, ydmyg attitude. Hvis du ikke allerede kender det, de fleste mennesker tror, ​​at folk, der udviser storhed, men stadig formår at være ydmyg, er "særligt awesome".

Del to: ved hjælp af din personlighed til at inspirere ærefrygt

 1. 1
  Være sjovt. Alle undtagen de mest hærdede kynikere som en person, der kan gøre dem smile og grine. Det er derfor, at være sjov er en stor del af at bruge din personlighed til at være awesome. Det gode og det dårlige del om komedie er, at der er ingen måde at gøre det. Det betyder, at du kan udvikle din egen fornemmelse af, hvad der er sjovt ved at være helt original, men det betyder også, at der ikke er virkelig en "how-to" manual for at være sjov.
  • Være sjovt med ord. Ordspil og ordspil er en fantastisk måde at være awesomely sjovt, fordi vi bruger ord hele tiden. Overvej disse eksempler på stor wordplay:
   • "Nogle forårsage lykke uanset hvor de går, andre når de går." - Oscar Wilde.
   • "Mænd sjældent gør passerer på piger, der bruger briller." - Dorothy Parker.
  • Brug fysiske komedie for at få latter. Fysisk komedie kan omfatte andre mennesker, lære at eller slapstick komedie. Pick en, eksperimentere med det, og prøv at indarbejde det i din sjove rutine.
  • Fortæl gode historier. Vi tror, ​​at folk, der fortæller store, komiske historier er sjove, fordi vi lever for historier. Historier gøre os føler mennesker, og så nogen, der kan fortælle en stor garn lækkerier os. Lær det grundlæggende i at føle sig endnu mere fantastisk, end du allerede er.
 2. 2
  Være eventyrlysten. Være eventyrlystne midler dreje hverdagens muligheder ind undskyldninger for at finde eventyr. Husk, at du ikke behøver at være Indiana Jones at være eventyrlysten, og du bare nødt til at være villige til at tage vejen mindre rejste hver gang i et stykke tid.
  • Rejs til nye, interessante steder. Traveling behøver ikke at betyde at droppe masser af penge eller tage masser af tid. Prøv at gå et sted tæt du aldrig har været. Du vil lære om nye steder, har en ny hak under dit bælte, og vil få en chance for at overbevise de lokale der hvor fantastisk du kan være.
  • Lær om uventede ting. At være eventyrlystne kan også betyde, at en rejse i sindet. Nu, det lyder teatralsk, men det er absolut sandt. De mest awesome mennesker i verden rejser til nye, spændende, fjerne steder i deres sind såvel som på deres fødder.
  • Vær ikke bange for at bryde væk fra flokken, hvis det er hvad du ønsker at gøre. Nogle gange vil en awesome person, være eventyrlysten ved at følge hans / hendes hjerte og sætte ud på egen hånd, imod råd fra andre mennesker. Være eventyrlysten ved at gøre, hvad du vil gøre, ikke hvad andre mennesker vil have dig til at gøre.
 3. 3
  Lås din indre awesome. De mest awesome mennesker er ikke engang klar over deres awesomeness. De er bare, uden at tænke over det for meget. Awesomeness skal komme fra et sted inden i dig. Du kan aldrig tvinge det ud.
  • Prøv ikke at fokusere på "at være awesome." I stedet fokusere på de ting, der vil gøre dig awesome, ligesom at udvikle en måde at konvertere visse genanvendeligt til bio-diesel eller lære at spille pool med hockey pucke på is. På den måde vil folk blive overvældet af din awesomeness, før de har tid til at sætte spørgsmålstegn ved det.
 4. 4
  Udtryk din awesome træk gennem stil. Udvikle en stil, der er helt din egen. Må ikke efterligne en stil, som du synes er hip, lave din egen stil hofte ved at tro helt på det og aldrig spørgsmålstegn ved, hvad andre folk siger om det.
  • Måske har et varemærke tilbehør, som alle vil genkende dig, så snart de ser det. Brug den, men ikke misbruge den. Ryst enhver kritik, kan du få fra andre mennesker (de er jaloux eller usikker, eller begge), og bære det med tillid.
  • Nogle gange, der ikke har nogen stil er så meget af en erklæring. Nogle mennesker virkelig ligeglad om mode, tøj eller tilbehør. Masser af mennesker fejre, at fordi disse mennesker normalt absorberes i andre ting, som at bruge østersfarme at filtrere snavset vand ud af havne. (Very awesome.) Hvis du er den slags person, være fortrolig med din manglende stil. Må ikke dømme andre for at bruge mere tid på tøjet. (Unawesome.)
 5. 5
  Har en sjov personlighed. Indse, at din personlighed siger mere om dig som person, at du ser eller udseende, selv om de kan være vigtige. Være rart, forståelse, venlige, giver, og charmerende (både inde og ude). Folk kan ikke lide en gennemsnitlig, egoistisk, uvenlig, kedelige person.
  • Nogle træk, at folk generelt tænker på som "awesome":
   • Dedikation / trofasthed. Du suverænt dedikeret til hvad du starter, og er trofaste mod en fejl.
   • Pålidelighed. Du er en person, der kan altid være afhængig af, når folk har brug for dig, uanset årsagen.
   • Kindness / generøsitet. Du er villig til bogstaveligt at give skjorten off din ryg, hvis du har råd til, og hvis det betyder, at det vil gøre en anden glad.
   • Ambition. Selvom dine mål er høje, vil du aldrig træde over nogen til at nå dem.
   • Perspektiv. Du kan fortælle skoven fra træerne, du ved, at de enkle ting i livet - venner, familie, kærlighed, sundhed - er alt for ofte den mest oversete.
   • Princip. Du ved, hvad du tror på, og du har gode grunde til at holde disse overbevisninger.

Del tre: inspirerende ærefrygt ved at give

 1. 1
  Være en rollemodel for yngre børn. Du kan blive en rollemodel i så mange forskellige måder. Overvej dette, men: hvis du beslutter at hjælpe børn, skal du sørge for at du gør det af de rigtige årsager. Hjælpe børnene bare fordi du ønsker at blive betragtet som fantastisk er lidt som at gå på en diæt, fordi du vil have folk til at kunne lide dig, ikke fordi du ønsker at være sund.
  • Frivillige som lærer. Lære børn, hvordan man læse, hvordan du udfører grundlæggende matematik, eller hvordan man værdi motion. Hold på din tålmodighed og huske, at ikke hvert barn lærer materiale på samme måde!
  • Være mentor for en begavet barn. På samme måde, som du måske har brug for en mentor (se ovenfor), har brug for kids mentorer, også. De ønsker pålidelige oplysninger om relationer, narkotika, karriere, og liv. Du kan være, at kilde til vejledning for et barn du tager en smag til.
  • Carve out tid bare at hænge ud. Hvis du er glad, vil positiv, ansvarlig og moden, kids være glad for bare at hænge ud med dig. Du vil ikke nødt til at gøre meget for at være awesome i deres øjne. Låne dem en smule af din tid, og du kan opleve, at bare hænge ud kan være masser af sjov.
 2. 2
  Bliv involveret i politik. Hvor ofte har vi klager over om politik? Hele tiden. Hvor ofte gør vi noget ved det? Ikke meget. Kørsel til kontor er en fantastisk måde at gøre en forskel i dit samfund ved at teste dine politiske koteletter. Plus, kan der siger, at de faktisk kørte for kontoret? Det er temmelig awesome!
  • Hvis du er yngre, tænke på at få involveret i de studerendes regering. Det kan ikke have den rækkevidde, som kommunale, statslige eller føderale regering har, men det er lige så vigtigt at de mennesker omkring dig. Du vil lære en hel del mere om dig selv, jo mere du deltager.
 3. 3
  Hjælp folk mindre privilegerede end dig. Der er ikke noget juridisk ansvar for at være velgørende, men der kan være et moralsk ansvar. Hvis du er blevet hjulpet ud af en person på dit liv rejse, eller hvis du bare tror på princippet, så tænk at betale det fremad. Hjælp de mindre gunstigt finde vej.
  • Få tilsluttet via din lokale kirke gruppe. Hvis du er en del af et fællesskab af troende, så spørg medlemmer af din kirke, hvis de ved, hvordan du kan blive involveret i velgørende arbejde. Ofte vil din kirke har programmer eller oplysninger om, hvordan normale mennesker bedst kan hjælpe.
  • Overveje at gøre et mikrolån. Et mikrolån er et lille beløb (15€ for eksempel), som du låner ud til andre mennesker via en långivende institution. De mennesker, der får lånet er normalt fra meget fattige lande, de bruger pengene til at bygge hospitaler, skoler, generatorer, eller blot til gård. Efter at de har anvendt det lån, får du pengene tilbage. Det er en fantastisk måde at gøre en forskel i verden.
  • Gør tilfældige handlinger af venlighed. Hold døren åben for en person kæmper for at gøre bussen, give en hjemløs resten af ​​din take-out frokost, fortæl din kollega, hvor meget du værdsætter deres hårde arbejde. Disse små handlinger af venlighed tager næsten ingen energi eller ressourcer til at fuldføre, og kan have en enorm indflydelse.
 4. 4
  Bliv involveret i en sag, som du tror på. Hvad tror du på? Tror du på dyrs rettigheder? Bliv involveret i PETA eller en lignende organisation. Tror du på at bekæmpe den globale opvarmning? Bliv involveret i grønne energiløsninger. Tror du i grundlæggende finansiel forståelse? Bliv involveret i guerilla økonomi. Uanset hvad det er du tror på, bliver awesome handler om at vise verden, hvad der gør dig kryds.

Tips

 • Bare vær dig selv. Oprindeligt mennesker kan kritisere dig, men senere vil de vide dit værd.
 • Husk, vil nogle mennesker siger, at de hader dig, men sørg for ikke at lade det påvirke dig, som de kunne være bare misundelig.
 • Awesomeness vil komme fra inde i dig. Du sandsynligvis ikke ved, det er der. Men det er inde alle, det er bare venter på at åbne den dør og sætte den fri.
 • Blive populær. Det er så let, når du er lige utroligt rart at folk og tage ansvaret. Være en leder, men ikke altid tage kontrol over dine omgivelser.
 • Være for skyld for at være, ikke for andres skyld se. Med andre ord, være awesome, fordi du ønsker det, ikke fordi du føler, du er nødt til at virke fantastisk til andre.

Advarsler

 • Må ikke gå rundt prale hvordan awesome du er. Hvis du allerede er fantastisk nok, vil folk se det.
 • Forsøg ikke at blive en person, du ikke er det, fordi mens du måske vinde andres beundring, kan du miste selvrespekt, som er værre. Men, kan du begynde at gøre nye ting eller ændrede interesser.
 • Må ikke gør dumme ting. Bliver awesome betyder ikke nødvendigvis, at du er nødt til at gøre noget farligt.
 • Udlever ikke mange gratis ting til andre mennesker, ellers vil folk kun tror, ​​du er awesome, fordi du giver dem stuff. Ikke sandt awesomeness.