Wkadk

Hvordan at finde de perfekte jeans til dig

Den perfekte jean er et dagligt syn i nogens garderobe og bør være både behageligt og flatterende. Kig efter en stil og vask at henlede opmærksomheden på de rigtige dele af din krop. Overvej også de omgivelser, hvori du har planer om at bære jeans: professionelle, casual, eller begge dele.

Steps

Hvordan at finde de perfekte jeans til dig. Kig efter en bred-legged jean med en mid-rise og flad front, hvis du har et timeglas figur.
Hvordan at finde de perfekte jeans til dig. Kig efter en bred-legged jean med en mid-rise og flad front, hvis du har et timeglas figur.

Shop for jeans, fladere

Vælg et par jeans, der smigrer din figur. Kig efter elementer, der balancere dine problemområder og henlede opmærksomheden på de funktioner, du bedst kan lide.

 1. 1
  Kig efter en bred-legged jean med en mid-rise og flad front, hvis du har et timeglas figur. Disse jeans vise dine kurver, mens slankende dig ned i en flatterende måde.
 2. 2
  Bliv væk fra tilspidsede ben, hvis du har en pæreformet figur. Tilspidsede ben vil kun fremhæve dine lår, hvilket gør dem til at se endnu større. Sats på en flare eller buks stil jean, fortrinsvis i et medium til mørk vask. Betragt et par med en kuperet snit, der stiger højere i ryggen end foran for at undgå gabende på taljen.
 3. 3
  Kig efter nødblus eller boot-cut jeans, hvis du har et rektangel figur, også kendt som en dreng figur. Den flare i bunden tilføjer kurven til din silhuet, så du ser mere afbalanceret og kvindelig.
 4. 4
  Find et par moderate stigning jeans, hvis du har et æble-formet figur eller en ellers større midterste del. Moderat stigning jeans falder lige under navlen, der dækker din mave og holde det i skak.
 5. 5
  Prøv på et par jeans med højere baglommer, hvis du har en flad posterior. Sådanne lommer give udseende af en rundere bagud.
 6. 6
  Kig efter et par jeans med lavere baglommer placeret tæt sammen, hvis du har en større back ende. Disse lommer minimere din bagud og tage fokus væk fra det.
 7. 7
  Find slim-cut jeans, hvis du har en petite figur. Boot-cut jeans og beskåret skinny jeans både arbejde, i mange tilfælde. Kig efter en lys vask, der vil trække mere opmærksomhed til de kurver, du har, fremhæve din kvindelige krop og bekæmpe den "lille pige" look.
  • Også overveje et par mode frem jeans i en trendy farve som brun, sort eller grå.
 8. 8
  Prøv en smal straight-legged jean, hvis du har en høj, mager figur. Flare jeans også arbejde godt. Bare se efter noget, der er godt udstyret i hele størstedelen af ​​benet.
 9. 9
  Kig efter mørke vask denim, hvis du har brug for en plus size jean. Kig efter universelt flatterende former, såsom lige eller boot-cut jeans med en mellemlang stigning og middel bredde.
  • Alternativt kan du prøve et medium vask for noget, der ser mere afslappet. Find den mest flatterende stil muligt for at få mere spillerum med farven.
 10. 10
  Undgå nødstedte jeans. Falmede blegemiddel spots trække øjet til den del af din krop, i sidste ende gør det ser større ud.
 11. 11
  Undgå "Mor" jeans. Den høje talje og brede bagdel kan passe dig komfortabelt, men disse jeans sjældent fladere nogen. I stedet for at afregne, skal du vælge en klassisk stil jean, der smigrer din form og shoppe rundt indtil du finder en komfortabel par.

Shop for hensigtsmæssighed

Mens en klassisk par jeans vil arbejde i de fleste indstillinger, nogle stilarter og vasker gør kulør visse omstændigheder bedre end andre.

 1. 1
  Overvej en mørkere vask jean, hvis du ønsker alsidighed. Mørke vask jeans er ikke kun smigrende, men de passer til en række forskellige indstillinger.
  • Pair mørk vask jeans med en dejlig monteret bluse eller langærmet button-down skjorte til en mere formel indstilling.
  • Match de samme jeans med en sjov, sprudlende tank top til en aften ud med venner.
  • Undgå meget mørke vask jeans, der grænser på sort, hvis går til alsidighed, da de kan vise sig sværere at klæde ned.
 2. 2
  Altid gå med en mørk vask jean for en virksomhed casual look. Kig efter buks-stil jeans med en svag boot-cut, og undgå jeans, der har nogen dekorere detaljer. Hvis du har planer om at bære disse jeans til strengt semi-formelle eller professionelle formål, også overveje et par med en front krølle at skabe en poleret silhuet.
 3. 3
  Kig efter medium for lys vasker, hvis du ønsker et rent afslappet jean. Mørke vask jeans er flatterende og alsidige, men meget mørke vasker har en tendens til at se lidt elegant. Vælg et fit, der smigrer din figur og vælge den letteste vask, kan du slippe af sted med, hvis du ønsker en jean, der skriger afslappet.
 4. 4
  Hold ud af junior sektion, medmindre du er stadig en junior. Må ikke købe et par jeans betød for teenagere, bare fordi din krop passer ind i dem. Disse stilarter er beregnet til tweens og teenagere, og alle forbi denne aldersgruppe vil faktisk se ældre i et par af junior jeans.

Generelle forslag

Der er et par grundlæggende begreber, du bør huske på, når shopping for jeans. Remembering disse vil hjælpe dig med at finde de rigtige jeans til det helt rigtige look, pris og komfort.

 1. 1
  Prøv hvert par jeans på, før du overveje at købe det. Forskellige designere Størrelse deres jeans på forskellige måder, hvilket betyder, at din størrelse kan svinge mellem forskellige mærker. Desuden hver designer har en anden idé om, hvordan stilarter skal se ud. Et par af flare jeans må kun flare lidt ud, mens et andet par fra en separat designer kan blusse ud af en hel del.
 2. 2
  Udvælge en række mærker og stilarter til at tage ind i omklædningsrummet. Prøv på så meget som du kan og studere dig selv i omklædningsrummet spejlet for at få en grundig idé om, hvad smigrer dig mest.
 3. 3
  Flyt rundt omklædningsrummet med jeans på, før du beslutter, om at købe dem. Få en god fornemmelse for, hvordan jeans føler.
  • Gå rundt.
  • Hoppe op og ned.
  • Sæt dig ned.
  • Bøje sig.
 4. 4
  Sæt et budget. Nogle mærker koste mere end andre. Kend dit budget, før du handler, og være opmærksomme på den prisseddel på et par jeans, før du prøver dem på og få alt vedlagt.

Tips

 • Shop i butikkerne du føler dig tryg i. Hvis du føler dig helt tilpas i en fornemme, high-end butik og har råd til de jeans, de sælger, gå videre og handle der. Hvis designerbutikker og mærkenavn butikker gør du føler dig nervøs, dog overveje en mere afslappet stormagasin, hvor du føler dig mindre presset.
 • Prøv på jeans, mens iført de sko, du har planer om at bære oftest med dine jeans. Hvis shopping for en afslappet, dagligdags jean, slid dine sneakers eller lejligheder - uanset hvad stil sko, du typisk bære fra dag til dag. Hvis shopping for en dressier jean, bære en komfortabel par hæle.
 • Overveje at få dine jeans skræddersyet hvis den nederste kant er for lang.

Ting du behøver

 • Fuld længde spejl
 • Jeans