Wkadk

Hvordan man skal reagere, hvis din ex kæreste beder dig ud igen

Hvis en ex-kæreste spørger dig igen, det kan sætte dig i en uventet situation. Du har måske tænkt det var overstået, og været meget glad for, eller måske du endda savnede ham også. Den vigtigste ting at huske er, at uanset hvordan du føler eller følte om ham det stadig tog en masse for ham at spørge dig ud igen, så prøv ikke at være alt for hårdt, hvis svaret er nej, eller hvis du ikke kender, så følg din instinkter.

Steps

Hvordan man skal reagere, hvis din ex kæreste beder dig ud igen. Fortæl ham, hvordan du føler, hvis du ikke ønsker at gå ud med ham igen.
Hvordan man skal reagere, hvis din ex kæreste beder dig ud igen. Fortæl ham, hvordan du føler, hvis du ikke ønsker at gå ud med ham igen.
 1. 1
  Fortæl ham, hvordan du føler, hvis du ikke ønsker at gå ud med ham igen. Sørg for at du er et roligt sted, hvor folk ikke vil overhøre og gøre jer begge nervøs eller flov
 2. 2
  Forklar, at du slog op første gang for en grund. De problemer du begge havde i forholdet er ikke gået væk. Du er stadig dig, og han er stadig... well... ham. Måske har du to bare ikke arbejde sammen som et par.
 3. 3
  Fortæl ham, at det ikke er en dårlig ting, at du ikke arbejder sammen, men ved at date igen, du kan bare gøre nogen problemer mellem jer to værre ved at gå over gamle jorden igen og til sidst bare såre hinanden igen.
 4. 4
  Spørg ham om at se fornuften i, hvad du siger, og give op og spørge, og dermed spare dig forlegenhed for ham at spørge dig igen, og ham den forlegenhed for dig at sige nej igen.
 5. 5
  Acceptere tilbuddet, hvis du ønsker at gå ud med ham igen. Han vil være glad, men huske, hvorfor det ikke virkede første gang rundt og minde ham. Hvis det var noget du to kan fastsætte du bør begge vilje til at løse det, til at arbejde på forholdet til at stoppe de samme ting bryde dig op igen. Du begge ønsker måske at tage tingene langsomt, indtil du kan komme over det, brød dig første gang.

Tips

 • Hvis det er ja, sørg for han ved, hvor du kommer fra det samme, især hvis du er virkelig give dit forhold en chance til. Det er vigtigt at være meget klar, da det kan være et tilfælde, hvor han antager, at han ved, hvordan du føler, især når det kommer til ham. Ærlighed er nøglen til enhver stor sammenhæng.
 • Ved at sige nej, betyder det ikke stoppe dig fra at være venner.
 • Hvis det er nogen, være blid. Forklar, at det virkelig ikke er ham, er det, hvad der skete før, og at du ikke ønsker nogen af ​​jer til at gå igennem det igen
 • Hvis det er ja, tager tingene langsomt. Forvent ikke at springe direkte tilbage til det sted, du var, før du brød op-der kan være tillid spørgsmål
 • Hvis han slog op med dig, og du blev ødelagt, og man er ved at indse, at det er sandsynligt, at nøjagtig de samme ting vil ske igen, gå læse om, hvordan at komme over en pause op. Det kan faktisk være den mest nyttige ting du kan gøre, hvis du er fristet til at komme tilbage i en usund situation.

Advarsler

 • Bare fordi begge du stadig har følelser for hinanden er det ikke altid ensbetydende med at det virker. Gå efter det, hvis du føler det er rigtigt for dig, men hvis du gør, ikke bare forvente resultater. Vær forberedt på at arbejde på ting, eller det vil gå ned og brænde endnu engang
 • Hvis han brød dit hjerte, han er en idiot, og du behøver ikke ham. Du er for god til ham! - Medmindre der er en chance for han troede, at du ville bryde op med ham.
 • Lad ham ikke få det bedste ud af dig. Husk, når du fyre blev brudt op, og hvad han sætte dig igennem. At der i det lange løb kan du være uden ham og på grund af ham, at du blev en meget stærkere som person. Hvis han var en god ven efter afbrydelsen, så han er sikkert en rigtig god fyr.
 • Sommetider når ikke nok, men ikke får personlige. Holde minde ham, hvorfor det ikke virkede første gang. Mandlige ego vil ikke lade ham blive slået tilbage for ofte
 • Hvis du beslutter at gå ud igen, være forberedt på den samme ting for at bryde dig op igen
 • Husk, at hvis han slog op med dig, og du har brugt dage græder over det, tænke over den måde du følte, og derefter indse det kunne ske igen, selv hvis du kan lide ham.