Wkadk

Sådan genvinde en fremmedgjort ex venskab

Har ikke talt med en ex i lang tid? Ønsker ikke at få "tilbage sammen", men bare være på god fod? Intet problem.

Steps

Sådan genvinde en fremmedgjort ex venskab. Spørg dig selv, hvis du vil have din ex at være din ven igen.
Sådan genvinde en fremmedgjort ex venskab. Spørg dig selv, hvis du vil have din ex at være din ven igen.
 1. 1
  Spørg dig selv, hvis du vil have din ex at være din ven igen. Hvis din ex er den type til stadighed bruge andre venner, eller du husker faktisk ikke at bryde hendes eller hans tilstedeværelse i fortiden, skal du ikke forsøge, da det er nok ikke det værd.
 2. 2
  Accepter, at du får brug for masser af tid og tålmodighed. Mænd kan være ret stædig, og kvinder kan bære nag. Hvis du tror, ​​at du vil have din ven tilbage igen i et par uger, glem det.
 3. 3
  Kommunikere med din ex. Bare tage telefonen og kalder ham eller hende, er normalt den hurtigste måde, men hvis du har brug for lidt hjælp, foregive du var rengøring og fundet noget, der mindede dig om dem.
 4. 4
  Når du først begynder at tale med din ex (dette er under forudsætning, at du ikke / aldrig hadet hinanden) de kommer til at lyst til at tale om sig selv. Eller deres nuværende forhold. Eller deres skole. Eller deres job. Ligegyldigt hvad det emne, kommer de til at snakke en masse. Lad dem. Prøv ikke at indskyde med dine egne oplysninger, indtil de indser at de har talt for evigt. Når de gør endelig indser det, vil en af ​​to ting ske: en, de vil undskylde og give dig en chance til at komplimentere dem, eller to, vil de bede dig, hvordan du er.
 5. 5
  Husk ting, som du havde til fælles at begynde forholdet, og forsøger at bruge dem som måder at begynde samtaler (sex, alkohol mv. Ikke eksempler på grunde til at være venner).
 6. 6
  Få sammen til kaffe eller frokost. Igen, lad dem gøre det taler. Dette er ikke en tid til at få alle fysiske! Et knus, på det mest. Igen, husk, det handler ikke om "at få" med dem.
 7. 7
  Foreslå du kommunikerer på en hyppigere grundlag. Foreslå en anden tid / sted at få sammen. Hvis du kan, binde det i med noget du laver til skole / arbejde / etc (dvs., "Hey, min kammerat har fået et foto udstilling uptown. Vil du wanna go med mig denne weekend?"). Det vil trøste ex at vide det har fået en ekstern kilde, som det var.
 8. 8
  Hold dette op, og du skal være buddy-buddy med at ex på ingen tid!

Tips

 • Vær venlig og hjertelig, men ikke flirte.
 • Forkæl dit møde som netop det: et møde. Det er ikke en date, uanset hvor meget det kan føles som én.
 • Lad ikke en måned gå uden kontakt.
 • Hvis du og din ex var venner samt elskere, vil dette være meget, meget lettere.
 • Husk, du ikke genoplive en gammel flamme, her. Du sandsynligvis blot ønsker at være i stand til at tale med den person. Hold dette i tankerne! Hvis du blot ønsker at "hook up" med en gammel slynge, vil dette ikke hjælpe dig!

Advarsler

 • Respekter din ex beslutning. Hvis de ikke ønsker at være venner, lade dem alene!
 • Må ikke handle gal akavet rundt / mod dem.
 • ikke forsvinde fra ansigtet af planeten efter at have set dem én gang. Dette vil efterlade dem såret og forvirret.
 • ikke sige eller gøre noget, der er ultra-personlige fra dit forhold. For eksempel ikke ringe til din ex ved, at PET navn eller lege "den sang" i bilen.
 • Må ikke falde i den gamle rutine, du havde i dit (mislykket) forhold. Tag denne tid til at vise, at du er vokset. Husk hvad du gjorde (fordi, lad os se det i øjnene, var det nok din skyld, hvis du er den ene der ønsker at være venner), acceptere det, og prøv din hårdest ikke at vise tegn på stadig er sådan.
 • Må ikke gøre dette til en booty call.
 • Alkohol, mens altid godt til at løsne tungen lidt, bør tilegnet i moderation. For meget kan tillade nogen af ​​jer til at få følelsesmæssige, der forårsager de gamle minder (muligvis godt eller dårligt... mest sandsynligt dårlige) til at flyde til overfladen.
 • Må ikke fortælle dine venner, du i første omgang forsøge at kontakte din ex, især hvis de er venner, du havde, da du og din ex var sammen, og især hvis dine venner ikke kunne lide din ex. Dette er en personlig sag. Holde det på den måde, i hvert fald for en stund.
 • Kør separat.