Wkadk

Sådan vasker krøllet hår

Krøllet hår er typisk tørretumbler end glat hår. Vær særlig opmærksom på, hvordan du vasker dine krøller og høste fordelene af sunde hår.

Steps

Sådan vasker krøllet hår. Find en god, der tilføjer fugt til håret.
Sådan vasker krøllet hår. Find en god, der tilføjer fugt til håret.
 1. 1
  Vid, at du kan vaske dit krøllede hår hver dag, men ideelt set bør du ikke vaske det med en sulfat shampoo. Lejlighedsvis non-sulfat hårvask og balsam vask på en dag-til-dag basis er bedst. Besøg denne artikel for mere information. Hvis du stadig ønsker at vaske med shampoo forsøger at begrænse det til ikke mere end to gange om ugen. På de andre dage bare balsam vil være tilstrækkeligt.
 2. 2
  Find en god, der tilføjer fugt til håret. Du kan finde dem på købmænd, helsekostforretninger (organiske conditioners er ofte meget god), eller specialbutikker (f.eks Ulta eller Sally Beauty Supply). Prøv at finde en balsam uden silikone. Find ud af om din conditioner har nogen 'kegler' ved at scanne de ingredienser for elementer ender på-cone,-conol og-xane. Ingredienser med PEG foran dem er okay dog. Undtagelser fra reglen er benezophenone, en gavnlig solcreme og methylchloroisothiazolinone og methylisothiazolinone, konserveringsmidler.
 3. 3
  Find en billig balsam, der også er silikonefri såsom V05 eller åleglat Naturals.
 4. 4
  Skyl håret med lunkent vand.
 5. 5
  Påfør så meget af den billige balsam efter behov for at din hovedbund og massage med spidserne af dine fingre til at fjerne skæl og snavs, der har akkumuleret. Skyl.
 6. 6
  Afhængig tætheden af din balsam, sætte omkring 3 spsk (en palme full) af balsam på dit hår og kam det gennem dit hår, der fokuserer på enderne og krop af håret. Hvis du har brug for, bruge en bred-tandede kam til at komme ud hårde ledningsrod.
 7. 7
  Lad balsam blive på dit hår i ca 15 minutter eller længere, hvis dit hår er meget tørt, mens du går gennem resten af dit brusebad.
 8. 8
  Skyl dit hår, forlader nogle balsam bagefter.
 9. 9
  Finder en sidste skylning med koldt vand, som vil forsegle neglebånd og gøre det lå fladt. Dette vil øge glans og mindske krus.
 10. 10
  Pres overskydende vand og kradser et par gange med et håndklæde. Må ikke gnide eller vride dit hår med et håndklæde. Dette vil medføre mere krus. Microfiber håndklæder eller t-shirts er bedst til at fjerne vand, da de forårsager mindre frizz end frotté.
 11. 11
  Påfør nogen produkter. Cremer eller pomader tilføjer definition og fugt. Gels holder krøl. Eksperimentere og finde, hvad der passer til dit hår bedst. Når du har scrunched eller raked i produkter forme håret med fingrene. Du kan kradser nogle mere eller snurre sektioner omkring en finger for mere definerede krøller.
 12. 12
  Lad dit hår lufttørre. Prøv at undgå brug af blow-tørretumblere, hætte tørretumblere, diffusorer osv. da dette vil medføre varmeskader på dine Lokker. Hvis du skal bruge en føntørrer også bruge en diffuser og kun føntørre dit hår, indtil det er omkring 80% tørt.
 13. 13
  Rør ikke dit hår, mens det tørrer! Dette vil kun føre til at flyve aways og krus! Når dit hår er tørt kradser enhver sprøde konsistens fra produktet og måske glat ned dit hår med en lys produkt.
 14. 14
  Overveje at dreje hovedet på hovedet og forsigtigt ryste krøller for ekstra fylde og volumen. En anden måde at opnå dette er ved at vaske eller kramme dit hår med hovedet op og ned.
 15. 15
  Blær dine krøller!

Tips

 • Generelt løsere krøller typer foretrækker lettere produkter, der ikke vil over-fugter deres hår og strammere krøller er grovere og behov for tykkere produkter. Besøg kilderne for mere information.
 • Undgå produkter med silikone, fordi de vil bygge op på håret. Hvis du skal afklare dit hår brug citronsaft blandes med balsam eller en sulfat fri shampoo (ingen ammonium laureth sulfat, ammonium lauryl sulfat, natriumlaurethsulfat eller natriumlaurylsulfat). Imidlertid vil disse ikke fjerne de fleste silikone eller voks. Af den måde, kan krøllet hår få virkelig indviklet (lettere end glat hår). Når du anvender balsam at rede dit hår, ikke børste. En børste vil tilføje ekstra tørhed til dit hår.

Advarsler

 • Hvis du skærer ned på shampoo dit hår kan have brug for en tilpasningsperiode på et par uger. Men du behøver ikke bekymre dig! I sidste ende de belønninger i høj grad opvejer eventuelle ulemper.
 • Sørg for at skrubbe hovedbunden med silikone-fri balsam. Den måde vil du undgå fedtet look. Silikone opbygge, hvis du ikke bruger en sulfat shampoo.
 • Børste dit hår, når det er tørt vil føre til uformelige krus!

Ting du behøver

 • Krøllet hår
 • Silicone-fri balsam
 • Silicone-fri styling produkter (valgfrit)
 • Wide-tandet kam