Wkadk

Sådan ser godt ud på et budget

Ja, Clinique og Calvin Klein er fantastisk... hvis du har penge. For resten af ​​os, vil off-mærkevarer nødt til at gøre. Den gode nyhed er, at de kan gøre dig se godt, hvis du ved hvad de skal købe og hvor kan man købe det.

Steps

Sådan ser godt ud på et budget. Kun bære hvad der ser godt ud på dig - Hvis du er lang højtaljede med en blød mave, ikke bære lav højtaljede bukser.
Sådan ser godt ud på et budget. Kun bære hvad der ser godt ud på dig - Hvis du er lang højtaljede med en blød mave, ikke bære lav højtaljede bukser.
 1. 1
  Ignorer tendenser. De ændrer næsten time for time, så det vil være dyrt. I stedet fokuserer på at definere din egen individuelle stil. Være unik er varmere end at være en kopi af et modemagasin.
 2. 2
  Kun bære hvad der ser godt ud på dig - Hvis du er lang højtaljede med en blød mave, ikke bære lav højtaljede bukser. I stedet gå til en blyant nederdel - klassiker, og derfor altid på mode, plus (bonus!) får du en illusion af en perfekt proportioneret figur. En blanding af trendy stykker og klassikere altid ser classier og mere elegant end en hel garderobe af mode-magasin poster.
 3. 3
  d rugstore d>. De muligheder der er større end for de fleste supermarkeder, og billigere end de fleste specialbutikker.
 4. 4
  Være sparsommelig med hårprodukter. Hvis du skal spendere, så gør det på balsam. Brug aldrig mere shampoo eller balsam end en skilling mellemstore beløb, medmindre du har langt hår. Og vær sikker på også at afskære spaltede spidser.
 5. 5
  Tjek sparsommelighed butikker. De kan være en enorm, for det meste uudnyttet ressource. Gå til dem i college byer, hvor unge flytter ofte og kan slippe af tøj kun et år eller to gamle. Også kigge efter outlet-butikker. Igen, selvom tøjet er billigt, kigge efter ting, der ser godt ud på dig, ikke kun ting, som "passer ok."
 6. 6
  Køb de basale ting. Få nogle grundlæggende elementer som hvid t-shirts, skinny jeans, ting, som du kan parre med andre tilbehør og tøj for at gøre dem synes nyt og anderledes hver gang du bære dem. Må ikke købe en trøje, hvis det kun går med én outfit.
 7. 7
  Vær kreativ: ændre og reparation gamle tøj / tøj fra genbrugsforretning kan være sjovt. Tjek afsnittet her på Google.
 8. 8
  Må ikke gå for de super-dyre jeans. Andre vil aldrig se en forskel mellem en 20€ pair og en 95€ par. Vær dog opmærksom på, at nogle gange du får hvad du betaler for: i det mindste nogle af prisen på designer jeans afspejler kvaliteten af ​​snittet, syning og stoffet.
 9. 9
  Invester i gode tidløse stykker: splurging på din favorit jeans eller støvler kan være en investering i årevis.
 10. 10
  Må ikke bekymre dig om, hvor du shop - Det vigtige er, om varen passer, er flatterende og en god farve. Selv billige lejlighedskøb butikker (selv Wal-mart!) Kan utilsigtet gøre noget godt, så altid have et øje.
 11. 11
  Shop for off-season tøj. Kig efter slutningen af ​​sæsonen udsalg. Også kigge efter før og efter julesalget, men vær opmærksom på at, selv på en dyb rabat, kan nogle tøjet ikke være prisen værd. Kender i forvejen, hvor meget du har til hensigt at bruge på noget, og forsøge at holde sig til det.
 12. 12
  Kig efter alsidighed. For eksempel, kigge efter en knap nede skjorte, der ser godt åben over en t-shirt eller knappet under en sweater. Ekstra point, hvis det ser også godt gemt i kjole bukser eller en nederdel for fancy lejligheder!
 13. 13
  Sørg for at dine nye klæder kan maskinvaskes. Ture til renserier kan spise penge op for gas og service, og ingen kan lide at gøre deres vasketøj i hånden.
 14. 14
  Gå til en rabat kæde til dine smarte sko - Du kan få billige, sjove ting der, fordi du ikke har brug for det til at vare mere end en sæson eller to. Men for grundlæggende funktioner, du vil bære hver sæson (basale pumper, sorte støvler, som du kan bære, og se godt ud i vinteren, simple sandaler), købe god-til-gode modeller, der er alvorligt behagelig, i ægte læder i stedet falske, og købe olier og polerer også så du kan holde dem i god stand. Prøv rest stormagasiner ligesom TJ Maxx for god kvalitet sko på discount priser.
 15. 15
  Stick med det grundlæggende for makeup: mascara, lip gloss, blush, concealer og måske nogle liner og skygge. Især hvis du har problemer med akne eller tør hud, en god kvalitet fundament for følsom hud (påføres med en meget let hånd på svamp), er en værdig sted at spendere, og virkelig bidrager til en poleret look. Bad foundation gør den smukkeste kvinde ser trashy og træt, og godt fundament løfter hele dit look.
 16. 16
  Brug mænds barberskum. Det er meget billigere end kvinders lotion og geler. Barbering med shampoo eller balsam også gør det trick.
 17. 17
  Har en sort, en brun, og nogle sommerlig skygge (hvid er klassisk, men en bleg grå eller en subtil metallisk kan faktisk være mere alsidig) i tasken - De behøver ikke at matche dine sko.

Tips

 • På sparsommelighed butikker, hvis pung, du skal have er der, men det har en rip i det tilbyde en lavere pris på det. Generelt vil de lade dig få det til at gøre dig glad, så du kommer tilbage, eller bare for at gøre salget. De fleste tøj er let markeret op fra værdi, selv på sparsommelighed butikker. Må ikke være bange for at forhandle.
 • Hvis du kan sy (og selv hvis du ikke kan) ikke være bange for at ændre tøj. Hvis du har et par gamle jeans, der er beat op på bunden, men taljen stadig passer derefter rippe ud Skridtlængde og lave en mini nederdel. Fik et par bukser der er for lange? Hem dem selv. Hvis du ikke kan sy bruge dem jern på strimler eller (for en midlertidig fix) bruger gaffatape til at tape dem op på indersiden. Også, prøv rullende derefter op, så manchetten er på indersiden.
 • Så frygtelig, som Goodwill og Frelsens Hær er lavet til at være, de er et fantastisk steder for billigere tøj, selv i forhold til sparsommelighed butikker.
 • Prøv ikke at købe tøj, medmindre du rent faktisk har brug for det. Bare fordi noget er til salg betyder ikke, at du sparer penge, medmindre du ville have købt det alligevel.
 • Køb hvad der er på salg (Kun hvis du har brug for det). Variation er livets krydderi.
 • Bruge, hvad du allerede har. En 10€ flaske shampoo er billigere end en 5€ flaske shampoo, hvis du allerede ejer det.
 • Søg på internettet for at finde ud af, hvilke produkter er tilgængelige. Bare fordi det er ikke stærkt annonceret betyder ikke, det er ikke godt.
 • Overveje at give afkald en gym medlemskab og arbejde ud derhjemme i stedet. Medmindre du er meget alvorlige, nogle håndvægte, motion instruktioner fra internettet, og en løbetur rundt om blokken er lige så god.
 • Hent skønhed apps og tutorials for kun en dollar eller to for en billig måde at få instruktioner om, hvordan man ser varmt.