Wkadk

Sådan minimere porerne naturligt

Porer er bittesmå hår hårsække i huden. De kan antage et større udseende, når de er tilstoppet med snavs eller olie. De kan også blive større på grund af stigningen af ​​døde hudceller, der samles i bunden af ​​pore. Den mest effektive middel til at minimere porer naturligvis er at holde dem klar. Dette omfatter regelmæssig rengøring, eksfolierende og pleje. Uanset om du vælger at lave dine egne hudplejeprodukter derhjemme eller købe dem, kan du naturligvis reducere dine porer med et par kvalitet ingredienser. Havre, agurk, sukker, mynte og endda damp er nogle af de anbefalede komponenter til at lede efter eller indeholde. Her er et par forslag til, hvordan man minimerer porerne naturligt.

Steps

Sådan minimere porerne naturligt. Rens din hud med en mild, alle naturlige sæbe.
Sådan minimere porerne naturligt. Rens din hud med en mild, alle naturlige sæbe.
 1. 1
  Rens din hud med en mild, alle naturlige sæbe. Rensemidler med havregryn, gedemælk eller agurk anbefales til clearing porer.
 2. 2
  Exfoliere huden med en helt naturlig krat. Uanset om du laver din egen eller købe en, nogle gode valg for eksfolierende indeholde ingredienser som sukker, hele havre eller jordbær frø. Disse elementer har en grynet tekstur, der fungerer godt for at fjerne kedelige, døde hudceller. Kig efter disse og andre eksfoliering i naturlige hudplejeprodukter eller hjemmelavede produkt opskrifter.
 3. 3
  Brug en helt naturlig toner til dyb rense dine porer. Undgå produkter, der indeholder alkohol eller peroxid fordi disse kan tørre din hud.
 4. 4
  Prøv at åbne porerne med dampbad. Dette kan gøres ved at koge en gryde med vand på komfuret og derefter sætte dit ansigt direkte over dampen i cirka 15 minutter. Eller du kan køre varmt vand i vasken, placere et håndklæde over bagsiden af ​​dit hoved og sætte dit ansigt ned for at fange damp i dit ansigt som det stiger. Håndklædet vil hænge ned siderne af dit ansigt og hjælpe fælde dampen. Dampen vil hjælpe med åbne porerne og fjerne eventuelle rester.
 5. 5
  Drik masser af vand hver dag. Hydreret hud ikke kun har en mere sund udseende, men også hjælper med at helbrede sig selv.
 6. 6
  Bland en opløsning af æble cider eddike og knuste mynteblade. Kombiner 2 spsk. (30 ml) af hver i en lille glasflaske. Lad den løsning sidde i 1 uge derefter stamme ud mynte og tilsæt 1 kop (236 ml) filtreret vand. Brug dette som en toner, fortrinsvis om natten, fordi det har en stærk eddike lugt.
 7. 7
  Prøv en opløsning af natron og vand. Rør 2 spsk. (30 ml) af bagepulver med en lille mængde vand, indtil en pasta former. Anvend denne pasta til din hud og lad det tørre i cirka 10 til 15 minutter. Skyl med varmt vand.
 8. 8
  Anvend is direkte på huden for et hurtigt fix. Den kolde vil naturligvis skrumpe dine porer midlertidigt, og giver dig tid til at anvende make-up eller solcreme, uden at det får dybt ind i porerne og får dem til at blokere. Vær sikker på at grundigt rense væk enhver make-up eller solcreme, så snart du kan.
 9. 9
  Undgå rygning og passiv rygning, når det er muligt. Røg reducerer mængden af ​​ilt, blod og næringsstoffer strømmer til huden. Dette hæmmer hudens evne til at reparere sig naturligt.