Wkadk

Hvordan at være en slem dreng

Guys hele verden har hørt om den slemme dreng. Han synes at få de fleste af de piger, og fyre har accepteret det faktum, at "nice guys færdig sidst." Tværtimod er det fuldstændig forkert. Grunden pæne fyre synes at mislykkes med kvinder er ikke fordi de er rart, men det er på grund af alle de andre egenskaber flinke fyre synes at Harbor. En masse af nice guys tendens til at være også fysisk og følelsesmæssigt klæbende, alt for følsom, og kun en over-all pushover. De vil behandle alle pænt, selv folk, der er uhøflig og forteelser. De har brug for folk til at godkende dem og kan lide dem, og de forsøger at nå dette mål ved at være rart at alle. Disse fyre vil behandle en pige pænt, men de mangler en stærk personlighed eller identitet. Denne artikel vil hjælpe dig med at forstå de måder af den slemme dreng, og være din bedste self!

Steps

Hvordan at være en slem dreng. Blive centrum for din verden.
Hvordan at være en slem dreng. Blive centrum for din verden.
 1. 1
  Være en mand. Du har din egen tid, dine egne drømme, og dine egne planer, og du skal holde sig til dem. Hvis du ikke kan lide noget, så skal du ikke lide det. Du må ikke ændre dig selv eller dine ideer bare fordi kvinder ikke kan lide det. De fleste mænd forsøge at imponere så hårdt, forsøger at få pigerne til at lide dem, at de glemmer at være sig selv. Hvorfor skulle en pige ønsker at være sammen med en fyr, der ikke engang har sin egen identitet? Du er nødt til at oprette og vedligeholde en stærk karakter. Accepter dine fejl og mangler og fokusere på at blive bedre. Ingen er perfekt, og nogle mennesker vil ikke lide dig, dens simpelt er det. Dette er det vigtigste skridt og koncept til at forstå, og når du har styr på det, vil pigerne komme til dig naturligt.
  • Oplev dine værdier. Hvad kan du lide? Hvad hader du? Hvad er unikt ved dig? Hvad gør dig glad? Kend dig selv, eller du vil altid forsøge at "passe" på som så mange mænd derude.
  • Hold dig ajour med nyheder foregår i verden. Læse avis eller se nyheder, og du vil altid have noget at snakke om!
 2. 2
  Blive centrum for din verden. Walk med formål, tale med formålet, og bremse dine bevægelser. Det er ikke nemt, men det vil være nyttigt i hele dit liv. Du er nødt til at gøre dig selv, dit liv og din tid en prioritet. Mænd over hele verden glemme sig selv, og sætte andre mennesker over dem. De går rundt glædeligt andre mennesker, og sørg for at de er glade, selv om det vil påføre dem smerte. De vil lade en smuk pige eller venner regere deres liv, og ender med at blive frustreret. Flinke fyre en tendens til altid gøre andre menneskers behov en større prioritet end deres egen lykke. Mange fyre føler sig skyldig, når de ikke sætte andre først. De handler nice og venlige, håber andre folk vil lægge mærke, men de bliver vandrede over og skubbet rundt. Være rart for dig selv, du fortjener det!
 3. 3
  Stop omsorg for meget. En af de største faldgruber for alle nice guys i verden er, at de bekymrer sig for meget. De bekymrer sig for meget om: hvad folk tror, ​​hvis pige kan lide dem eller ej, hvis de gjorde nogen ked, eller hvis der ikke gør hvad der "rigtige". Omsorg om tingene er en god en ting, men det bliver en virus, når taget til ekstreme længder. Idéen her er at lade tingene være, og stoppe med at forsøge at reparere ting, der er ude af din kontrol. Lad folk være. Lad folk tænke, hvad de ønsker. Lad folk rod op eller lave fejl og lære på egen hånd. Må ikke få arbejdet op om alt hvad der sker for dig. Lær at udstråle en rolig tilstedeværelse, og smil. Dette er ikke let, ligesom andre skridt, men det er en vigtig kvalitet i den "dårlige" dreng. Piger elsker fyre, der forbliver rolig og er ubekymret på de rigtige tidspunkter. Simply, bringe bevidsthed ind i, hvad du bruger din tid at bekymre sig om, og finde ud af hvis thats hvad der virkelig betyder noget.
  • Hold disse tanker om dit sind hele din dag.
 4. 4
  Stop beder om tilladelse eller godkendelse. Flinke fyre er altid venter på nogle tegn til at træffe nogle foranstaltninger, hvilket gør dem synes passiv og tilbageholdende. Aldrig bede om tilladelse til at gøre noget (især med kvinder) og håndtag indvendinger, som de kommer. Stoppe, kigge til andre at afgøre, om du handler "rigtige". Aldrig bekymre sig om nogen godkendelse og gøre, hvad du synes føles rigtigt for dig. Som du anvender denne lov, vil du indse, at du altid har haft tilladelse til at gøre de ting du ønsker at gøre.
  • I stedet for at spørge "Kan jeg kysse dig".. gå til kys, og samme gælder for "Kan jeg tale med dig?" Eller "Vil du gå på en date med mig?".. Begynder at tale til hende og sige "Vi er nødt til at hænge ud.. Hvad godt for dig, fredag ​​eller lørdag?" Den tankegang handler om at gå efter hvad du ønsker i stedet afhængig af andre for at give det til dig.
 5. 5
  Bly. Som en mand, du skal altid føre-Don vente på nogen til at fortælle dig, hvor de skal gå, eller hvad du skal gøre, Bly din vej igennem. At være en leder er noget, der er naturligt, når du stoppe bekymre sig om andre mennesker og gå og gøre, hvad ved du behøver at gøre. Det handler ikke om at være egoistisk, men snarere at tage sig af dit liv på din egen.
  • Være en leder af dit liv i enhver situation, hvis du ønsker at tale med den pige, eller ønsker at få det job, gå gøre det. Gør hvad der er rigtigt for dig, fordi ingen andre vil!
 6. 6
  Være afgørende. Altid vide, hvad du ønsker, og hvordan man får det. Finde ud af, hvad du ønsker i en situation, hvor piger og livet i almindelighed, og gå efter det. En mand, der tøver eller er usikker forekommer meget svag. Har indflydelse eller en stærk mening om alt, fra den restaurant, hvor du spiser, din næste aktivitet. Skride til handling mod det, du ønsker,. Det frigør dig fra frygt og bekymring, som du jage efter ting, du virkelig ønsker Du har kun ét liv, så sørg for du styre det mod en retning, du vil være tilfreds med. Husk... hvis du ikke ved hvad du vil, hvordan vil du vide, når du har det?
  • Tips ene er mere afgørende!
 7. 7
  Vær ærlig overfor andre, især selv. En ting slemme drenge er virkelig god til er at være ærlig, hvilket er nøjagtig det modsatte af, hvad de flinke fyre gør. Hvis en "dårlig" boy kan lide en pige, vil han vise hende med ingen tvivl i hans sind, mens en flink fyr har tendens til at skjule sin interesse. Den nice guy forsøger at være en piger ven og aldrig vise interesse for hende, og det ender med at placere ham i den ven zone. Piger ved, når fyrene kan lide dem, og en slem dreng har ingen problemer viser, at for at en pige, mens en nice guy synes at skjule det eller foregive at ligeglad. Simply, for dig at være en slem dreng, er du nødt til at være reel med og ærlig med en pige, fordi hun allerede ved, hvad du ønsker. En dårlig dreng kunne stirre på en piger bryst, mens en nice guy forsøger at snige et højdepunkt i. Piger som det, når du er mand nok til at vise hende, at du er interesseret snarere derefter foregiver at skjule dine sande ønsker. Anden del af denne idé er at være ærlig over for dig selv, og hvem du er. Vi har alle historier i vores hoveder, der forklarer, hvem vi er, og hvorfor vi gør de ting vi gør. Lær at spotte de historier, du fortæller dig selv at skjule virkeligheden. f.eks. Har høje standarder for piger som en måde at undgå afvisning, som i ingen er god nok til dig.
 8. 8
  Grow uafhængighed. Lær at nyde dig selv og din egen virksomhed. Du vil indse, at jo mindre du har brug for andre mennesker, jo mere andre mennesker har brug for dig. Altid oprette din egen sjov og underholdning. Har en stærk lidenskab, og finde hobbyer og andre interesser, som du gerne vil bruge din tid. Livet er så sjovt og så interessant som du ønsker at gøre det. Aldrig gøre et forhold eller kvinder din første prioritet eller eneste kilde til lykke. Stop på udkig efter andre, især kvinder, for at gøre dig glad, fordi du ikke har brug for dem. Guys hele verden forsøger at finde lykken fra alt undtagen sig selv. Når du lærer at have det sjovt ved dig selv, vil du tiltrækker alt andet, og du vil virkelig blive selvstændige.
  • Har en hobby. Alt, hvad der bruger din tid, og gør dig glad. Det bør være noget, du brænder for, noget du kan lide, og noget, som du kan bygge videre på! Hvis du ikke har eller ønsker en hobby, at-det mindste frivillig. Brug din tid til at gøre nogen glade!
 9. 9
  Værdsætte dig selv-elske dig selv på en afbalanceret og respektabel måde. A "bad boy" er dårligt, fordi han ved, at han er det værd, og han bekymrer sig om sig selv. En dårlig dreng indser to vigtige fakta om livet, du kender dig selv bedre end nogen anden, og dermed, din mening om dig selv er over andres mening, og ingen i verden er over dig. Det hele kommer ned til at have selvrespekt, og du skal tjene din egen selvrespekt, før du kan forvente, at andre, især piger, til at respektere dig.
  • Hvordan du optjener selvrespekt? Opret en standard for, hvad du vil acceptere eller ikke vil acceptere fra folk, og følge op med det. Den vigtigste del af at have selvrespekt er ikke at stille op med mennesker, mænd og kvinder, der er respektløst mod dig, din familie eller venner.
  • Problemet med nice guys er, at de er rart for alle, selv de mennesker, der er ikke rart tilbage. Vi er alle lært at vende den anden kind, men i mange tilfælde, kun at gør situationen værre. Når man behandler folk, der betyder for dig pænt, de er simpelthen ved at blive belønnet for deres dårlige opførsel. Være rart at folk, der er venlig og kærlig. Være rart at nogen middelværdi vil ikke gøre dem som dig. Der er ingen grænse for mængden af ​​bitre mennesker i verden, men der er også gode mennesker i verden. Omgiv dig med de bedste eksempler, du kan finde.
 10. 10
  Vær stærk fysisk, men primært følelsesmæssigt. Som en mand, skal du være en af grundpillerne i styrke, at din familie, venner og især kvinder kan læne sig op ad. Slip af behovet for at klynke, klager eller jamre. Hver hvor du går, vil du finde nogen, der gør noget, men klager over alt, hvad der sker med dem. Folk har denne attraktion for at spille offer at få opmærksomhed fra andre mennesker. Indse, uanset hvor meget du klage eller lufte, vil det ikke ændre din virkelighed. Livet er ikke fair, og det vil aldrig blive. Mænd kan ikke klage. Simply, suge det op og håndtere det. Når ting går galt, bare gøre dit bedste for at gøre det gennem dagen. Det er dit ansvar som en mand at sørge for de mennesker i dit liv er sørget for. Det er nemt at blive fanget i det øjeblik, hvor der sker noget slemt, men bare huske din rolle som en mand, og du vil være i stand til at håndtere det.
  • Træning eller deltage i en form for fysisk aktivitet hver dag. Regelmæssig motion hjælper med at forbedre dit humør, energi og helbred! Dette er en kritisk del af at hjælpe dig med at forbedre din følelsesmæssige kontrol, da det bidrager til at opretholde den daglige stress-niveau. Arbejde ud forbedrer også din selvtillid dramatisk, så træning!

Tips

 • At være en mand, en slem dreng tager tid, det er en om at tage et skridt ad gangen, og en dag vil du have fuldt vokset til at mennesket du desire.This handler ikke om forfalskning, men at være din bedste selv.
 • Simply, er en slem dreng handler om at stole dig selv mere end andre mennesker og deres input. Det hele kommer ned til at realisere din usikkerhed og tvivl, og fjerne dem. Når du giver slip på behovet for godkendelse fra andre, vil du blive en slem dreng.
 • Film til at se: Fight Club, 300, Den sidste samurai, Yes mand og Hitch
 • Visuel praksis. Hver dag, forestil dig selv som den mand, du gerne vil være. Bare se dig selv tale, gå og tænke den måde du ønsker, og det vil hjælpe dig til dit mål hurtigere.
 • Bøger at læse: Way of the Superior Man, Psyko-Cybernetics, Iron John.

Advarsler

 • Det er ikke let at ændre dig selv, og du virkelig ikke kan undslippe års programmering, men du kan altid blive bedre. Så prøv ikke at ændre dig selv helt, men se, hvor du kan forbedre mest.
 • Kvinder vil teste dig for at se, om du er den ægte vare eller bare en skuespiller. Følg disse trin, indtil du internalisere dem.
 • At være en slem dreng vil sætte dig fri af dine gamle trængende vaner og dine gamle trængende venner.