Wkadk

Hvordan til at være cool, når du er asiat

Hvis du er asiatiske, så du er klar over den uheldige stereotype, at asiater ikke er cool, fordi de bruger for meget af deres tid på at studere eller generelt arbejder hårdt. At være cool, når du er asiatiske, er du nødt til at lære at ignorere disse latterlige stereotyper, omfavne jeres kultur, og være stolte af, hvor du kom fra. Hvis du ønsker at vide, hvordan at være cool, når du er asiatiske, ser ikke yderligere.

Steps

Hvordan til at være cool, når du er asiat. Stop omsorgsfulde, hvad folk tænker.
Hvordan til at være cool, når du er asiat. Stop omsorgsfulde, hvad folk tænker.
 1. 1
  Stop omsorgsfulde, hvad folk tænker. Det første skridt til at omfavne, hvem du er, og være stolt af hvor du kommer fra, er ikke omsorgsfuld, hvad andre mennesker har at sige om din kultur. Ligeglad, hvad folk synes er altid lettere sagt end gjort, men der er et par ting, du kan gøre for at bevæge sig i retning af ikke at pleje på alle og lade haters hader.
  • Indse, at folk, der gør grin med dig for at være asiatiske ikke engang værd at tale med. Ikke alene er de uvidende og racistisk, men de er også mest sandsynligt usikre om, hvem de er, og tager deres problemer ud på dig. Når du hører negative kommentarer om asiater, blot minde dig selv, at de kommer fra en person, der skal være medlidenhed, og hvem du vil have noget at gøre med alligevel.
  • Selv hvis du gør pleje, handle som du ikke. Handler som du er ligeglad kan gå langt i at hjælpe dig ligeglad med, hvad folk tænker. Hvis nogen gør en negativ kommentar, lære at se den anden vej, rulle dine øjne, eller grine den person kommentaren.
  • Hvis du ikke kan hjælpe dig selv, snap tilbage på den fejlende person med en ilter kommentar. Det er bedre at være den større person end at bekæmpe ild med ild, men kæmper tilbage lejlighedsvis kan hjælpe dig med at føle sig mindre som et offer og give dig selvtillid.
   • For eksempel, hvis en person, der passerer dig på gaden og siger "Hey, hvor er din violin?" du kan reagere med, "Jeg må have forladt det på samme sted, hvor du forlod din hjerne."
  • Forstå, at enhver kultur har sine negative stereotyper. Hvert mindretal, har til at beskæftige sig med at blive fordrejet, og kæmper for at bevise, at han eller hun er forskellig fra offentlighedens opfattelse. Minde dig selv om dette kan gøre du føler dig mindre alene.
  • Tal med dine asiatiske venner om hvordan de behandler negative kommentarer. Vælg en sikker ven eller et familiemedlem, og spørge om råd om, hvordan man stopper omsorgsfulde, hvad folk tænker.
  • Tal med en anden minoritet om det samme problem. Du kan lære lige så meget fra nogen uden for din kultur.
 2. 2
  Forstå at være fra en anden kultur er allerede cool. Dette er et vigtigt punkt. I stedet for at skamme sig over, hvem du er og hvor du eller dine forældre kom fra, omfavne det faktum, at du er en del af en kultur med en rig kulturarv, sprog og kogekunst. Her er nogle ting, du bør være stolt af:
  • Hvis du er asiatiske og lever i Europa, er det sandsynligt, at du taler to sprog. Vide, hvordan man taler sprog som kinesisk eller japansk er ikke kun selv cool, fordi du udvider dit sind, men det kan også være yderst indbringende i erhvervslivet. Disse sprog er også utroligt svært at lære, så minde dig selv, at du allerede ved noget mange mennesker bruger år på at studere i skolen.
  • Hvis du eller dine forældre er født i et andet land, som Thailand eller Korea, er det sandsynligt, at du kan tage ture til landet for at besøge gamle venner og familie. Blot ved at være asiatiske, har du mulighed for at rejse tusindvis af miles og opleve livet i en helt andet land - hvad er ikke cool om det?
  • Retter fra de asiatiske lande er varieret, men altid lækre. Kinesisk, Thai, vietnamesisk og burmesiske køkken er utrolig populær i dele af Europa. Du behøver ikke engang at gå ud til en restaurant for at få et lækkert måltid fra et af disse lande.
  • Du har en forståelse af en helt anden kultur. Bare ved at tale et andet sprog, vel vidende skikke en anden kultur, og at kende historien om, at kulturen fra dine forældre og bedsteforældre, er du blevet en mere fordomsfri person og har en iboende bevidsthed om den mangfoldighed, der eksisterer i verden. Mange mennesker tager år at nå op på forståelse for, at der kommer naturligt til dig.
 3. 3
  Vær stolt af at være asiat. Hvis du ikke har en ære i, hvor du kom fra, så vil du aldrig være cool. Det første skridt til at være stolt af at være asiatiske tager fordel af alle fordelene ved dit kultur. Her er hvordan du gør det:
  • Selvom du ikke skal være eksklusiv, tager sig tid til at hænge ud med andre asiater føle, at du ikke er alene i forsøget på at beskæftige sig med at være fra en anden kultur.
  • Lav en liste over asiater du beundrer, og forstå, at der er masser asiater, der er cool og fantastiske rollemodeller.
  • Læs litteratur ved asiater eller asiatiske-europæere at få en bedre fornemmelse af, hvor du kommer fra, og at føle sig mere forbundet til dine rødder. Hvis du kan, skal du læse litteratur på originalsproget.
  • Lær at lave mad traditionelle måltider fra din kultur. Når du finpudse dine færdigheder, have en fest, hvor du deler din køkken med dine venner, uanset om de er asiatiske eller hvid.
  • Hvis du er flov over, hvor du kommer fra, vil folk være i stand til at fortælle. Og det er faktisk slet ikke cool.
 4. 4
  Gør hvad nogen ville gøre for at være cool. Uanset om du er kinesisk, russisk eller mexicansk, er der et par grundlæggende regler, der kan hjælpe dig med at være cool. Selvom du kan være cool ved at være stolt af din arv og understrege, hvad der er unikt ved din kultur, kan du også følge et par generelle retningslinjer for at gøre dig selv en køligere person.
  • Har tillid til. Under tillid er nøglen for at være cool. Hvis du er tilfreds med hvem du er og hvad du gør, vil folk være i stand til at fortælle, og vil ønsker at være omkring dig.
  • Kjole til at imponere. Bær tøj, der fladere din figur og gøre en erklæring. Du behøver ikke at købe et dyrt garderobe, men du skal vise, at du er opmærksom på, hvordan du ser ud og passe på dig selv.
  • Soignere dig selv godt. Bruser, vaske dit hår, og børste dine tænder til at vise, at du sætter en ære i dit udseende.
  • Være original. Sandelig cool mennesker er alt for travlt med at gøre deres egne ting selv pleje, hvis de er cool eller ej. Forfølge dine interesser, uanset hvor off-the-slagne vej, de vil blive eller slid funky tøj eller smykker, bare fordi du vil. Folk vil blive imponeret over din evne til at gøre dine egne ting.
  • Har en bred vifte af venner. Være cool betyder ikke bare at være venner med de seje børn, men at være venner med nogen, som du finder interessant og spændende, og tager i så mange perspektiver som muligt.

Tips

 • Der er virkelig ikke sådan noget som værende "for asiatiske 'eller' ikke asiatiske nok", så fortvivl ikke.
 • Må ikke gå overbord med eyeliner. Hvis du har creaseless øjne så vide, at masser af eyeliner gør ikke øjne ser større. Korrekt-anvendt mascara og øjenskygge komplimenter asiatiske øjne pænt. Vær forsigtig med eyeliner, da det kan gøre små øjne se endnu mindre. En smule blush vil også fremhæve høje kindben. Hvis du er en mere tan asiatiske, fersken eller rubin lip gloss ser godt ud.