Wkadk

Hvordan at være en god pige

Træt af at være dårlig pige i din klasse? Denne artikel vil forhåbentlig stoppe dig at være den dårlige pige!

Steps

Hvordan at være en god pige. Lær nyttige færdigheder.
Hvordan at være en god pige. Lær nyttige færdigheder.
 1. 1
  Være nyttig. Når du ser en person, der ser ud som de har brug for hjælp (kæmper med pakker, kan ikke få deres locker åben, osv.) siger "Er der noget jeg kan gøre for at hjælpe dig?" Åbne døre for mennesker (kvinder og børn) (du ikke nogensinde holde en dør åben for en mand, medmindre du er en mand). Små ting kan gøre en stor forskel.
 2. 2
  Vær venlig. Altid være rart og venlige til dine venner og familie. Må ikke sladder eller sige dårlige ting om folk bag deres ryg. Smil! Det koster ikke noget, og måske lysne op en dag.
 3. 3
  Være høflig. Høflighed er en stor del af at være gode. Voksne vil respektere dig mere, hvis du siger ting som du, tak, og må I. Lad ældre mennesker gå først. Få en bog om hverdagens etikette, eller spørg nogen, der ser ud til at være særlig kyndig på det.
 4. 4
  Lær nyttige færdigheder. Lær at lave mad, gøre husarbejde, og andre basale opgaver - ikke begrænser dig selv til bare de sædvanlige feminine ting, men at lære noget om auto reparation, ændre et fladt dæk, fastsættelse af en utæt vandhane, etc. Hjælp dine forældre, og nogen du se, hvem der er i problemer.
 5. 5
  Tilrettelægges. I skolen, på arbejdet, eller hvor-bare "have et sted for alting, og alt i det sted." Hold notesbøger, bindemidler, mapper, tidsskrifter, uanset hvad du har brug for at holde tingene pæn og i orden.
 6. 6
  Være god i skolen. Få gode karakterer og gøre dit hjemmearbejde hver aften. Undersøgelse for alle prøver og quizzer, fordi de alle tæller. Være rart at dine klassekammerater og din lærer. Tal ikke i timerne, ikke bruge telefonen eller sende tekst under klassen, og ikke sladder / pass noter under klassen enten. Lær at bede høfligt om hjælp, hvis du kæmper med dine klasser, og respektere rådgivning voksne give dig.
 7. 7
  Klæd som den gode pige, du er. En god pige bør altid bære en nederdel eller kjole. Hun går den ekstra mil for at se hende bedst. Når sætte dit hår i en hestehale, binde en sød sløjfe omkring det. Bånd af forskellige tykkelser og længder er tilgængelige på de fleste håndværk og kunst butikker. I stedet for at bære lejligheder, finde et par ladylike lave hæle til at bære, og derefter gradvist arbejde dig op til højere hæle. Husk, at en god pige ikke blive respekteret af andre, før hun kjoler som hun respekterer sig selv.
 8. 8
  Må ikke bære en masse makeup. For meget af det gør man ser ældre, og selv tarvelige. Må ikke bære det på alle, hvis du ikke har lyst til det. Eller brug naturlig makeup, let anvendt. Det samme gælder for smykker.
 9. 9
  Hold dig til god moral og værdier. Du må ikke drikke, ryge, tager stoffer eller fest hele natten. Disse ting er ikke vigtige, vil de ikke hjælpe din fremtid-og de er absolut ikke godt for dig eller dit helbred. Hold dig væk fra det! Hvis moderat alkoholforbrug er traditionel i din familie, så spørg en voksen til råds om ansvarligt alkoholforbrug. Hold dig til en udgangsforbud time, selv hvis dine forældre ikke har indstillet en for dig - ligesom altid være hjemme ved midnat (eller tidligere på skolens nætter).
 10. 10
  Hold dig til god musik, bøger, film, tv, osv. Stick med Dora og barn viser, fordi de er alderssvarende. Du kan stadig se TV, lytte til musik, og se film, der er gode-ikke bekymre dig, de er lige så gode som de mere "voksen" dem, nogle gange bedre! Lær om de forskellige former for musik og læsning.
 11. 11
  Hold regelmæssige timer, og være sikker på at få masser af søvn. At være godt udhvilet, vil hjælpe dig til at føle sundere og det vil være lettere at være høflig over for andre.

Tips

 • Vær opmærksom i klassen.
 • respektere dig selv og være sikker
 • holde et smil på dit ansigt
 • opfører sig som modne mennesker
 • Hav en dejlig frisure.
 • Sørg for at komme på alles gode side, selv bøller. På den måde er du kendt som godt afrundet, og du vil blive mere vellidt af dine klassekammerater.
 • Bade hver dag.
 • Bring nødsituation penge
 • Bring frokost til skole.

Advarsler

 • Forsøg ikke at smigre folk i skole / arbejdsplads.
 • Brug ikke utilbørligt sprog eller fysisk misbruge nogen.