Wkadk

Sådan undgår du at beskadige dit hår


Under skinnende og stærkt hår er meget vigtigt, men skrappe kemikalier kan beskadige den. Der findes metoder til at tage for at undgå at beskadige dit hår, selvom du har bleget eller permanentet det.

Steps

Sådan undgår du at beskadige dit hår. Må ikke vaske dit hår hver dag.
Sådan undgår du at beskadige dit hår. Må ikke vaske dit hår hver dag.
 1. 1
  Må ikke vaske dit hår hver dag. På det mest, to dage om ugen. Dette vil bidrage til at bevare dit hår naturlige olier. For meget hårvask fjerner disse æteriske olier, som naturligt genopbygger og rehydrere dit hår. Brug en god shampoo, en, der er til din type hår. Vask hovedbunden samt hår. Brug koldt vand til at skylle shampoo ud for en god glans.
 2. 2
  Betingelse dit hår efter vask det. Brug rekonditioneringsvirksomheder én eller to gange om ugen, for at holde håret elastisk og stærk.
 3. 3
  Air-tørre dit hår i stedet for at bruge en føntørrer. Varmen vil kokken dit hår og gøre det skørt. Forsigtigt håndklæde-tørre dit hår ved at omkranse dem i et håndklæde og presse vandet ud. Må ikke vride dit hår i et håndklæde.
 4. 4
  Før og efter vask dit hår, detangle det med en bred-tandede kam. Start fra enderne og forsigtigt arbejde dig op til hovedbunden. Hvis en knude er for stædig, så hug den i stedet for at rive det af. Rive årsager.
 5. 5
  Brug en leave-in balsam en gang eller to gange om ugen og bruge en hår rekonstruktion forberedelse gang om ugen. Suppleant med forskellige shampooer en gang imellem, samt hår dybe conditioning produkter. En varm olie behandling er også godt gang om ugen - fokus på fugtgivende enderne af håret.
 6. 6
  Klip håret eller i det mindste enderne måned, for at slippe af spaltede spidser.
 7. 7
  Prøv at holde sig væk fra varmt strygejern og elastikker. Begge vil bryde hår eller brænde det.
 8. 8
  Børst dit hår med en orne børste mindst en gang om dagen, fra hovedbunden til enderne. Dette vil distribuere de naturlige olier fra din hovedbund hele dit hår, hjælper med at fugte den og bevare sin styrke. Rengør alle dine pensler og kamme en gang om ugen for at forhindre snavs oprustning.

Tips

 • Må ikke børste dit hår oftere, end du er nødt til, det skader håret.
 • Fletning dit hår løst inden sengetid og slut af med en scrunchie at undgå det gnider mod puden og få friktion skader.
 • Hvis du bærer fletninger, fjerne dem før at gå til at sove. Massere din hovedbund efter fjernelse af elastikker.
 • Brug ikke bare elastikker på dit hår. Dit hår vil holde sig til gummi og rive væk, når du fjerner bandet. Brug klud-dækket elastikker, ligesom scrunchies, i stedet for.
 • Hvis du er ved at gå svømning, sætte en behandling af leave-in balsam i hele håret og bære en badehætte. Dette vil beskytte dit hår fra tørring virkninger af klor og salt.
 • Brug satin pudebetræk til yderligere skære ned på skader under søvn
 • Afklar dit hår hver uge med en afklaring shampoo eller hjemmelavet clarifier. Det er også godt at gøre efter dit hår har været udsat for skrappe kemikalier som klor. At lave hjemmelavet klarebeholder, bland 1 spsk bagepulver med en kvart størrelse klat af shampoo til at gøre en masse. Shampoo som sædvanlig. Skyl med en blanding af en spiseskefuld æble cider eddike til en liter lunkent vand. Betingelse som sædvanlig.
 • Må ikke urede dit hår.

Advarsler

 • Det tager en masse tålmodighed og tid.