Wkadk

Hvordan til at passe uoverskuelig hår

Krøllet hår tendens til at være den mest udfordrende af alle hårtyper. Her er et par tips der burde hjælpe!

Steps

Hvordan til at passe uoverskuelig hår. Husk, at håret er en fiber, og skal behandles som en favorit sweater.
Hvordan til at passe uoverskuelig hår. Husk, at håret er en fiber, og skal behandles som en favorit sweater.
 1. 1
  Husk, at håret er en fiber, og skal behandles som en favorit sweater: Ingen vridning, trækker eller børste når de er våde. Klem fugt fra håret efter vask med et absorberende håndklæde og kam.
 2. 2
  Hold dit hår trimmet regelmæssigt! Selv 1/4 tomme en måned eller hver seks uger gør hele forskellen i sundheden for dit hår. Hvis du forsøger at lade dit hår vokse ud, nip enderne for sundheden bare det samme. Du vil stadig få længde! Hår, der får lov til at vokse untrimmed sidste ende vil begynde at bryde i enderne fra slid og du vil miste håret så hurtigt som det kan vokse.
 3. 3
  Naturligt krøllet hår skriger for fugt. Lag lette produkter på alle stadier i din grooming proces snarere end at bruge en tung produkt ad gangen.
 4. 4
  Hvis du har meget krøllet hår og ønsker krøller definition. Begge disse er gode produkter, og vil ikke gøre dit hår føles klistret. Det er bedst at lufttørre for at minimere frizz, hvis du skal bruge en diffuser vedhæftet fil på din føntørrer på et middel til lav indstilling.
 5. 5
  Afslut med en fugt lock-out spray. Dette vil hjælpe med at beskytte dit hår mod fugt og gør din stil holder længere. Du kan også prøve en udjævning produkt, såsom Redken Glas (for grove hår kun for meget olie for finere hår), Matrix Glow Trix eller Tigi SpoilMe.
 6. 6
  Brug ikke en flad jern på daglig basis. Strygning forårsager en cirkulær problemorienteret dit hår er krøllet / kruset, så du glatte det men varmen forårsager endnu mere krus, så du rette i mere eller bruge mere varme. Rundt og rundt du går. Please, hvis du flad skal stryges, så prøv at følge disse retningslinjer:
  • Køb en god keramisk fladjern! Hvis du har brugt mindre end 40€ på din jern er der en god chance for, at det ikke vil være af en god kvalitet og kan forårsage skade på dit hår.
  • Sørg for at din fladjern har en termostat. Start med dit jern på medium (termostaten til halvt ned), og juster indtil du bruger minimale nødvendige varme til at glatte håret.
  • Brug altid en varme-absorberende produkt mellem dit hår og jern! Aldrig sætte en jern på hår, der er ubeskyttet!
  • Ret minimalt. Det vil sige, hvis en del af dit hår er mere krøllet end resten, som ved hårgrænsen, så prøv at rette kun "problem" områder og bruge en god keramisk rund børste til at glatte resten for at minimere varme eksponering.
  • En gang om ugen eller hver tredje shampoo bruger en tung behandling for at hjælpe med at minimere brud og fremme en sund vækst.

Tips

 • Invester i gode værktøjer. Keramiske pensler, til rådighed på ethvert skønhed levering butik er vidunderlige allierede til at bekæmpe krus og tilføje volumen.
 • Elsker den hår du har! Alle har nogle problemer med hendes hår. Må ikke gøre dit hår barometeret for din dag.
 • Tal med en professionel om hvilke produkter der er bedst til din hårtype. Må ikke falde for den hårde sælge! Hvis du føler, at de bare forsøger at nå deres salg mål for ugen, gå væk. Enhver reel professionelle vil tilbringe så meget tid sammen med dig, som du har brug for uden at du føler sig forpligtet til at købe.
 • Altid kam, snarere end pensel, hår, der har tendens til krus, og aldrig børste vådt hår. Det er på sit mest sårbare, når våd!

Ting du behøver

 • Moisturizing shampoo og balsam, OR en shampoo / balsam indeholder Dimethicone / Silicone for glathed
 • En god leave-behandling
 • Et afsluttende produkt at låse fugt og tilføje skinne
 • En tung ugentlige "behandle" for ekstra fugt i håret
 • Keramiske værktøjer
 • En kam til når dit hår er tørt