Wkadk

Hvordan laver glat hår ind afro hår

Ønsker du at slå din glat hår til en fuld, blød afro? Her er hvordan du gør det.

Steps

Hvordan laver glat hår ind afro hår. Få en perm på en salon.
Hvordan laver glat hår ind afro hår. Få en perm på en salon.

Permanent bølge metode

 1. 1
  Få en perm på en salon. Hvis du vil have en afro i temmelig lang tid at komme, bestille en perm på din lokale salon. Denne metode er den bedste måde at få en afro med kortere hår, da det vil vokse ud lidt hurtigt.
  • Du kan købe en perm kit på dit lokale apotek, men en salon er bedst for din første gang. Se teknikken, og konstatere, hvor længe de kemikalier er tilladt at opholde sig i håret. Med disse oplysninger, vil du være i stand til at give dig selv en perm derhjemme meget mere sikkert.
 2. 2
  Anmode den mindst mulige curlers. Din stylist vil anvende en række plastflasker curlers for at give dig en perm. For de strammeste afro anmode de mindste curlers.
 3. 3
  Lad perm nøjes med et par dage. Må ikke vaske dit hår for en dag eller to lige efter din perm. Prøv ikke at rede det for en dag eller to, så godt.
 4. 4
  Stil dit afro. Efter din perm har afgjort, brug en fintandet kam til rotte ud krøller ved backcombing (dvs. holder en lille del af hår stram og kæmning mod din hovedbund).
  • Hvis du har grove eller ekstra tørt hår, gnide et par dråber jojoba eller olivenolie i håret for at holde det blødt.

Braids metode

 1. 1
  Start med vådt eller fugtigt hår inden sengetid.
 2. 2
  Del dit hår i seks eller otte sektioner, der går fra din pande tilbage til din hals. Brug en kam til at opnå en ekstra pæn del.
 3. 3
  Fransk fletning hver sektion af håret. Spørg om hjælp, hvis du har en hård tid fransk fletning dit eget hår, eller til at fremskynde processen med to sæt hænder.
 4. 4
  Sov i fletninger natten over.
 5. 5
  Unbraid dit hår, når du står op om morgenen. Bøj over og tousle dit hår med fingrene.
 6. 6
  Opdel hver af de seks eller otte sektioner i fire individuelle sektioner med en fintandet kam. Gør dette en sektion ad gangen.
 7. 7
  Med hver af de fire "mini" sektioner, toupere (drille) dit hår forsigtigt, indtil du opnår den ønskede afro. Sæt med styling produkt.

Tips

 • Sørg hår helt tørrer, før du tager ud fletninger.
 • Hvis din fletning er mere end en halv tomme tyk, er du nødt til afsnittet ud dit hår i mindre bredder.
 • Hvis du vælger at bruge produkter, kan du prøve at bruge naturlige dem, der ikke vil skade dit hår.
 • Hvis du vil have den "look", er du nødt til afsnittet ud håret i mindre sektioner og fransk fletning dem.

Advarsler

 • Både permanente bølger og backcombing kan gøre barske skader på dit hår.
 • Må ikke eksperimentere med produkter, som du er usikker.
 • Vær ekstra forsigtig med at bære på lang sigt (selvom natten bør være fint). Hvis du ikke har nok sebum kommer ud af din hovedbund til at gøre det sikkert naturligt, skal du bruge en olie (såsom en olie eller jojoba), og ganske lidt, for at være sikker! Hvis du ikke gør det, vil dine cornrows kontrakt, når du tisser dem, mens svømning, ude i regnen, eller bade / brusebad. Dette kan føre til alvorlig hudirritation og i ekstremt sjældne tilfælde din hovedbund tåreflåd.