Wkadk

Hvordan til at handle fjollet med din kæreste

Går nødder med din kæreste kan være en blast. Her er tips om, hvordan man kan vise ham kærlighed i sjove og nøddeagtig måder.

Steps

Hvordan til at handle fjollet med din kæreste. Tag fjollede billeder, hvilket gør mærkelige ansigter.
Hvordan til at handle fjollet med din kæreste. Tag fjollede billeder, hvilket gør mærkelige ansigter.

Ting at gøre sammen

 1. 1
  Tag fjollede billeder, hvilket gør mærkelige ansigter. Har en konkurrence for at se, hvem der kan komme op med flere ansigter, og derefter sat sammen et album med dine bedrifter. Eller forsøge at genskabe berømte malerier. Ex. stå skulder ved skulder med en skovl og en pitchfork at efterligne europæiske gotiske, planke og røre fingre til at efterligne det Sixtinske Kapel.
 2. 2
  Tal i fremmede accenter. Foregive at hver være fra et andet land, som du forsøger at gå om din daglige forretning. Eller handle film klichéer: have en hvirvelvind romance på en parisisk tog eller scene et opgør over en eksplosiv, der er sat til at gå ud i ti minutter.
 3. 3
  Give hinanden pinlige makeovers. Gør hans makeup og lad ham gøre dit hår. Hvem gør et bedre job får at skrive et billede af deres mesterværk på Facebook.
 4. 4
  Har en mad kamp. Hvis du lave mad sammen, angribe hinanden med mel, spaghetti nudler, eller noget andet, der ikke vil koste dig indskud på din lejlighed.
 5. 5
  Gå til parken og spille på jungle gym. Skub hinanden på gynger, gå ned dias, og swing på abe barer.
 6. 6
  Gøre indtryk af hinanden. Efterligne hinandens stemme, vaner og gangart. Handle en typisk interaktion, mens du er begge stadig i karakter.
 7. 7
  Spille catch med din mad. Split en skål popcorn i halve og dræbe det hele ved at smide den ind i hinandens munde. Når du laver en særlig god kaste, råber, "GOAAAAAAAAAL!"
 8. 8
  Spille-kæmpe med ham. Foregive at kæmpe i en bestemt kampstil ligesom boksning, kampsport, eller sumo brydning. Skiftes til at være speakeren.
 9. 9
  Lege skjul-og-søger. Belønne ham med et kys, når han finder dig.
 10. 10
  Handle en scene fra en film, du kan begge lide. Gør det hele i bizarre stemmer eller oprette alternative slutninger.

Ting at gøre for ham

 1. 1
  Tickle ham! Hvis han er kildne og kan lide at blive kildet, kildre ham ofte og holde finde nye kildne pletter. Prøv at kildrende hans mave, sider, ribben, osv. Stroke hans fødder med dine negle.
 2. 2
  Overrask angribe ham. Hvis du er på gulvet, fat i hans ben (r), og forsøger at trække ham et eller andet sted. Eller kæmper ham (forsigtigt) til jorden råben, "Du vil aldrig tage mig i live!"
 3. 3
  Bid ham (blidt). Synke tænderne i hans skulder og handle som en sindssyg chihuahua wrestling en stor tygge legetøj. Foretag knurrende lyde. Eller gnaske på hans ører og øjenbryn. (Nogle fyre finder denne ekstremt kildne og vil vride sig.)
 4. 4
  Kald ham ved en dum øgenavn. (Eks. Puddin 'Pop, Smoochy Pære, Mr. Biggles osv.) Tal med ham som om han er din "Darling wittle sweetheart", og dækker hans ansigt med Smoochy kys, især på hans kinder. Vær sikker på at han ved, at du laver sjov, og at dette ikke kommer til at være en permanent livsstilsændring.
 5. 5
  Hop på ryggen, når han ikke forventer det, og råbe, "piggyback ride!" Vær sikker på, at hans knæ ikke er bøjede på det tidspunkt eller han vil kollapse. (I virkeligheden være lige klar til den mulighed, at du både ender i en bunke på gulvet.)
 6. 6
  Reagere på et helt banalt erklæring med overdreven ærefrygt. "Du spiste to bananer? Selv? Og du er sikker på at du ikke tabe en?"
 7. 7
  Da han er ved at kysse dig, luk læberne tæt, kradser dine øjne og ryste på hovedet. Gør det klart, du spiller, selv om, så han ikke tror han kommer på for stærk. (Kun gøre dette, hvis du kysser ofte og er trygge ved hinanden, og hvis dit forhold er stadig i sin vorden, kan du gøre ham forlegen.)
 8. 8
  Være tilfældige. Kun gøre dette hver gang i et stykke tid, eller det vil per definition stoppe med at være tilfældigt. Hvis du styrketræning, og han gør noget, du gerne (petting dit hår, strøg din kind, etc.), spinde og foregive at være en kat. Eller stirre på ham. Bare stirre. Så da han endelig siger "Hvad?" stirre mere, tomme tættere på, og hviske noget helt uafhængige, og derefter give ham et kys.

Tips

 • Dette fungerer bedst med afslappede fyre. Vær opmærksom på, at din fyr måske ikke være i det.

Advarsler

 • Alle disse ting kan forårsage forlegenhed, hvis du to ikke er alene.
 • Nogle af disse ting kan vise fyre fra. Sørg han kan lide, hvad du laver, før du tager det for langt.
 • Må ikke være anmassende eller irriterende. Denne ting er ikke sjovt, når kun én person er i humør til at være fjollet.
 • Kan indeholde suggestive temaer. Du bestemmer selv hvor du vil have det til hoved (dvs. om det er en kildren kamp eller et øjeblik på sofaen).