Wkadk

Sådan stoppe med at være en alt for jaloux kæreste og begynder at være den bedste veninde

Vil du finde dig selv at få nagende følelse af jalousi, når din partner er at tale med andre piger? Har du bekymre dig, at du kvæle forholdet til din frygt? At stoppe med at være en alt for jaloux kæreste og begynder at være en drøm pige, skal du følge disse instruktioner.

Steps

Sådan stoppe med at være en alt for jaloux kæreste og begynder at være den bedste veninde. Giv din partner plads.
Sådan stoppe med at være en alt for jaloux kæreste og begynder at være den bedste veninde. Giv din partner plads.
 1. 1
  Giv din partner plads. Hvis du har været dogging hans fodspor, konfrontere ham med beskyldninger, forfølgelse hans sociale medier profiler, eller udstille andre desperate adfærd, din første ordre for virksomheden er at bakke ud. Tag et par dybe indåndinger, løsrive, og spille det cool for et stykke tid. Find muligheder for at være sammen med venner, gå til en begivenhed, du har været interesseret i, og slå ham ned i mindst en komsammen. Vær meget forsigtig med ikke at handle hævngerrig over dette, det punkt er ikke at straffe ham, give ham den kolde skulder, eller manipulere ham til at tigge om tilgivelse, men at give jer begge en pause, så du kan blæse lidt damp, få nogle perspektiv, og forhåbentlig redde forholdet. Læs Hvordan til at give din kæreste plads for mere rådgivning.
 2. 2
  Lær at føle sig godt om dig selv. De fleste følelser af jalousi kommer fra at være usikker og tænker, at en anden kan gøre din partner gladere eller bringe mere til bordet. Husk, at din partner har valgt dig, ikke nogen anden. Stop øje med din vægt, højde eller udseende, din konstante negativitet er dræning... for dig og din partner begge. Værre endnu, kan en overaktiv holdning usikkerhed køre folk væk, bliver en selvopfyldende profeti, der driver dig dybere ind i hullet af frygt og selvstændige omsorgssvigt. Accepter dig selv som du er. Din partner er med dig for en grund, og naturligvis finder dig tiltrækkende, men selv om han ikke var og ikke, bør du aldrig lade nogen andens mening definere eller validere din. Læs, hvordan at opbygge selvtillid om hjælp til at blive en mere centreret, stabil person.
 3. 3
  Deal med fortiden gør ondt. De fleste mennesker har dem - og mange lader dem smitte af på nye relationer ved enten genopførelse samme usunde dynamik igen og igen, eller ved at kigge på deres vidunderlige nye partnere med et skeptisk øje. Hvis det er nødvendigt, at lære at håndtere følelsesmæssig smerte, så du kan føle sig bedre om dig selv og være i stand til at se dit nuværende forhold for, hvad det egentlig er.
 4. 4
  Lær, hvad det betyder at have et sundt forhold. Uanset om du er ny til spillet, eller har været på det i årevis, er det ikke altid nemt at vide, hvad et forhold formodes at være og har lyst til. Mange mennesker ikke vokse op med gode eksempler på sunde relationer blandt deres venner, familie eller endda forældre. Hvad værre er, at have en forfærdelig forhold kan helt kaste din følelse af balance og selv-tillid, hvilket gør dig anden gætte dine enhver bevægelse i årevis at følge. Læs, hvordan at have et sundt forhold for flere detaljer.
 5. 5
  Revurdere dit nuværende forhold. Når du har gjort nogle selvransagelse og har et klarere perspektiv på tingene, er det tid til at se på dit forhold med en frisk øje. Gør dit jalousi, tvivl og frygt stammer fra dine egne problemer med selvværd... eller er det noget, du har fortalt dig selv til at retfærdiggøre din partners utilfredsstillende adfærd? Selv hvis du ikke har været så stabil en kæreste, som du bør være, betyder det ikke, du skal overse eller afskrive din partners overtrædelser til over-korrekt for dine egne følelser af skyld, det er altid muligt, at din out-of- kontrol følelser var resultatet af at forsøge at undertrykke dine egne tarm instinkter - eller i det mindste, at du både har spillet en hånd i at gøre forholdet, hvad det er i dag. Før du tager faldet for din jalousi og ustabilitet, læse alle artiklerne nedenfor, som du mener kan gælde for dig. Først når du er sikker på, hvor du og din partner virkelig skiller kan du begynde den helbredende proces.
 6. 6
  Puste nyt liv i forholdet. Før du kan gøre nogen dybdegående arbejde med dig selv eller som et par, er du nødt til at gøre skade kontrol på din anstrengt forhold. Start med at finde en sund balance mellem at give din partner plads og øge kvaliteten af ​​din tid sammen. Forfølge dine egne interesser på en meningsfyldt, berigende måde: trods alt, er en del af, hvad der tiltrækker folk til hinanden mystik, og hvis du bruger al din tid på at kontrollere ind på din partner med opkald, tekster, e-mails og Facebook stillinger kan der næppe være nogen intriger tilbage i, hvad du gør. Split din tid mere ligeligt mellem din partner og dine venner og give din partner til at gøre det samme. Genopdag din interesse i en tidligere lidenskab eller om nødvendigt finde en ny hobby, der vil gøre din ikke-romantisk tid mere meningsfuld. Så, når du har begge huskede, hvad det er ligesom at gå glip af hinanden, forbedre din tid sammen ved at gå på en ferie eller staycation, prøve noget nyt som at tage en partner dans klasse eller lette stemningen ved at være legende og vedligeholdelse af romantik.
 7. 7
  Byg din kommunikation. Dette er noget, de to af jer begge nødt til at arbejde på sammen, mange-relation elendighed kunne helbredes, hvis den ikke undgås helt, hvis par simpelthen lært hvordan man rigtig og effektivt at kommunikere med hinanden. En stor del af at kommunikere effektivt er at vide, hvordan man kan komme ind på en ubehagelig emne uden at sætte din partner på den defensive (eller værre endnu, i offensiven). Start med at bremse dine beskyldninger: at lære at oplyse, hvad du føler (ex. "Jeg føler bange, når du bo ud sent og ikke fortælle mig, hvor du er, eller hvor længe du vil være der") i stedet for det, du frygter (" Jeg er bekymret, du snyd på mig "), som kan komme ud som et slag i ansigtet. Vær ærlig om dine tanker og bekymringer, mens du har dem i stedet for lageropbygning dem til senere, og lade dem eksplodere en dag ud af det blå. Læs, hvordan man kommunikerer effektivt for mere vejledning.
 8. 8
  Lær at stole på. Trust spørgsmål kan gøre dig gå amok. Spørg dig selv, hvem det er, du virkelig mistillid: din partner, din partners venner... eller dig selv? Kommer til den erkendelse, at du stadig ikke har tillid til dig selv i kærlighed, eller at du blot er truet af andre piger er en god ting, både stammer fra det samme emne, kan arbejdet på, og er helt inden for din kontrol. Lær hvordan du tillid til din kæreste igen for hans og din skyld begge.
  • Han gjorde ikke tekst, du tilbage? Big deal. Holder øje med ting som dette vil kun komme på tværs som irriterende, hvis du er laid back og forventer ikke øjeblikkelige svar på alting, osv., vil han ikke blive irriteret. Må ikke kalde ham for at se, om han stadig er der - tag en dyb indånding og lad det gå. Han vil svare, når han kan.
  • Må ikke bede ham om at holde op med at gå visse steder. En del af jalousi er ønsket om at kontrollere andre, og ved at give ham frihed, vise dig, at du har tillid til ham og gøre ham mere tilbøjelige til at respektere dig.
  • Må ikke skrive en blankocheck af tillid. Hvis du virkelig er bekymret for noget, skal du ikke være bange for at (forsigtigt) tage hul på emnet. Nævne, at det gør du føler dig utilpas, når han taler til bestemte piger, eller fortælle ham ærligt om en adfærd, han har, der generer dig. Må ikke overreagere eller gøre beskyldninger. Blot, hvordan du føler, og hvis han respekterer det, vil han forsøge at finde ud af det.
  • Hvis din kæreste er simpelthen ikke troværdigt, det er hans tur til at rulle ærmerne op og matche nogle af det hårde arbejde, du har været at sætte ind i forholdet. Hvis han ikke kan eller vil ikke gøre det, dumpe ham og begynde at lede efter en person, der vil.
 9. 9
  Være en fantastisk kæreste. Okay, så du har formået at redde forholdet og helbrede de skader, der er sket. Hvordan du trin det op et hak? At blive kæreste, han fantaserer om at komme hjem til, læse Hvordan at være en god kæreste.

Tips

 • Når du ikke sammen, og det er dig, der er ude, skal du ikke være bange for at lade ham vide, at du savner ham. Han kunne også vænne sig til sms'e dig på disse tidspunkter, og budskab dig, når han er ude.
 • Må ikke automatisk hade hans kvindelige venner. Mest sandsynligt, de er perfekt nice og endda potentielle venner for dig også.

Advarsler

 • Forsøg ikke at spille jalousi spillet for at komme tilbage til ham. Han har formentlig ingen idé han gør du føler på denne måde, så det er nyttesløst og sandsynligvis skadeligt at forsøge at gøre ham jaloux.
 • Må ikke udspionere ham at sørge for han ikke snyd på dig osv. Hvis han skulle til at fange dig, ville det kun forværre problemet eller oprette nye.
 • Vrede er den værste reaktion at have i denne situation. Må ikke fornærme den anden pige eller ham. Hold din cool.