Wkadk

Sådan style krøllet hår til lydstyrke


Mange krøllede hår piger har en tendens til at undgå at tilføje volumen til deres hår, men hvis du har fint hår, eller hvis du bare gerne rocke store, voluminøse, krøller, så læs videre for de bedste skridt til at style dine krøller. Dette how-to guide er for dem der har naturlige krøller eller bølger allerede og bruger hår venlige metoder. Lad os komme i gang!

Steps

Sådan style krøllet hår til lydstyrke. Skyl håret på hovedet, mens i.
Sådan style krøllet hår til lydstyrke. Skyl håret på hovedet, mens i.
 1. 1
  Skyl håret på hovedet, mens i. Dette trin er valgfrit, da det kan gøre dit hår virvar, men hvis det ikke gør, vil vaske dit hår tilføje en masse volumen til det.
 2. 2
  Begynd med frisk betinget, sjaskvåd hår. Sørg for at have nemt at rede ud i bruseren, og derefter skylles dit hår. Må ikke kam dit hår efter dette punkt.
 3. 3
  Påfør en leave-in balsam. Dette vil give dit hår fugt den har brug for, og det vil mindre engang tør. Når håret frizzes, bevæger det sig udad i jagten på fugt, men det vil ligge fladt, når godt fugtes. Fortsætte med at anvende leave-in balsam, indtil dit hår føles tang.
 4. 4
  Påfør en krølle aktivator. Den curlier håret, mere volumen, det vil have. Hårprodukter med magnesiumsulfat i dem, efterligner egenskaberne af havsalt. Hvis du nogensinde har bemærket, at dit hår er langt curlier efter svømning i havet, så er dette den slags effekt en krølle aktivator vil have på dit hår. Hvis du ikke har en krølle aktiverende produkt, kan du blande nogle Epsom salt, olie og vand i en sprayflaske for en lignende effekt.
 5. 5
  Påfør et let hold. I almindelighed, du ønsker at holde dit hår produkter lighter, for at undgå vejer ned dit hår og faldende volumen. Men du vil have nogle definition, så sørg for at anvende en gel eller mousse. Brug et scrunching bevægelse, når de anvender dine produkter, og prøv at flippe dit hoved op og ned for at tilføje mere volumen.
 6. 6
  Kradser det overskydende vand ud af dit hår med en mikrofiber klud eller bomuldsklud som en t-shirt eller pudebetræk. mere end du normalt ville til at skabe flere krøller.
 7. 7
  Finger krølle nogen uregerlige dele af dit hår og fortsætte kramme. Jo mere du kradser dit hår, curlier vil det være.
 8. 8
  Plop dit hår med en bomulds t-shirt. Plopping fungerer godt for mellemlang til lang hår. Det tilføjer volumen og krøller, fordi håret er mast mod hovedet, billedet en harmonika strækkes frem og tilbage. Det er også fjerne mere fugt fra håret.
 9. 9
  Klip dit hår dine rødder for mere volumen i disse steder. Hvis du har tendens til at få flade rødder, men stort hår andre steder, skal du bruge andenæbssamlinger klip til at give dine rødder en elevator. Du ønsker måske at gøre dette, før du plop.
 10. 10
  Føntørre dit hår med en diffuser. Dette vil tilføje flere krøller og volumen, men vær omhyggelig med at altid bruge en diffuser. Også føntørre krøllerne med diffuser presset op mod dit hoved, ikke med den diffuser holdt langt væk. Pust tørre dit hår, indtil det er 70-80 procent tørt, men ikke hele vejen, fordi det vil medføre krus. Hvis du har et par frizzies efter føntørring, berolige dem med en lys produkt.
 11. 11
  Lad dit hår tørre helt. Rør ikke dit hår, mens det er vådt, eller det vil krus.
 12. 12
  Fnug dine krøller. Bøje sig over i taljen og læg dine hænder ind i dit hår tæt på dine rødder. Derefter fnug! Også stå tilbage op og trække fra hinanden krøller og fnug op i siderne. Voila! Nyd dine voluminøse, hoppepude krøller.

Tips

 • En klipning med lange lag vil også tilføje mere volumen til dit hår. Hvis du allerede har lange lag, og de er ikke at give dig nok volumen, bede om kortere lag.

Advarsler

 • Hvis du bruger en hårspray til at indstille dit hår, sørg for at det er fri for tørring alkoholer, som alkohol er meget tørre til håret.
 • Undgå drille dine rødder med en kam. Selvom det tilføjer volumen, vil det også skade dit hår og tilføje krus.
 • Brug slag tørretumblere og andre varme apparater sparsomt. Sørg for at anvende en varme protectant, før du bruger en, og bruge den på den laveste varme indstilling. Hvis du bruger for meget varme på dit hår, kan det miste sin elasticitet fra de skader, og det plejer være i stand til at krølle, samt et resultat.

Ting du behøver

 • Stylingprodukter
 • Curl aktivator
 • 2 bomuld t-shirts
 • Blowdryer og diffuser