Wkadk

Hvordan at løsne en bh

Selvom koble mekanisme en bh er faktisk ret simpelt, kan det være meget vanskeligt at arbejde korrekt, hvis du ikke har haft meget praksis. Til korrekt hægt en bh, så prøv en af ​​disse metoder.

Steps

Hvordan at løsne en bh. Forstå hvordan lukkemekanismen fungerer.
Hvordan at løsne en bh. Forstå hvordan lukkemekanismen fungerer.
 1. 1
  Forstå hvordan lukkemekanismen fungerer. En typisk bh har to vandrette stropper, der fastgør i ryggen. Den ene ende Bandet har flere par øjer og det andet, et par kroge, der tillægger øjer. Hvis du vil fortryde en bh, skal du knibe begge sider sammen, og skub krogene af øjerne.

Hægt en andens BH

 1. 1
  Hvis du står over kvindens ryg:
  Tag fat på begge sider af krogene / øjer område og træk stropperne lidt væk fra hende tilbage for at give dig selv plads til at arbejde med. Fold begge sider ind mod hinanden for at lindre spændinger på stik, og skub derefter højre side (dvs. den side med kroge) mod dig og samtidig holde den anden side stationære at frigøre krogene fra øjer.
  • At løsne en bh med én hånd:
   Placer dine fingre på den ene side af spænder og tommelfingeren på den anden opholder sig meget tæt på lukkemekanismen. Klem på begge sider sammen, og skub højre side (dvs. den side med krogene) på tværs til venstre for at frigøre krogene fra øjer. Det kan hjælpe at kile fingrene (hvis højrehåndet) eller tommelfinger (hvis venstrehåndet) foran øjerne at holde dem stille, mens du fjerner krogene.
 2. 2
  Hvis du står over kvindens front:
  Tag fat på begge sider af krogene / øjer område og skub stropperne lidt væk fra hende tilbage for at give dig selv plads til at arbejde med. Fold begge sider ind mod hinanden for at lindre spændinger på stik, så glide side på din venstre (dvs. den side med kroge) væk fra dig, mens du holder den anden side stille at frigøre krogene fra øjer.
  • At løsne en bh med én hånd:
   Placer dine fingre på den ene side af spænder og tommelfingeren på den anden opholder sig meget tæt på lukkemekanismen. Klem på begge sider sammen, og skub den side på din venstre (dvs. den side med krogene) på tværs af retten til at frigøre krogene fra øjer. Det kan hjælpe at kile tommelfingeren (hvis højrehåndet) eller fingre (hvis venstrehåndet) foran øjerne at holde dem stille, mens du fjerner krogene.

Afhægte din egen bh

 1. 1
  Hvis BH'en er bag dig:
  Sæt dine arme bag ryggen, og nåede op fra bunden. Fatte begge sider af krogene / øjer område og træk stropperne lidt væk fra ryggen for at gøre plads til at arbejde med. Fold begge sider ind mod hinanden for at lindre spændinger på stik, og skub derefter den side på din højre (dvs. den side med krogene) udad og samtidig holde den anden side stationære at frigøre krogene fra øjer.
  • At løsne din bh med én hånd:
   Placer dine fingre på den ene side af spænder og tommelfingeren på den anden opholder sig meget tæt på lukkemekanismen. Klem på begge sider sammen, og skub side på din højre (dvs. den side med krogene) på tværs til venstre for at frigøre krogene fra øjer. Det kan hjælpe at kile fingrene (hvis højrehåndet) eller tommelfinger (hvis venstrehåndet) foran øjerne at holde dem stille, mens du fjerner krogene.
 2. 2
  Hvis du har roteret bh, så lås er i foran dig:
  Tag fat på begge sider af krogene / øjer område og skub stropperne lidt væk fra dig for at gøre plads til at arbejde med. Fold begge sider ind mod hinanden for at lindre spændinger på stik, så glide side på din venstre (dvs. den side med kroge) væk fra dig, mens du holder den anden side stille at frigøre krogene fra øjer.

Tips

 • Nogle bh'er åbner i fronten. Hvis du ikke kan finde hægter i ryggen, se på forsiden af ​​bh mellem skålene. Hvis BH'en bruger den samme krog / øsken system, at de fleste tilbage hægter brug, skal du blot bruge den samme klemme bevægelse på forsiden, som du ville på bagsiden. Dog kan der også være en enkelt U-formet krog bygge bro. Hvis dette er tilfældet, skal du trække krogen side (typisk ret for bæreren / venstre for observatør) nede samtidig med at den anden side stille.

Må ikke tænke på det. Du skal bare, nå bagefter. Put en tommelfinger under hægter, og flytte din finger. Det er alt:)

 • Må ikke være bange for at gøre mere end ét forsøg. Mange kvinder stadig nødt til at prøve, selv efter flere års bra-iført, og det er ikke sjovt.
 • Få en bh, og praksis, praksis, praksis! Det bliver nemmere med erfaring
 • Må ikke være bange for at spørge kvinden, hvis bh du fjerner om hjælp. I de fleste tilfælde vil hun ikke noget imod, og at få et par tips eller tage det ud sammen kan være sjovere end en tavs, akavet kamp

Advarsler

 • Må ikke trække, klemme, rive, eller på anden måde groft håndtere bh eller sin bæreren. Mange kvinder finder iført en bh ubehageligt nok, som det er.
 • Husk, ingen måde nej. Hvis du fortsætter med at fjerne en kvindes bh uden hendes tilladelse, anses det for seksuelle overgreb.