Wkadk

Sådan får lys hud naturligt

Nogensinde ønsket din hud var lidt mere retfærdigt? Dette gælder ikke kun for kaukasiere, men også kvinder med naturligt mørke ansigtsfarve, der blot ønsker en "blegere 'eller' ugarvet 'version af deres hudfarve. Nogle kvinder foretrækker ikke at være tan også.

Steps

Sådan får lys hud naturligt. Bær en hat når udenfor.
Sådan får lys hud naturligt. Bær en hat når udenfor.
 1. 1
  Hold ud af solen. Dette kan ikke understreges nok. De fleste af de normale brunfarvning og misfarvning af huden er forårsaget af solen. Eller i det mindste bruge en høj SPF solcreme med minimum SPF 30. De fleste dermatologer er enige en SPF 15 er ikke tilstrækkeligt længere. Dangerous UVA-og UVB-stråler er stadig nå din hud. Du ønsker 98% eller mere af solens stråler til at blive blokeret.
 2. 2
  Bær en hat når udenfor. Især om sommeren. Der er så mange moderigtige hatte disse dage, kan du også være en trendsætter, mens du beskytter din hud.
 3. 3
  Prøv en hjemmelavet middel til at hjælpe.
  • Påfør en blanding af citronsaft og honning. Lad det i 20 minutter. Derefter vaske det. Hvis du har tør hud: Påfør en blanding af lige mængder af agurk saft og honning i ansigtet og på hele kroppen i 15 minutter. Derefter vaske det.
  • Bland en teskefuld havregryn pulver, en knivspids gurkemeje og et par dråber citron til at gøre en tyk pasta. Anvend på ansigt og lad det tørre. Skyl masken med vand.
  • Mash modne bananer og smøre den på ansigtet en gang om ugen. Vask det ud efter 3-4 minutter.
  • Et ansigt pack lavet af Hulslibninger 'jord, mosede modne papaya og agurk saft når anvendes til ansigt og hals vil hjælpe stramme huden og det lysere i processen.
  • Anvend skiver af rå kartoffel til ansigtet. Lad saften sidde i 10 minutter, derefter vaskes med koldt vand.
  • Lav en pasta af 2 spsk hvedemel bruge så meget vand efter behov. Anvend på dit ansigt i en opadgående bevægelse. Lad det tørre. Derefter vaskes med koldt vand og dup tør. Dette hjælper med at fjerne overskydende olie fra huden.
  • Påfør en blanding af 1 spsk honning og 1/2 spsk citronsaft på dit ansigt. Lad det tørre i 15-30 minutter. Derefter gnide det af med en meget lille mængde vand.
  • Gnid den indre del af huden af ​​en papaya på dit ansigt. Lad det tørre. Derefter vaske dit ansigt med koldt vand og tør af. Dette vil give din hud en dejlig glød.
 4. 4
  Prøv at bruge en eller en kombination af disse kemikalier mindst 3 gange om ugen på din hud: Glykolsyre, retinal og endda salicylsyre. Disse er alle kemikalier, der naturligt selv ud misfarvning. Guldstandarden aflastningsmuligheder hud er hydroquinon. Det kan findes i mange over-the-counter kosmetiske produkter i 2% eller derunder. Sjældent nogle mennesker finder en mørkfarvning i deres hud. Dette er for det meste en unormal reaktion, der sker for folk med mørkere hud. Det er klart, hvis dette sker, stoppe med at bruge produktet og konsultere en hudlæge.
 5. 5
  Exfoliate din hud et par gange om ugen. Eksfoliering tager off døde hudceller. Eksfoliering hjælper kun hvis din nuværende hud er mørkere end din normale hudfarve, fordi den afslører frisk hud, uberørt af solen. Hvis du ikke har en exfoliator, gøre en ved at blande sukker eller sand ind flydende sæbe.
 6. 6
  Dab citronsaft på dit ansigt hver nat. Skyl alle make-up og cremer før du gør dette. Luk øjnene eller holde saften væk fra dine øjne. Det vil brænde dit ansigt, men hvis du kan holde på en lille mængde i femten minutter, derefter vaske det, vil det hjælpe til at lette din hud.
 7. 7
  Bær almindelig yoghurt ansigts masker og vaske det af med mælk. De er begge hud lettelse agenter.
 8. 8
  Brug tea tree facial rensemidler. Tea tree går dybt ind i huden og renser det ud for en klar look. Hvis du var fair, men garvede eller brændt, bør tea tree rensemidler hjælpe.
 9. 9
  Vær tålmodig. Hud bliver en retfærdig farve tager lang tid. Afhængigt af skaderne på din hud, kan det tage et sted mellem et par måneder og et par år. Husk, at sammenhængen er nøglen-do ansigtsbehandlinger dagligt. Typisk, hvis du kun har mildt garvede eller brændes, bør et par måneder være tilstrækkelig. Men hvis solen har været på din hud til timer og flere dage, være parat til at vente i to år eller mere.

Tips

 • Du bør blande nogle citron, honning og olie, og anvende det til din hud, vil du få lysere hud. Anvend det til dit hår så godt, hvis du vil have lysere hår!
 • Prøv at vaske dit ansigt ofte og prøve nogle hjem retsmidler så godt.
 • Bland citronsaft og honning i samme mængde og anvende over hele kroppen, efter 15 minutter vaske det. Bare prøv dette i 15 dage kan du se ændringen.
 • Hvis du opdager, at den naturlige måde hud lettelse er for langsom, kan du bruge en lettelse creme. Consult dermatologer hvis nødvendigt. Ved hjælp af en lettelse creme ud over de fysiske behandlinger fremskynder processen.
 • Brug moden tomat pasta og vaske dit ansigt 2-3 gange på en uge.
 • Når du vælger en solcreme, så prøv at finde en med en mineralsk blok såsom zinkoxid eller titandioxid. Ikke alene er disse bredspektrede blokke, de naturligvis tilføje en lille hvidlig skær fleste mennesker ikke kan lide. Men siden du forsøger at dukke blegere, det er præcis, hvad du vil! Hvis det går på TOO hvidlig, bare blande lidt med din foundation til at udjævne farven.
 • Tænk på din hud som et maleri. Du ønsker at gøre din hud ser lysere, så en god regel-of-thumb er at bære tøj, der er mørkere end din hud tone. Iført alt for mange hvide, ferskner og beige tøj vil kun gøre din hud ser mørkere i kontrast. Gå til mørke farver som sort eller andre mørke farver, der smigre dig.
 • For kvinder, så prøv at bære mørke læbestift og / eller øjenfarver, der vil kontrast med din hud. Hold dig til én funktion på dit ansigt (øjne eller læber), så for ikke at se overdrive og klovn-agtig.
 • Bær yndigt creme.

Advarsler

 • Brug aldrig blegemiddel, eller hår blegemiddel på din hud tænker du kan lysne din hud. Disse vil ikke arbejde, da de ikke er designet til at lysne melanin i din hud.
 • Husk, vil det kun fungere, hvis du er genetisk fair-flået. Hvis du var retfærdigt ved fødslen og derefter garvet i flere år, vil nok behandling komme tilbage til dit oprindelige farve. Men hvis du var født mørklødede, være taknemmelige for, hvad du har. Ingen lettelse creme eller behandling kan drastisk lysere din hud.
 • Bær en fugtighedscreme på huden efter brug citronsaft.
 • Brug aldrig koncentrationer af hydroquinon højere end 2% uden at konsultere en læge. Du risikerer bivirkninger og mulige skader på din hud.