Wkadk

Sådan får en klipning til krøllet hår

Hvis du er en krøllet, så har du sikkert oplevet en dårlig haircut uheld. Nogle frisører behandler curlies ligesom deres hår er lige, som aldrig viser sig godt. Andre vil insistere på, at dit hår vil se bedre ud med timers glatning hver dag... men selv hvis du havde tid, ville du bruge det til at gøre det? Denne artikel vil give dig tips til at finde en god stylist for dine krøller, med en vægt på naturlig pleje.

Steps

Sådan får en klipning til krøllet hår. Spørg dine krøllede venner.
Sådan får en klipning til krøllet hår. Spørg dine krøllede venner.
 1. 1
  Forstå, at der ikke er nogen universel, bedste klipning for hver type af krøllet hår. Haircuts afhænger dit ansigt struktur, hvor tyk dit hår er, sundheden for dit hår osv. Med det sagt, alle én længde er den sikreste måde at gå, hvis du ikke har nogen idé om, hvad du vil, men du er usandsynligt at nå dine hår fulde potentiale på den måde. Korte lag kan arbejde godt på den ene leder af krøller, mens lange lag kan være løsningen på et andet hoved! Ay ay ay! Hvad er den løsning, du spørger?
 2. 2
  Find en frisør der har erfaring med at skære krøllet hår. En frisør er mere tilbøjelige til at blive oplevet, hvis: de har velholdt krøller selv, har de været at skære alle typer af hår krøller i lang tid, eller de er blevet specielt uddannet til at skære krøller. Det er bedst at kigge efter en kombination af disse træk i dit krøllede hår stylist. Lad os komme i gang med processen.
 3. 3
  Spørg dine krøllede venner. Vidste du, at 65 procent af kvinderne har krøllet hår? Amazing! Komme derud og spørge dine venner, kollegaer, dine naboer, mv, hvor de får deres krøller skåret. Hvis dine venner har fabelagtig krøller, vil du være i stand til at få den mager på deres frisør også.
 4. 4
  Lær om de forskellige metoder til at skære krøllet hår. Medmindre du ønsker at klippe dit hår selv (hvilket ikke altid er en dårlig idé), behøver du ikke at studere de metoder intenst, men du bør have en generel forståelse, så du kan foretage kvalificerede beslutninger om, stylister.
  • Først, kan krøllet hår skæres vådt eller tørt. Fortalere for tørskæring baserer deres metode på den idé, at krøller tør meget anderledes end stort set, rettede vådt hår. Den DevaCurl Virksomheden lærer DevaCut, som gives tørt, og fremhæver den "S" form krøller.
  • Fortalere for våd udskæringer, at håret er lettere og hurtigere at arbejde med. Den Ouidad Virksomheden lærer Carve n 'Slice snit, der involverer kører saks lodret gennem vådt hår. Nogle stylister bruge en kombination af metoder og tørt eller vådt hår opskæring.
 5. 5
  Brug en hjemmeside for at søge efter hår stylist anmeldelser i dit område. Dette er en sjov, upersonlig måde at finde et hår stylist. Din bedste chance er at gå til stylist med de mest positive anmeldelser, men husk at tage alt erklærede med et gran salt. Personlige meninger fra venner eller online brugere kan ofte være under-overdrevne eller over-overdrevet. Nogle salon søg steder er foreslået nedenfor under "Tips".
 6. 6
  Planlæg en aftale for en klipning eller en konsultation. Hvis du ikke er indstillet på at få dit hår klippe af en vis stylist, kan du planlægge en høring, hvor man bare sidde ned og tale med frisøren. Eller hvis det er for meget besvær, kan du springe til et snit!
 7. 7
  Forbered dig på klipning. Kom ind med dit hår gjort den måde du normalt bære det krøllet, ikke kastet op i en knold, så de kan vurdere tilstanden af ​​dit hår. Hvis du vil have noget bestemt, komme ind med billeder af de afskårne du ønsker, holde i tankerne, vil de ikke være i stand til at replikere det præcist hvis dine krøller og knoglestruktur er forskellige. Stå fast i hele frisure og nævner ting, du ønsker, for eksempel: en snit kan du style lige eller krøllet, en nedskæring, der kan sættes op i lag, pandehår eller ingen pandehår osv.
 8. 8
  Slap af og få dit hår klippe. Vær venlig og forsøge at holde en samtale i gang.
 9. 9
  Har stylist tørre dit hår fuldstændigt. Når det er gjort, skal du sørge lide, hvordan det ser ud, og hvis ikke, bede om et par sidste minut ændringer. Du betale for deres service, og det er bedre at fastsætte ting nu snarere end senere.
 10. 10
  Lad dine krøller vænne sig til snit og derefter beslutte, om du ønsker at vende tilbage til denne stylist eller ej. Skift stylister dristigt og uden tøven.

Tips

Advarsler

 • Ingen mængde af uddannelse eller gode anmeldelser vil garantere en stylist er det rigtige for dig. Desværre trial and error er den eneste måde at finde ud af.
 • Hvis værste kommer til værst, og du hader din nye frisure, fortvivl ikke! Gør brug af hårpynt, hatte, og Bobby stifter og vokse dit hår ud. Se Hvordan til at vokse længere krøllet hår for detaljer. Hvis du ikke kan gøre det arbejde, overveje at gå tilbage til frisøren for et fix, eller har en anden frisør ordne dit hår.