Wkadk

Sådan stoppe med at være bange for at blive elsket eller forelskelse

Er du bange for at falde i kærlighed? Eller gør tanken om at blive elsket af nogen skræmme dig? Er ideen om kærlighed, gør du føler kvalt, for dybt sammenflettet eller er hele konceptet bare uinteressant for dig? Kærlighed ar kan føre dig til at undgå kærligheden helt, af frygt for at blive såret igen. Og dog, mens kærligheden er et usikkert og til tider kaotisk rejse, det har potentiale til at være vidunderlige også. Og hvis du ikke er parat til at sætte i indsatsen, så du ikke kommer til at få kærligheden tilbage. Ved at forlade sig på håb og give dig selv tilladelse til at prøve kærligheden igen, kan du finde en måde at falde i kærlighed eller at lade andre elske dig, der ikke vil resultere i smerte eller skuffelse.

Steps

Sådan stoppe med at være bange for at blive elsket eller forelskelse. Forstå, at følelsen af kærlighed er tilladt.
Sådan stoppe med at være bange for at blive elsket eller forelskelse. Forstå, at følelsen af kærlighed er tilladt.
 1. 1
  Forstå, at følelsen af kærlighed er tilladt. Lad dig blive overvundet af en følelse af kærlighed, omsorg, intensitet og varme. Disse følelser vil ikke ødelægge dig - de er gode, positive følelser. Og hvis du lader dine egne følelser af kærlighed show, det er så meget lettere for den anden person til at føle sig tryg ved tilbagegående deres gensidige hengivenhed. Nogle gange er det så meget om dig at gøre det klart, at kærligheden har en plads i dit liv, som det handler om forventer andre til at tage sig af din skrøbelige hjerte - du ikke alene om at føle bekymrede kærlighed!
 2. 2
  Befri dig selv af tidligere skygger. Når du begynder at føle stor hengivenhed for nogen, men spøgelset af kærlighed gået galt i fortiden begynder flagrende ved, fortælle dig, at dette er en anden situation, og en anden person. Mind dig selv, at du er en klogere og mere følelsesmæssigt sunde self også. Følelsesmæssigt raske mennesker lærer af de erfaringer i fortiden, så gå videre forlader fortiden bag. Foretag godt nu, og har tillid til denne nye begyndelse, da det vil være det værd for jer begge.
  • Hvis du opdager, at fortiden farver alt, hvad du laver i nutiden, så kunne det være tid til at få nogle samtaleterapi med nogen, du stoler på. Nogle gange tager det at tale det igennem for at danne et klarere billede af din frygt og følelse af tab.
  • Nogle mennesker er ikke hæmmet af fortiden så meget som ved fremtiden. Sådanne mennesker konstant bekymre sig om, hvordan deres fremtid i stedet for at leve i nuet - det kan sætte bremser på kærlighed også fordi unødvendig energi er brugt på "hvad nu hvis'er", såsom "hvad nu hvis det ikke virker, og jeg har spildt al min energi på at opbygge dette forhold? ". Hvis det er dig, minde dig selv, at tid brugt opbygge et forhold er aldrig spildt, selv om den person passerer gennem dit liv, er det stadig noget på det tidspunkt, og lærer dig ting om dig selv og andre.
 3. 3
  Ansigt din frygt. Hvis du føler en følelse af kvælning, tab af selv eller desillusion om kærlighed, så har du sandsynligvis have en hårdere vej forude, end en person, der frygter en gentagelse af fortiden. For dig, er frygten for at miste dig selv, din individualitet. Tænk om fortiden og enhver, der kan have gjort dig til at føle denne måde, kvalt, våget over, kritiseret for meget. Sætte at hukommelsen på plads og erkende, at denne person eller situation er meget forskellig fra en kærlighed, hvor to mennesker på lige fod pleje om hinanden og gør modne beslutninger sammen.
  • Når frygten af ​​kærlighed greb dig, hjælper det at sætte meget klare, men venlige grundregler om dig selv fra starten af ​​et kærligt forhold. Lad den anden person vide, at du altid vil føle et behov for plads, tid alene, og muligheder for at gøre tingene adskilt fra dit forhold, men at dette ikke påvirke din kærlighed og omsorg for denne person. Snarere gør det klart, at dette er en sund måde for et par at være sammen, altid vokser og bliver individer så meget som en del af en couple.In relationer, du kan have alene tid, og har begge brug for at have den forståelse, at intet er galt med at have tid til dig selv.
 4. 4
  Tag springet langsomt. Du aldrig kommer til at være den type, der ser fyrværkeri og føler kærlighed ved første blik - du er for forsigtige og har brug for at reflektere. Men dette er en positiv, ikke et negativt - kun fjolser haste, hvor engle frygter at træde. Tag din tid på at udvikle din kærlige forhold, og være modne, ærlig, ligefrem og åben med din partner. Den kærlighed, blomstrer fra det langsomt gør-it tilgang er ofte en varig og respektfuld én. Desuden, langsomt udviklede kærlighed synes at være mere tilgivende den andens måder end et lyn kærlighed, der optrevler når alle vaner og foibles fra den anden person begynder at vise.
 5. 5
  Giv ikke op dine andre lidenskaber. At være i et kærligt forhold betyder at være i en støttende én. Det handler ikke om at blive ændret af en anden person, eller forsøger at ændre nogen. Hvis du frygter, at den person, du elsker måske ender ville ændre noget om dig, beskæftige sig med dette tidligt. Altid gøre det klart, at du kommer med ræv terriere, sommerferien jagt ture, nat-out-med-de-piger en gang om ugen,, ønsket om at aldrig få børn i weekenderne låst væk læse en bog. Hvis du har lidenskaber, der definerer dig, en partner, der søger at tage dem væk fra du vil forlade jer begge ulykkelige, og hvis dette er, hvad der stopper dig fra at falde i kærlighed, vender tilbage til mantraet om at være åben, klar og up front fra starten. Nu, alt dette er ud af den måde, kan du starte åbne op og falde i kærlighed og endelig nyde rejsen til selvopdagelse, der omfatter opdage en anden, der bekymrer sig for dig. Held og lykke forlader frygt bagefter!

Tips

 • Husk, at kærlighed er en multi-farvet, mange glimrende ting, der er svært at begrænse til one-box-fits-all, eller en særegen definition. Det bare kan være, at dit problem er, hvordan du, ændre dit perspektiv, og du kan bare miste din frygt. Kærlighed kan krybe op uforvarende, klædt i tøj af venskab, en fælles lidenskab, en regelmæssig møde op, en ugentlig samtale i pub - det behøver ikke at være noget spektakulært eller overvældende, og det kan være så simpelt, eller som kompliceret, som du ønsker det skal være. Måske ser det på denne måde kan mindske din frygt for den amorfe, overdrevent romantiserede begrebet kærlighed og hjælpe dig til at forstå, at i sin mest basale, kærlighed er kammeratskab med nogen, der betyder meget for dig.

Advarsler

 • Uanset hvem det er, er der altid en chance for at blive såret, selvom du fjerne frygt. Vælg heartbreak end frygt for hjertesorg, vælger at gøre i løbet af at gøre noget.
 • Vær forsigtig, at du ikke er at tage fejl "Love" for ensomhed. Tror ikke du lægger en person i dit hjerte, når alle du virkelig ønsker, er nogen i din seng.