Wkadk

Sådan siger jeg elsker dig uden ord

Siger ordene "jeg elsker dig" er, men en måde at udtrykke kærlighed. Her er nogle ikke-verbale måder at komme på tværs af en af ​​livets mest vigtige meddelelser.

Steps

Sådan siger jeg elsker dig uden ord. Vær fuldt til stede.
Sådan siger jeg elsker dig uden ord. Vær fuldt til stede.
 1. 1
  Vær fuldt til stede. Den største måde at lade en person vide, at du elsker dem, er at give din udelte opmærksomhed, og for at være fuldt til stede, når de er rundt. Lagt væk uendelige arbejde, lægge den hobby, slukke for fjernsynet, og finde tid til at tilbringe sammen, bare at være.
 2. 2
  Gør din elskede grine. Når du elsker nogen, elsker du at se dem glade, og intet udstiller lykke som ægte latter. Så lægges tilbage, munter og legesyg. Se hvor mange gange på en dag, du kan gøre den person smile eller grine. Det er især dejligt at forsøge at gøre nogen grine, når de er ikke meningen at grine.
 3. 3
  Giv håndlavede gaver. Du behøver ikke at vente, indtil en ferie eller fødselsdag kommer op for at bruge disse ideer:
 4. 4
  Giv den eneste ene en massage. Intet ekspliciterer luksus og intimitet som en generøs massage.
 5. 5
  Slut langvejs fra. Uanset hvor du er, uanset om ved middagsbordet sidder overfor hinanden, eller på tværs af auditorium, så prøv at tilslutte og sende hinanden kærlighed. Blow kisses, play footsie, bevidst eller kys!
 6. 6
  Være en god lytter. Når du oprigtigt lytte til nogen, du er ikke kun at åbne dine ører, men du er også åbne dit hjerte. Ved empati, vil du styrke din forbindelse og uddybe din kærlighed.
 7. 7
  Hug. Et knus taler mere end ord nogensinde kunne. Den siger "jeg elsker dig" samt lade den, der modtager knus vide, at du pleje og støtte dem.
 8. 8
  Undgå at tage en transaktionsbeslutning visning af kærlighed. Bliv ikke vred, hvis personen ikke "gør det igen." Det kan tage lidt tid for din kammerat til at erkende, at du udtrykker kærlighed. Men de vil. I mellemtiden øve betingelsesløs kærlighed.

Tips

 • Selv hvis du har brug for at arbejde på at være tankevækkende, altid være taknemmelige.
 • Giv den person, du elsker deres frihed, men samtidig vise ham eller hende, hvor meget du pleje.
 • Hvis de virkelig elsker dig, ville de elske dig for hvem du er.
 • Bare sig det! Hvis du har været virkelig tæt i den periode, sige, hvordan du føler.