Wkadk

Sådan bruger chokolade til at krydre dit forhold

Chokolade og romantik er ofte anset for at gå hånd i hånd i kærlighed afdelingen. I virkeligheden er at tilbyde en kasse af liflig fine chokolader på Valentinsdag til din kæreste en fælles standard, historisk betragtet som et elskovsmiddel, opildne lidenskab og tiltrækning. Chokolade kan bruges flere måder at tilføje krydderi og spænding til dit forhold. Du behøver ikke at være en chokolade ekspert, du bare nødt til at vide hvad der tænder den anden person, og hvordan man finder det rigtige tidspunkt at bringe ud den mørke, søde godbid.

Steps

Sådan bruger chokolade til at krydre dit forhold. Gennemføre en sexet chokolade skattejagt.
Sådan bruger chokolade til at krydre dit forhold. Gennemføre en sexet chokolade skattejagt.
 1. 1
  Gennemføre en sexet chokolade skattejagt. Vælg et tidspunkt, hvor børnene er med venner og skabe en dampende spil chokolade hide og gå søger. Må ikke fortælle din betydelige andre, bare hentyde til en aften af ​​intimitet og til "være klar".
  • Køb en stor kasse af præ-indpakkede chokolader - helst dine partnere s favoritter.
  • Opret enten et spor af chokolade stykker (og rosenblade), der fører til boudoir eller udtænke en interaktiv skattejagt.
  • For skattejagt spor, væve både humor og romantik ind i teksten såsom "Find dit næste godbid i det sted, hvor jeg tager min aften sæde (en favorit sofa)."
  • Efterlade et lille fingerpeg med hvert stykke chokolade, indtil jagten kulminerer enten i soveværelset eller i et hyggeligt område af dit hjem, hvor du har sørget for en romantisk middag for to.
  • Den ende af chokolade skattejagt kunne involvere dig kvæles i chokolade eller i det mindste med chokolade kunstnerisk fastlagt på tværs af din krop.
 2. 2
  Lav en spilleliste med musik featuring chokolade. En simpel søgning ved hjælp af udtrykket "chokolade" på et musikprogram som iTunes vil belønne dig med mange spor baseret på chokolade eller chokolade temaer. Vælg dem, du kan lide, og sammensætte en chokolade infused musik kompilering til at spille i baggrunden under din chokolade romantisk.
 3. 3
  Tag et bad i chokolade. Spring klemme Hershey sirup i karbad og gøre en chokolade bad den rigtige måde. Mens internettet er fyldt med masser af chokolade bad opskrifter, kan du lide at prøve Googles egen chokolade bad opskrift eller en chokolade skumbad. Selvom du kan blive fristet til at prøve den chokolade, mens du bader, modstå trangen til at indsuge. Tænk over, hvor dine fødder har været i de sidste par timer, og din fristelsen til at drikke chokolade vil blegne! Og såvel som iblødsætning i sensuel chokolade, kan du stimulere sanserne med et par tilsat hånd:
  • Champagne for to - springe plastikkrus eller almindelige briller og gå efter de reelle krystal fløjter.
  • Duftende chokolade stearinlys - fylde rummet med duften af ​​chokolade ved at tænde flere chokolade duftende stearinlys omkring badeværelset.
  • En plade af kølede, frisk frugt. Mens jordbær er normalt at foretrække, udforske tilføje mango, bær og kirsebær.
 4. 4
  Have chokolade på menuen til morgenmad, frokost eller middag. Overrask din honning ved at have en fuld chokolade fest i stedet for den sædvanlige billetpris. For eksempel spise på chokolade croissanter til morgenmad eller tjene noget, men chokolade dessert til frokost. Til middag er det muligt at lave et udtræk af hovedret, forretter, drinks og dessert med chokolade og finde den rigtige opskrift behøver ikke udgør en kæmpe udfordring. Kig på mexicanske køkken chokolade hovedret opskrifter såsom (eller veganer mol). Og ud over det, der er her et eksempel på, hvad du kan gøre:
  • Oksekød gryderet med chokolade: kombinere to pounds af hakket oksekød gryderet kød med traditionelle krydderier såsom salt og peber. Svitse kød i en stor kasserolle ved høj varme, indtil alle sider er brune og karamelliserede. Braklægning. Kombiner en kop snittede gulerødder, 8 ounces svampe, tre kopper hakkede kartofler, en 14,5 ounce dåse tomater og oksekød i en langsom komfur. I en separat skål, blandes to spiseskefulde fint revet mørk chokolade, en tsk revet hvidløg, én farsbrød pakke, et 14 ounce dåse oksekød bouillon, og en kop rødvin. Hæld oksekød blandingen i den langsomme komfur og kog i fire til seks timer.
  • White knight-tini: Mix to skud af vanille vodka kombineret med to skud af hvid chokolade likør og en halv shot chokolade likør. Stir, stamme og tjene over is. For en ekstra touch, dyppe glasset fælge i opvarmet hvid chokolade.
  • At vide hvordan man spiser chokolade i en forførende måde, se Hvordan til at spise chokolade forførende.
 5. 5
  Prøv krop maleri med chokolade. Selv om det kan være fristende at forsøge at male med almindelig brand chokolade, overveje at gå til chokolade, der er lavet specielt til kroppen maleri. Én klar fordel er, at kroppen maleri chokolade er klar til sjov - ingen blanding eller re-konfiguration af make-up for at finde den rigtige konsistens. Men hvis du insisterer på at DIY'ing din chokolade krop maleri oplevelse, så prøv denne opskrift:
  • 17,5 ounce af mørk chokolade (sød-og / eller semi-sød) hakket, 13,5 ounce af fløde, en håndfuld hakkede mynteblade, et finthakket chili peber og en dobbelt skud af espresso. Opdel fløde i tre forskellige pander, tilsæt mynte og chili til en gryde og espresso til den tredje pan. Langsomt at opvarme hver skål til næsten en simre (i cirka 15 minutter). Smelt chokolade i en særskilt gryde enten i mikrobølgeovn eller ved at bruge dobbelt kedel metode. Fjern fra varmen og kløft chokolade i de tre pander. Retur pander til lav varme og lad det simre indtil de er fuldt kombineres.
 6. 6
  Giv en gave af eksklusive chokolader. Ved afslutningen af ​​en dag eller aften med chokolade Romantik, give din elskede med et memento, som kan vare et par dage mere. Køb de mest liflig æske chokolade mulige (eller frække anatomi chokolade), og præsentere din elskede med det at hjælpe ham eller hende generobre aften chokolade overbærenhed for lidt længere endnu. Forsegl giver med en fransk kys involverer passerer en udsøgt chokolade mellem jer to.
 7. 7
  Besøg en chokolade spa. For den ultimative chokolade Romantik, bestille en tur til et spa, der har specialiseret sig i chokolade behandlinger. Talrige lokale kurbade tilbyde chokolade massage og ansigtsbehandlinger til at tantalize ånden og sanserne. Mens denne ene tager lidt mere planlægning, kan det være en virkelig fornøjelig oplevelse for dit chocoholic elskede og giver dig både undskyldning for at komme væk og helt hengive for en kort tid.
  • For den altomfattende øverste erfaring, overveje et besøg til The Spa på Hershey Hotel. Parkeret i Hershey, Pennsylvania, kan par svælge i alle ting chokolade. Behandlinger omfatter hydroterapi, ansigtsbehandlinger, massage og body wrap. Hvis du ikke bor her i nærheden, planlægge en ferie behandle for anden gang.

Tips

 • Hvis du tjener chokolade til middag eller dessert, overveje at gå til rigtig god chokolade gerne Godiva eller tilbringe lidt ekstra på chokolade lavet af en lokal konfekture boutique, der har belgiske, schweiziske, afrikansk eller sydeuropæiske chokolade sorter. Gå den ekstra mil vil være værd at investeringen.
 • Vælg en dag eller aften, når børnene er enten ude af huset eller er gemt sikkert i sengen. Du ønsker ikke at have at haste eller stoppe, hvad du gør for at passe deres behov eller værre - er nødt til at dele med dem.

Advarsler

 • Chokolade pletter, når gnides ind lagner og stof. Behandl så hurtigt som muligt at fjerne pletten.
 • Indsæt aldrig chokolade eller andre sukkerholdige stoffer i skeden. Sukkeret kan føre til alvorlige gær infektioner.
 • Brug aldrig chokolade umiddelbart efter at den er blevet opvarmet i mikrobølgeovnen i kroppen maleri; vent til du er sikker på den er afkølet. Ender med forbrændinger og taget med til en enhed på hospitalet er krydre tingene op for langt!