Wkadk

Sådan reagerer du på en voksen bølle

Ofte folk har den idé, at "mobning" er noget, som kun forekommer blandt nogle børn, indtil de til sidst vokse ud af denne adfærd. Men - desværre - det er ikke altid tilfældet. Voksne kan være lige så i stand til at ansætte mobning taktik som enhver ung barn eller teenager. Hvis du har mistanke om enten dig selv eller andre du kender, er på den modtagende ende af mobning fra en voksen, er her nogle forslag til, hvordan man reagerer på dem.

Steps

Sådan reagerer du på en voksen bølle. Husk, at dette ikke er din skyld.
Sådan reagerer du på en voksen bølle. Husk, at dette ikke er din skyld.
 1. 1
  Husk, at dette ikke er din skyld. Hvis du har været på den modtagende ende af mobning behandling fra en voksen for nogle gang er det muligt, at du skal bebrejde dig selv for, hvordan denne person har reageret på dig. Men dette er ikke sandt. Alle er ansvarlige for, hvordan de vælger at behandle andre. Dette kan være meget lettere sagt end gjort. Især hvis bølle har vakt stærke følelser af vrede i dig. Dog vil en reaktion som denne kun vise sig at bølle at han / hun har formået at komme til dig - hvilket er, hvad de ønsker. Bøller feed off negative følelser, fordi dybt nede i en eller anden måde, de føle sig underlegen / usikre om sig selv, og det er kun ved at gøre andre føler sig dårligt, at de kan hæve deres selvværd. Som reaktion på en bølle i denne slags måde, sandsynligvis kun yderligere tilskynde og eventuelt forværre deres uønskede adfærd overfor dig. Den voksne mobber er en kujon.
 2. 2
  Se om dræbe dem med hjælper. Dette virker ikke altid. Men i situationer, når du har ikke længe kendt bølle (som hvis du for eksempel har netop blevet introduceret til dem på arbejde) det kan. Ofte, hvad inspirerer en bølle til at være grim mod andre er en antagelse om, at deres mål er en trussel mod dem på anden måde, samt en oplevelse af mangel på venlighed fra andre, hele deres liv. Ved at demonstrere, at du ikke har til hensigt skade mod dem og er villige til at være venlig, kan dette tilskynde til mere positive reaktioner fra dem. Dette kan være alt fra en venlig godmorgen 'hello' til et tilbud om hjælp med noget. Men hvis det efter forsøger denne 2-3 gange de stadig fortsætte med deres adfærd ophøre denne fremgangsmåde. Dette vil ikke arbejde på hver bølle, og at være rart at dem, hver gang de vælger at mobbe dig er sandsynligt at sende den besked, du belønner deres adfærd / finde det acceptabelt.
 3. 3
  Prøv selvhævdende reaktioner mod bølle. Eksempler herpå kunne omfatte selvhævdende kropssprog (ser bølle fast i øjet, mens stående straight), en offensiv tone (klar og fast uden at lyde truende) og selvhævdende valg af ord som "Jeg har for nylig bemærket tegn på, at du forsøger at mobbe mig, og ønsker, at denne adfærd for at stoppe. " Sagt, at vælge en passende selvhævdende adfærd vil - til en vis grad - være afhængig af det specifikke mobning situation. Hvad der kunne være effektive i et værk mobning situation, virker måske ikke så godt i en familie eller cybermobning situation. Se den tilhørende Google artiklen på at være selvhævdende at få et par ideer.
 4. 4
  Hvis alt andet fejler, kan du overveje mobilisere nogens hjælp. Dette kan være en betroet kollega eller vejleder (hvis det er et arbejde, mobning situation), eller en familie slægtning eller ven (hvis det er en familie mobning situation. Tale med din læge er også en mulighed, hvis du føler at situationen er stærkt påvirker på din fysiske og / eller psykiske sundhed.

Tips

  1. Før du forsøger disse trin gøre nogle forskning om mobning. Det er ikke altid let at se forskel på, hvad der er mobning, og hvad der kunne bare være et resultat af nogens midlertidige dårligt humør. Dette vil også hjælpe med at give dig værdifuld indsigt i årsagerne voksen bøller beslutter at opføre sig på denne måde, og forskellige måder at håndtere dem. Bully Online og Wikipedia er gode steder at starte.
  2. Hvis du er en ung barn eller teenager fortælle en betroet voksen. Gør dette, så snart du har mistanke om den voksne bølle jævnligt viser grusom / nasty adfærd overfor dig. Dette kan omfatte dine forældre, forældre af venner, en familie relative såsom en tante / onkel eller en lærer.
  3. Betro sig til nogen du er tæt på. Uanset om det er et familiemedlem, en partner eller en nær ven du ikke være flov over at fortælle dem om, hvad der foregår. Efter alle nære venner, er familiemedlemmer og partnere der for at støtte hinanden gennem hårde tider.
  4. Overvej rådgivning. Chancerne er du oplever stærke negative følelser såsom skam, vrede, angst og depression som følge af mobning. Rådgivning kan være en uvurderlig hjælp til at håndtere disse følelser.
  5. Prøv nogle afspændingsteknikker. Du kan finde dette hjælper til styring stressende følelser i hele denne tid. Tjek den tilhørende Google kategori samt afslapning artikler, der er anført nederst på denne side.

Advarsler

 • Selvhævdende adfærd kan være meget effektive, hvis de anvendes i de tidlige stadier af mobning. Men hvis mobning allerede har stået på i lang tid, er det måske ikke have den ønskede virkning.
 • En bølle kunne være nogen fra nogen, du kan nemt undgå at en organiseret kriminel eller en person med en stor politisk magt, eller nogen. Du må ikke være i stand til at gå væk, og kan blive tvunget til at engagere den person. Spørg altid dig selv, hvis der er en måde at omgå bølle, det er, uden at konfrontere dem med hoved, er der en måde, du kan tvinge dem til at bakke ud ved at anvende pres andre steder? Husk på mulige negative konsekvenser nede ad vejen. For eksempel kan du bruge alternative metoder til at få din modstander, at bakke ud nu, men konsekvensen er, at du nu har lavet en permanent fjende ud af en simpel bølle med muligheden for, at de op vil ante, når det drejer sig tid til afsone en kold fad af hævn. Når vi beskæftiger os med en sådan person, der har en vis magt over dig, forsigtighed er nøglen, og nogle gange kan du ikke have andet valg end at synes at gå sammen med deres krav nu, som du opbygger styrke, tilslutninger, magt osv. i forventning af at være i stand til at vende tabellerne på dem.
 • Nogle gange er den eneste ting at gøre i en mobning situation, er at gå væk.

Ting du behøver

 • En voksen