Wkadk

Hvordan undgår bøller

Hvis du altid synes at have bøller, forsøger at slå dig op, kan du være i stand til at få dem til at forlade du alene ved hjælp af disse strategier. Disse teknikker kan være lige den ting til at hjælpe dig med at undgå dem.

Steps

Hvordan undgår bøller. Må ikke gøre opmærksom på sig selv (e.
Hvordan undgår bøller. Må ikke gøre opmærksom på sig selv (e.
 1. 1
  Må ikke gøre opmærksom på sig selv (e. G. Forsøge at handle "cool", eller gør uhyrlige ting), det gør det mere tilfredsstillende for bølle at bringe dig ned.
 2. 2
  Må ikke kæmpe tilbage! Dette er uundgåeligt det værste du kan gøre, når der beskæftiger sig med bøller. Dette vil skabe flere konsekvenser, som er det sidste, du ønsker.
 3. 3
  Må ikke tale med dem. Lad dem være. At tale med dem vil give dem en chance for at være ondt eller respektløst til dig.
 4. 4
  Må ikke reagere på bølle uhøflige bemærkninger. Hvis han eller hun kalder dig navne eller poser dig ud, ikke ignorere ham eller hende, bare og gå off. Du er nødt til at sørge for, at du ikke udtrykker nogen nød eller bølle vil trives off dette.
 5. 5
  Husk på, at hvis bølle har en gruppe af der følger ham eller hende, er det mest sandsynligt, at de er hans eller hendes venner ufrivilligt. Prøv at gøre small talk med dem, når de er alene. Lyt til dem og være oprigtigt interesseret i, hvad de siger. Efter alt, du har jo flere mennesker har på din side, jo bedre.
 6. 6
  Må ikke give dem den opmærksomhed, de tydeligvis ønsker. Bøller vil have opmærksomhed, såvel som dem bliver jaloux, gal, uglesete, og muligvis usikker. Ved, at mange, mange mennesker i denne verden tror, ​​at den eneste grund til, at bøller handle "på den måde" er, fordi de er usikre om sig selv. Dette kunne være sandt, og det kunne ikke være sandt. Enten måde, huske på, at de vil have opmærksomhed. Må ikke fortælle bølle, at de er usikre, skal du følge disse trin over og ikke giver dem den opmærksomhed, de ønsker.
 7. 7
  Dræb dem med venlighed. Det betyder at sige noget pænt "tilbage til dem", når de fornærmer dig. For eksempel, hvis de gør det sjovt i dit hår, hvilket formentlig er det mindste, de vil gøre fortælle dem, at du kan lide deres hår så godt. Uanset hvad du gør, skal du sørge for at stå op for dig selv og andre, men ikke blive betyder. Du vil komme i problemer og huske på, at det nemt kan give bagslag, uanset hvor meget de gør det og forblive uberørt.
 8. 8
  Må ikke være bange for bølle. En af de grunde, du kan faktisk ønsker at undgå dem er, ja, på grund af mobning, men også fordi du kan blive bange for bølle. Indse, at de er mennesker, og der er ikke en grund til at være bange for dem, selv om de er voldelige. Hvis du stadig er bange, ikke vise dem, at.

Tips

 • Prøv at dræbe dem med venlighed. De bøller vil blive forvirret, og de vil sandsynligvis ikke hvad jeg skal sige om det.
 • Læs »Sådan Win Friends og påvirke folk" af Dale Carnegie. Dette er en alle tiders bestseller, og kaster et andet lys over, hvordan at socialisere med mennesker. Bøller ikke angriber folk med en belastning på sociale forbindelser, det er dårligt for deres omdømme.
 • Hvis bølle bashes dig, holde på at sige uhøflige bemærkninger. Græd ikke, da bølle nyder din smerte. Altid taske ham, da han bashes dig op og smile som du gør det.
 • Køre til en overfyldt sted så hurtigt som muligt. Lad ikke bølle se dig.