Wkadk

Hvordan skal man behandle med at være hadet

Hvis du bliver hadet, er der sikkert en god eller elendig grund til hvorfor du er. Uanset om du fortjener det eller ej, at disse trin beskæftige sig med det.

Steps

Hvordan skal man behandle med at være hadet. Gør ikke en enorm deal ud af det.
Hvordan skal man behandle med at være hadet. Gør ikke en enorm deal ud af det.
 1. 1
  Gør ikke en enorm deal ud af det. Undgå at gøre det se ud som om det enormt påvirker dig. Dette viser, at du er bedre end at blive påvirket af andres følelser for dig. Vær blid med dig selv.
 2. 2
  Finde ud af, hvorfor du ikke lide. Hvis det er en god grund, så tænk over, hvordan du skal ændre... har du brug for at blive en bedre person? Nogle ideer til at hjælpe dig ændre måtte være, gøre små handlinger venlighed. Også forsøge ikke at lyve og altid fortælle sandheden, selvom det gør ondt.
 3. 3
  Hvis det er en dum grund (e. G. En gruppe mennesker hader dig, fordi du er klogere), og derefter ignorere det. Du behøver ikke at reagere på arrige følelser for dig.
 4. 4
  Tal med en nær ven om det, hvis det kommer ud af kontrol. Have nogen at tale med kan gøre beskæftiger sig med det en hel del lettere.
 5. 5
  Være rolig, når der beskæftiger sig med din 'haters'. Må ikke blive mener, men ikke være alt for venlige enten. Hvis de konfrontere dig om deres følelser, bare 'vise' du er ligeglad. Der er flere mennesker i verden end dem. I de fleste tilfælde kan der 'akavet' atmosfære løses ved at holde fysiske og sociale afstand fra den person, \ gruppe, der hader dig. Sørg for at være "positive" og "afslappet", når du gør dette, så det er mindre følelsesmæssigt krævende for dig. Hvis hade startede efter en specifik begivenhed, er du nødt til at give tid til støv "slå sig ned".
 6. 6
  Bare husk at du ikke kan ændre dig selv, så hvis de hader dig for at være dig, der er den værste på grund af alle. Der er en simpel men effektiv perspektiv for dette: sociale relationer, være dem venlig eller romantisk, er ikke meningen at være besværlig. De er formodes at være naturligt sjovt og engagerende. Dette er den ultimative reference, når det besluttes, hvem er værd at din tid.

Tips

 • Husk altid at forblive stærk. Strength in tegn altid nederlag styrke i antal.
 • Husk, det er ikke dit problem, hvis du er hadet. (Nå, kan det være, afhængigt af, hvilken slags person du er). Hvis folk har sådan et problem med dig, bør de være modne nok til at lade dig være alene.
 • Hvis had er imod din seksuelle orientering, religion eller race, bør det være en nultolerancepolitik og tages op med skole / skole / arbejde.
 • Må ikke provokere had. Må ikke handle stuck-up eller klamt.
 • Være tilfreds med yourself.We er alle født med visse talenter, finde dine talenter.
 • Næste gang nogen flips du eller sværger på dig, give dem fredens tegn.
 • Husk, at det kunne meget sandsynligt være din skyld. Folk er gennemsnitlig, så tage det i betragtning, før du gør noget, der kunne fremprovokere had.
 • Du kan fortælle en masse om dig selv ud fra antallet af fjender, du har, og antallet af venner, du har. Afvej de to mod hinanden.

Advarsler

 • Må ikke komme i slagsmål. Dette er en god måde at komme i problemer med skolen eller endda loven.

Ting du behøver

 • En eller flere nære venner