Wkadk

Sådan opretter en papirspose bogomslag

Hvis du føler miljøvenlige, eller du bare ikke kan lide at bruge plastic wrap eller betræk til at dække dine bøger, så en papirpose er et godt alternativ. Realiseringen af ​​et bogomslag med blot en brun papirpose er nemt, hurtigt og sjovt!

Steps

Sådan opretter en papirspose bogomslag. Skær åbne et brunt papir indkøbspose langs en ​​søm.
Sådan opretter en papirspose bogomslag. Skær åbne et brunt papir indkøbspose langs en ​​søm.
 1. 1
  Skær åbne et brunt papir indkøbspose langs en ​​søm.
 2. 2
  Fjern klapperne dannet ved bunden af poserne, så at man har et stort ark brunt papir.
 3. 3
  Læg bogen i midten af papiret.
 4. 4
  Wrap papiret op over bunden af bogen, og gøre en fure langs bunddækslet.
 5. 5
  Gentag trin 4 til toppen af bogen.
 6. 6
  Tag bogen fra papiret.
 7. 7
  Fold papiret op nederst krølle og ned på den øverste krølle. Du bør have en strimmel papir stor nok til at dække bogen fra top til bund.
 8. 8
  Læg bogen tilbage i midten af papiret. Wrap papiret hen over forsiden af ​​bogen fra venstre til højre og justere positionen i bogen, indtil de to ender af papiret er lige.
 9. 9
  Fold overlapningen omkring forsiden af bogen og lave en krølle. Derefter sættes forsiden af ​​bogen ind i åbningen skabt af papiret foldet over i toppen og bunden. Skub papiret ned over bogen, indtil du rammer den krølle.
 10. 10
  Gentag trin 8 for bagsiden af bogen.
 11. 11
  Hvis dækslet passer stramt, kan du stoppe på dette punkt. Hvis det virker lidt løs eller de øverste og nederste folder ikke ligger fladt, kan du bruge små stykker tape til at trække foran og indvendig klap sammen lidt mere sikkert.

Tips

 • Må ikke tape papiret dækning til den faktiske dækning af bogen, papir dækning vil bevæge sig lidt, når bogen åbnes, og du kan beskadige bogomslaget.
 • Hvis dit supermarked ikke længere tilbyder papirsposer, købe en rulle af brunt papir designet til indpakning pakker og bruge det i stedet. Skære et stykke længe nok til at dække hele forsiden, bagsiden og ryggen af ​​bogen med mindst tre inches af overlapning i begge ender.
 • For at gøre dækslet mere holdbare, fjerne det fra bogen og udfolde det, så det ligger fladt. Skære et stykke af klar klæbemiddel dækker så det vil dække størstedelen af ​​den ydre overflade af bogomslaget. Fjern belægningen fra den klare lim og omhyggeligt anvende den på bogens omslag, udjævning, som du går for at undgå luftbobler. Nu refold låget og sætte det tilbage på bogen.
 • Hvis du eller dit barn kan lide, og læreren tillader det, er du velkommen til at dekorere dækslet.
 • Hvis du har en farve printer og scanner, kopiere cover, bag cover og ryggen af ​​din bog og tape kopierne onto bogomslaget.

Ting du behøver

 • Papir eller rulle papir
 • Saks
 • Tape (valgfrit)
 • Ting at dekorere dit bogomslag (valgfrit)
 • Pap til at sætte ind for at gøre det holdbart (ekstraudstyr)
 • En bog