Wkadk

Hvordan man har en perfekt første dag på midten skole

Går til midt skole (eller junior high), kan være skræmmende. At være nervøs er normal! Efter et par uger, har du hænge af det, og du vil undre sig over hvorfor du var så bange. Anyways, hvis du ønsker at starte skoleåret ud til højre med en perfekt første dag, så læs videre.

Steps

Hvordan man har en perfekt første dag på midten skole. Opdater din garderobe.
Hvordan man har en perfekt første dag på midten skole. Opdater din garderobe.

Før skolen starter

 1. 1
  Gå på indkøb. Prøv at gå med mere end blot dig selv - at tage din mor, søster, ven-du vil have nogen til at hoppe ideer ud af. Hvis din skole har givet dig en liste over skolematerialer, sørg for at købe alt på det. Hvis ikke, så spørg nogen, der gik til din skole sidste år, hvad for at få (du kunne bringe dem på din shopping tur!). Hvis du ikke kender nogen, ældre end dig, der gik til din skole, og du ikke har en liste, skal du starte med den ene notesbog og en mappe i hvert emne. Få et bindemiddel (1,5 - 2,5 ")... Og sætte en pakke af linjeret papir på det du måske ønsker at tilføje nogle uforet papiret for Get tre kuglepenne og blyanter og en dejlig, holdbar bog taske eller rygsæk Begge er gode, det afhænger på, hvad du foretrækker. Hvis du mangler noget, er det højst sandsynligt ikke vil være en big deal.
 2. 2
  Opdater din garderobe. Rens dit skab. Give nogen tøj, der er for små til dig, eller tøj, du aldrig bære. Smid noget tøj, der virkelig er slidte og grimme leder. Du vil blive overrasket over, hvor meget plads du har nu! Tro mig, du virkelig nødt til at gøre dette, behøver du ikke ønsker at være farende for at få klar til skolen en morgen, trække en rigtig sød skjorte, smide det på, og har det ikke passer. Du vil gøre dig selv sent. Når du er færdig rense ud dit skab, kigge igennem, hvad du har, og beslutte, hvad du har brug for. Prøv altid at have mindst to par blå jeans-en afslappet, en pæn og fire skjorter, der går med det. Prøv ikke at fokusere for meget på, hvor det kom fra, og mere om, hvordan det ser ud, og hvordan du kan lide det. Folk vil ikke pleje så meget, hvad du slid, hvis du viser et ansigt fuld af tillid. Få en masse tanktoppe og nogle forskellige skjorter, der går med dem - skovlede, baby dukke, v-hals-, kan du lag dem, og det vil se godt ud. Sørg for at få ting, der matcher med mere end én ting, og det vil gøre at vælge outfits meget lettere og vil gøre det, så du ikke er iført det samme hele tiden. Få et par nye sko eller to, hvis det er muligt. Få et par sneakers og et par elegant sko, der er behagelige, ligesom ballet lejligheder. Gå til et tilbehør butikken og få et par ting, der går med to eller tre outfits. Hvis tilbehøret kun matcher en skjorte, ikke købe det. Hvis det passer to eller tre-eller flere-go for it. Få nogle pandebånd, halskæder, øreringe, clips, etc. Vis din egen stil gennem dit tilbehør. Sørg for at læse op på skolerne dresscode før de går shopping.
 3. 3
  Studere op! Gå på din skoles hjemmeside og se sig omkring. Du vil sandsynligvis være at bruge det en masse i år, så få en fornemmelse for, hvor ting er. Læs alle håndbøger eller andre vigtige tilbudt info. Tal med nogen ældre end dig, der gik til din skole. Spørg dem eventuelle spørgsmål, du måtte have.
 4. 4
  Deltage i alle retninger. Alvorligt, ikke springe disse, medmindre du absolut skal. Du kan finde ud af så mange ting på disse. Mens du er der, du skal nok få en masse ting, som en kort og en tidsplan, lånerkort, PE uniform, måske Student ID, måske noget andet. Student ID'er er undertiden udstedes efter skolen starter, det afhænger af, når du tager dine billeder. Benyt lejligheden (hvis muligt) at gå rundt din skole. Efter din tidsplan og dit kort, til hver af dine klasseværelser og dit locker (hvis du har en) gå. Find gode tider til at gå til din locker mellem klasserne. Du ønsker ikke at planlægge at gå til din locker mellem hver klasse, fordi du skal køre over hele skolen. Planlægger at gå til det, når du nærmest. Hvis du har brug for at bære to eller tre klasser værd af bøger på et tidspunkt det er okay. Bare vær sikker på at du har, hvad du har brug for, når du har brug for det. Du kan møde din bedste ven der også!
 5. 5
  Få organiseret. Hvis du ønsker at have en perfekt første skoledag og har en helt forfærdelig resten af ​​året, skal du springe dette trin over. Hvis du ønsker at være stor hele året rundt, nøje følge! Lay ud af alle dine notesbøger og mapper og andre forsyninger. På indersiden af ​​dine notesbøger og mapper, nær toppen skrive i emnet, du bruger det til. Hvis det er muligt, farve-koordinere dine fag. For eksempel kan math være blå, engelsk er lyserød og videnskab er polka-prikker! Bare sørg for alt er matching, herunder bog-covers. Foretag dækker for eventuelle bindemidler, mærkning den side med det emne (eller titel), og foran med dekorationer, klistermærker og billeder for at gøre dig til at smile. Find et godt sted at lægge dine noter. Prøv at tage alle noter på ark af løsblade, linjeret papir og derefter gemme dem i et ringbind efter emne. Du kan også få en separat notesbog til notater også. Hvis du gør det, bare være sikker på det er en 5 emne notebook, så du kan adskille fag. Nu sættes alt i din rygsæk. Du vil måske ønsker at klippe alle dine mapper i én stor bindemiddel og forlade notebooks ud eller klippe alt efter emne eller sætte noget i et ringbind. Du er nødt til at finde, hvad der fungerer bedst for dig. Lægge alle dine blyanter, kuglepenne, viskelædere og sådan i en lomme i tasken. Hvis der ikke er nogen lommer, ikke bare dumpe dem på bunden, vil de gå tabt eller ødelagt. Køb en lille pose eller boks, og sætte dem alle i det. Find et godt sted at placere alle dine "kort" - studiekort, bibliotek, etc. Tør dit skrivebord eller et andet område af din plads til at bruge til at lave lektier. Sørg for, at der ikke er noget distraherende i det, behøver du ikke ønsker dit hjemmearbejde for at tage længere tid end nødvendigt. Få en kalender og en opslagstavle og hænge det der. Få et skab arrangør til at bringe i skole. Et spejl, magnetiske clips og kurve, og små hylder er et must. Beslutte, hvor alting vil gå før skolen starter, vil en rodet skab gøre dig sent og få dig i problemer. En sidste ting, være sikker på at du har en måde at hjælpe dig med at holde på toppen af ​​lektier. Hvis du ikke gør det, vil det hurtigt blive overvældende. De fleste skoler giver en hjemmearbejde planner / dagsorden, som du kan bruge. De er gode, men hvis du ikke kan få en, så fortvivl ikke. Køb en af ​​disse "Dag efter dag" dagbøger og skrive på dit hjemmearbejde under hver dato. Eller du kan købe en foret notebook, mærke det lektier og skrive alt derinde. Uanset hvad du gør, ikke bare skrive det på nogle skrot af papir eller regne ud, at du senere vil bare spørge dine venner. Det er bare ikke kommer til at fungere.
 6. 6
  Ringe til dine venner. Tal med dine venner, før skolen starter og finde ud af, hvis du kunne få i skole sammen, uanset om du rider bussen eller gå eller noget andet, i det mindste vil du ikke nødt til at dukke op alle ved dig selv, som kan være skræmmende sommetider, og hvis du ikke kender den skole du ikke ved, hvor de skal gå to kan hjælpe hinanden.
 7. 7
  Hvile op. Et par uger før skolen starter, begynde at få dig selv på en skole tidsplan. Gå i seng omkring 9 og vågne op, når du har brug for at komme op i skole. Lette dig ind i denne tidsplan, hvis det er nødvendigt. Så hvis du har brug for at vågne op på 6 for skole og du normalt vågner op på 9 om sommeren, vågne op på 7 den første dag, og hvis du vil købe en alarm ur og indstille den, så du altid vil vågne op.
 8. 8
  Vær forberedt. Natten før din første skoledag (eller enhver skoledag, for den sags skyld), lægge ud dit tøj til i morgen. Bær noget rart og behageligt, og noget, der gør du føler dig sikker, og at du ikke behøver at bekymre sig om rynker eller noget lignende. Sørg for at du sat ud strømper, sko, tilbehør og alt andet du planlægger at bære. Foretag en frokost, hvis du er at bringe en, eller sørg for at have frokost penge i din taske, hvis du køber en. Tag et brusebad nu, så man ikke behøver at i morgen. Pakke din rygsæk, og dobbelt-check, at alt hvad du behøver er indeni. Planlæg hvordan du vil gøre dit hår, hvis du kan lide at gøre noget særligt med det. Så vil du ikke stå foran spejlet med 5 minutter før du er nødt til at gå ud af døren går, "Åh min gosh, hvad skal jeg gøre med denne moppe af hår?". Special First Day Rådgivning: Må ikke bære noget for fancy, hvis du kommer til at bære sveder og jeans resten af ​​året. Det vil se ud som du bare forsøgte at vise på den første dag. Bære noget rart den første dag, noget rigtig rart på den anden dag, noget rart på den tredje og den fjerde dag, og noget temmelig afslappet på femtedagen. Den sidste ting at gøre aftenen før er frivillig, hvis du gerne vil, bør du male dine negle nu. Må ikke vente til morgen, vil det aldrig få gjort.

På den første dag

 1. 1
  Vågn op 15 minutter tidligere, end du egentlig har brug for, selvom du ikke ønsker at komme op tidligere, end du allerede gør, men du virkelig kan bruge tiden. Dette vil give dig ekstra tid, hvis noget går galt, og hvis alt går som planlagt, vil du have 15 ekstra minutter til at gøre som du vil, før du forlader.
 2. 2
  Hop i brusebad, hvis du virkelig har brug for. Forudsat, at du tog en sidste nat, bør du ikke nødt til, men hvis du er en af ​​de mennesker, der ikke kan vågne op, medmindre de bad, gå til den. Hold dig til ti minutter eller mindre selv, og ikke gøre vandet for varmt.
 3. 3
  Vask dit ansigt og hænder med koldt vand (hvis du ikke bruser). Det vil vække dig op og gøre du føler dig frisk.
 4. 4
  Få klædt. Bær tøj du plukket ud i aftes. Tvivler ikke det nu, medmindre du indse det er farvet eller noget. Når du klæde, lægge dit hår stuff i badeværelset (hvis det er sikkert at gøre uden en andens flytte det) og hovedet til køkkenet.
 5. 5
  Spis morgenmad! Dette er virkelig vigtigt. Mennesker, der spiser morgenmad gøre det bedre i skolen. Hvis du ikke ønsker din mave knurrer i tredje periode matematik, spise en sund morgenmad. Gå til en skål af korn, toast, æg eller havregryn med noget at drikke, som juice eller mælk. Må ikke bare skubbe en Pop-Tart i munden og sige "Okay, jeg spiste." Virkelig tage sig tid til at spise godt. Hvis du nødt til at vente til morgenmad til at lave mad, tænde en timer og gøre noget andet, mens det er madlavning. Hvis du gør dette, vil jeg råde dig til at have nogen se det for dig.
 6. 6
  Børst dine tænder og stil dit hår. Må ikke bruge for lang tid her. Pensl med en nice ildelugtende tandpasta og tandtråd kun hvis nødvendigt. Hvis det er muligt, skal du gemme tandtråd for natten. Skyl med en mundskyl før seng. Børste og style dit hår, men ikke overdrive det. Igen, ikke bære en smuk bolle med lidt krøller, hvis du kommer til at bære en hestehale hver anden dag i året. Hvis du stil fungerer ikke, og du har prøvet mere end to gange, springer den. Prøv det i morgen. For nu holde med en bøjle, nogle klip, en bolle, en hestehale eller en forenklet version af, hvad du forsøger at gøre. For eksempel kan en hvis du prøvede at krølle dit hår og sætte det spejlvendt hestehale og krølle vil ikke holde, satte det vendte hestehale i og bare krølle enderne.
 7. 7
  Tjek din taske igen. Tænk over, "Har jeg alt, hvad jeg har brug for? Har jeg spise? Har jeg afslutte alt jeg havde brug for?"
 8. 8
  Efterlad til tiden. Efterlad et par minutter tidligt, hvis det er muligt. Altid har planer om at forlade, så du kommer i skole i mindst 10 minutter tidligt, mere på den første dag.
 9. 9
  Når du kommer i skole, så prøv ikke at lade nerverne tage over. Du kan føle lyst til at løbe efter den nærmeste udgang, men ikke vise det! Hold hovedet højt (godt, ikke for højt, bare se selvsikker) og gå som om du har et sted at gå - fordi du gør! Og smil på folk, du møder. Vær venlig. Sig: "Hej, hvordan går det?" (Du og de ​​er nogen), og reagerer, når folk spørger dig verbalt. Må ikke bare nikke i deres retning og holde walking.
 10. 10
  Virkelig, virkelig, virkelig forsøge ikke at komme for sent. Hvis du er vild, så spørg nogen om hjælp. Når du kommer til din klasse, skrive lærerens navn under emnet i din notesbog. Hvis du ønsker, kan du tilføje det rum nummer og klassen periode også. Tag noter og altid nedskrive noget læreren skriver på tavlen. Betyder det er meget vigtigt og vil højst sandsynligt være på prøve. Brug dit hjemmearbejde planner og skrive ned alle dine opgaver, så snart du får dem. Også nedskrive deres forfaldsdatoer, fester og tests. På den måde er alt på ét sted. Hvis du har en stor kalender på din væg derhjemme, overføre elementer derfra til din planner ved begyndelsen af ​​hver uge. Gå til dit skab, når du har planlagt at. Til frokost, hvis du ikke har nogen at sidde med gå op til et bord med nogle mennesker, der ser venligt og bare sige "Hej, jeg kan sidde med dig?" hvis de siger nej, ikke bare brast i gråd (selvom du måske ønsker at), bare sige "Åh, okay, har en stor dag" og komme videre.
 11. 11
  Når du kommer hjem, spise en snack, hvis du er sulten, og derefter starte på dit hjemmearbejde. Virkelig fokusere på det, og det vil blive gjort. Efter middagen, tage et bad og pakke din rygsæk. Sørg for at du lægger alle dine lektier i det.
 12. 12
  Gentag igen til den næste dag, og hver dag efter det! Bortset fra, at 15 minutter tidligt ting efter ca 2 dage at vågne op 15 minutter tidligt, vil du ikke behøver at gøre det igen, fordi du vil vide rutinen.
 13. 13
  Sidst men ikke mindst, kan du prøve at være venlig! Dette er yderst vigtigt at få store førstehåndsindtryk end dine lærere og dine venner.

Tips

 • Være dig, intet mere, intet mindre.
 • Smil! Har en stor tid at vide dette er din første og sidste første dag i midten skole. Have Fun!
 • Se om nogen af ​​dine venner fra folkeskolen er der. Hvis ja, hænge ud med dem for den første dag! Du kan overleve sammen. Du behøver ikke at bekymre dig om en bestemt ven ikke at være i din klasse, fordi du har mindst 5 forskellige klasser med andre mennesker at gøre venner med!

Tips

 • Bær noget behageligt på den første dag.
 • Altid være venlig til alle! Selv hvis du virkelig ikke vil!
 • Vær dig selv. Det lyder corny, men du vil få bedre venner, hvis du ikke forsøger at optræde som en person, du ikke er.
 • Må ikke vente, indtil dagen før skolen begynder at shoppe for forsyninger og kram.
 • Lyt til dine lærere og altid tage noter.
 • Skriv ned alle dine opgaver, selv de simple dem.
 • Må ikke føler selvbevidst, hvis du vil have nogen til at gå ind med dig, som din mor.
 • Hav det sjovt med din skoledag. Selvom den første dag er en lidt ru!
 • Hvis du har brug for hjælp at gå til din næste klasse, så spørg en lærer eller nogen, hvor klassen er.
 • Ofte studerende i de højere kvaliteter af midt skole (7. og 8.) ser ned på 6. gradere. Ignorer dem.
 • Må ikke være så over-ivrige for den første dag, eller for nervøse. Hvis du slapper af, hele oplevelsen er meget bedre.
 • Prøv ikke at følge stereotyper, vil du bare gøre dig selv ser dum
 • Må ikke være uartig på den første dag, fordi det vil gøre læreren ikke kan lide dig.
 • Har du ikke et argument med din bedste ven på den første dag, fordi det vil ødelægge resten af ​​de to år indtil Senior skole.
 • Hvis du ikke genkende nogen på den første dag gå op til en person, der ser ud som de er i samme år som dig og sige hej hvilket år er du hvis de siger året over, hvad du så bare sige hyggeligt at tale med dig og finde en anden.
 • Altid vide, hvad din allerførste lektion er.

Advarsler

 • Nogle mennesker vil være betyder. Ignorer dem. Må ikke tænke på, hvad de siger, vær dig selv og ikke ændrer at imponere andre mennesker.
 • Det er normalt en god idé at nedskrive opgaver i en notesblok eller agenda, men du bør gøre, hvad føles behageligt baseret på, hvor godt du kan huske materiale og opgaver.
 • Nogle lærere vil ikke være så rart. Gør dit bedste og hvis læreren stadig betyder for dig, må du ikke tage det personligt. De kan bare være gnaven.
 • Du normalt har mulighed for at gøre ekstra kredit, men hvis dine karakterer ikke er så god, vil jeg foreslå at gøre det ekstra kredit, hvis det ville hjælpe din rapport kort.
 • Nogle skoler kan være store, så hvis dette er tilfældet, ikke bliver overvældet. Du kan altid spørge lærere eller venner til at hjælpe dig med at finde vej!

Ting du behøver

 • En notesbog og en mappe til hvert fag.
 • En af de vigtigste bindemiddel (2 "mindst), eller hvad der anmodes fra dine lærere
 • Blyanter og kuglepenne
 • Masser af papir
 • En kalender og hjemmearbejde dagsorden
 • Cute, behageligt tøj, der følger skolens dresscode.
 • Et kort over skolen
 • En tidsplan
 • Du kan bruge en kombination lås, hvis din skole har garderobeskabe
 • En sød rygsæk, der kan hjælpe dig med at bevare overblikket
 • En regnemaskine
 • Et mål liste