Wkadk

Hvordan til at passe ind på en ny skole

Flytning til en ny skole kan være skræmmende, men denne artikel vil hjælpe dig til nu. Du vil ikke være en ny kid evigt.

Steps

Hvordan til at passe ind på en ny skole. Først tage en dag at værdsætte dit miljø.
Hvordan til at passe ind på en ny skole. Først tage en dag at værdsætte dit miljø.
 1. 1
  Først tage en dag at værdsætte dit miljø. Du vil ikke passe ind på skolen, hvis du ikke kender skolen. Spørg hvor steder er eller bede om en skole kort.
 2. 2
  Være rimeligt rart at alle. - Voksne, teenagere og børn ens, fordi de bare kunne være din næste venner og lærere. Faktisk, - de vil sandsynligvis være dit næste venner og lærere.
 3. 3
  Få at vide dine lærere. Tal med dem og finde ud af mere om dem. Se hvor strenge eller eftergivende de er, og afprøve deres grænser. Bare ikke gå alt for langt, eller du kan ende med at komme i problemer (tilføjelse til dit omdømme, men du stadig komme i problemer).
 4. 4
  Du er nødt til at få venner. Tal med forskellige mennesker, men ikke ignorere en bestemt gruppe. Lyv ikke, og være dig selv, - det er din skole nu... tage chancen for at være der, du ikke var på din gamle skole.
 5. 5
  Vær opmærksom i klassen. Lærere altid være opmærksomme på nye studerende.
 6. 6
  Hvis din første dag i skolen er den første dag i det nye år, så nogle mennesker vil lægge mærke til dig, især hvis det er en lille skole. Når folk taler til dig, skal du ikke være nervøs, men ikke være alt for højt. Være selvsikker og få øjenkontakt. Men nogle gange kan det være nødvendigt at gøre dig højt i tilfælde af du ikke blive bemærket, og konstant forsøger at tiltrække opmærksomhed til dig selv. Må ikke bekymre dig for meget om, hvad de synes om dig, - du vil i løbet tænke situationen, og de kan dømme dig for at være det. Være ægte, og dig selv, og være rart for alle, - uanset hvor betyde, at de synes at være i første omgang. Det er som regel altid den "pige / fyr, jeg hadede på min nye skole ', der begynder at være venner med dig efter en lille oprigtighed. Men så igen, skal du ikke være bange for at stå op for dig selv, - hvis det er meget klart, at du skal.
 7. 7
  Må ikke bekymre dig om at få at vide på skolen for meget. Vide, hvor dit skab er, og har et kort i tilfælde af nødsituationer, men når det er muligt, så spørg personen sidder i nærheden af ​​dig, hvor noget er. Det er en god måde at tale med folk og møde en masse mennesker på din første dag, - du er den nye dreng nu - fortælle folk, at du er, når du har brug for noget hjælp.
 8. 8
  Når du taler til dem af det modsatte køn, ikke flirte for meget før at finde ud af, om de allerede er med nogen. Når én person hader dig, vil hele deres gruppe hader dig, - husk disse mennesker voksede op sammen, så det er deres pligt at forsvare deres livslange venner, så være rart og optimistisk, - også selv om der sker for at være en irritation. De kan endda lade dig være irritation til en anden nye dreng en dag, det normalt tager et år og en halv, men de vil komme rundt. Husk altid at have et godt første indtryk, men det er også vigtigt at være dig selv.
 9. 9
  Til din første frokost taler meget til folk i klassen lige før frokost. Normalt vil de bede dig, hvis du sidder med nogen, men hvis ikke, emnet styre mod skole frokost (som i er den gode mad osv) Hvis ingen nævner specifikt at spise sammen, men du går til cafeteriet sammen, så er det underforstået, at du vil spise frokost sammen.
 10. 10
  For den første uge hos din nye skole, være rart for alle, og tale med alle, selvom de virker underligt. De kunne altid kender folk du hellere være venner med eller introducere dig til flere mennesker. Men hvis de er hadet af alle, så det tilrådes ikke at blive bedste venner med dem, medmindre du virkelig ønsker at, ikke får alt ind i folk, hænge ud med alle, og sørg for du kender en gruppe eller person, godt nok at anse dem din ven - det er som regel altid de mest tricky, manipulerende mennesker, der taler til dig i første omgang, og det er normalt dem, der bare tale med dig senere, på bagsiden af ​​klasseværelset, som er der for dig senere.
 11. 11
  Vær opmærksom i klassen og prøv hårdt i skolen. Hvis nogen passerer en note eller hvisker noget til dig, ignorere dem, så du kan være opmærksom på læreren.
 12. 12
  Deltag nogle klubber eller sport og få flere venner på denne måde. Sørg for at du er forpligtet til at sport eller klub.
 13. 13
  Når du har talt med en person et par gange, bede om deres kontaktoplysninger. Endnu bedre, bede dem om at gøre noget i weekenden.
 14. 14
  Venligst de andre børn. Selvom du ikke ønsker at være en komplet kysse-up, børn som de mennesker, der vil samarbejde med dem. Hvis de spørger dig om en tjeneste, så gør det. Må ikke være for godtroende, - folk vil undertiden endda skubbe dine knapper til at teste, hvad din 'grænser «er - ligesom teste farvande. Bare sørg for du trygt (måske endda med et stort smil på dit ansigt)... svar »rimeligt«. Ligesom hvis de kalder dig en "ryk" - spørg dem, hvorfor de kaldte dig en idiot. Hvis de beskylder dig for noget, du ikke gjorde, svare siger du aldrig har gjort det, og så bede dem, der ville sige.
 15. 15
  Vær konsekvent nøgtern inde og ude, og ikke over-tror, ​​folk eller situationer, og arbejder hårdt på viljen til at passe ind, mens du stadig at være dig selv. De første par uger er altid forvirrende.

Tips

 • Folk vil bede dig mange spørgsmål. Besvare dem, men ikke vandre. Til gengæld stille spørgsmål om skolen og eleverne. Hvis nogen taler om en person, du ikke kender, stille spørgsmål for at afklare de grundlæggende punkter, men lytte til, hvad de siger.
 • Hvis du flytter i løbet af skoleåret, vil du få mere opmærksomhed i længere perioder. Men vær opmærksom på, at alle vil være tale om dig (ikke nødvendigvis på en dårlig måde), fordi du er den eneste interessante foregår.
 • Hvis du gør, kan du få nye venner. Selv hvis det ikke er den første dag forsøge at tale til folk, men ikke for meget, eller de vil ikke rigtig lide dig.
 • Hvis du har et skab ved siden af ​​en person, du har lavet en dårlig møde med første gang du mødte dem, så prøv og tale med dem, kan de have haft en off dag.
 • På din første dag, bære tøj, du kan lide, men hvis du har en meget speciel stil, tone det ned. Keep it simple, behøver du ikke ønsker at fremmedgøre folk bare på grund af dit tøj.
 • Du er nødt til at tvinge dig selv ind i en gruppe, selv om det føles akavet, at prøve.
 • Det tøj, du behøver ikke nødvendigvis at passe sammen med de tendenser til din skole! Folk er tiltrukket af ting, der er anderledes, men det kan få dig enten dårlige eller gode opmærksomhed. Altid være intuitiv for de mennesker omkring dig, og for en stund, din stil tonet holde nede. Men du behøver ikke være en carbon-kopi! Hvis der ikke er noget om dig der skiller sig ud, vil ingen føler trang til at gider at lære dig at kende.
 • Hovedreglen for at være den nye dreng, er, at du er ny. Alle har allerede venner. De har ikke brug for dig som en ven. Det eneste, du har at gå er trangen til at være en ny kid. Dette vil fortage sig inden slutningen af ​​din første måned, så få det bedste ud af det.

Advarsler

 • Må ikke være modbydelige. Det er godt at hoppe i og lade folk vide, du er der, men tillader dem at få et ord i også.
 • Hvis du havde et dårligt ry på din gamle skole, taler ikke om din rep. Bare lade som om det aldrig er sket, og sørg for ikke at lave de samme fejl på din nye skole.
 • Prøv at undgå drama, hvis du kan.

Ting du behøver

 • en ny skole
 • En positiv holdning