Wkadk

Hvordan laver man et godt indtryk på den første skoledag

Første indtryk er afgørende - være sikker på, beroligende og uddannet på den første dag i skole!

Steps

Hvordan laver man et godt indtryk på den første skoledag. Vær forberedt med dine leverancer.
Hvordan laver man et godt indtryk på den første skoledag. Vær forberedt med dine leverancer.
 1. 1
  Kom i rene med pæne, behøver stryges tøj ikke glemme at se pæn, men cool samme tid. Hvis du ikke kender dress code endnu, får mest ud af det. Tænke logisk over, hvad du sandsynligvis ikke ville få lov at bære, ligesom mini nederdele eller virkelig korte shorts. Har pæn hår og negle, og børste dine tænder. Før den første dag, så prøv at få en manicure og en pedicure. Du kan gøre dit eget derhjemme så godt, men prøv at udvælge en blødere, skole passende farve.
 2. 2
  Vær forberedt med dine leverancer. Hvis du ikke har en liste over skolematerialer endnu, bringe en pen og noget papir sammen. Også bringe en bog sammen i tilfælde af dine lærere ønsker en stille periode, så du har noget at gøre.
 3. 3
  Vær meget opmærksom på dine lærere. Lyt nøje til alt, hvad de siger og skriver ting som deres klasseværelse regler eller lektier politik. Hvis de stille spørgsmål, så prøv at hæve din hånd, så din lærer vil huske dig som en, der deltager i klassen.
 4. 4
  Lov venlig, ikke genert. Ellers vil folk tror, ​​du er kedelig og aldrig snakke. Selv hvis ingen af ​​dine venner er i klassen, så prøv at socialisere med folk, du tror kunne være potentielle venner. Hvis du ikke kan lide nogen, så prøv at være rart. Du ønsker ikke at starte en rivalisering med nogen på den første skoledag.
 5. 5
  Tal ikke når du ikke formodes at være tale. Være respektfulde, når andre taler.
 6. 6
  Sluk din mobiltelefon og absolut ikke bruge det i klassen.
 7. 7
  Sørg for at du ved, hvor parkering og indgange er. Prøv at huske eller skrive ned, hvor dine klasser er så du vil ikke komme for sent i fremtiden.
 8. 8
  Exhibit entusiasme og prøv ikke at se kede sig.
 9. 9
  Så snart du indtaster din vejleder room (registrering room / home rum) finde en plads lige væk - det ville være bedst at sidde tæt på eller foran. På den måde viser du, at du er interesseret i, hvad du lærer.
 10. 10
  Når du først gåtur i, være sikker og handle som du tilhører, men ikke være kæphøj, uhøflig eller arrogant. Aldrig den bedste start.
 11. 11
  Smil!

Tips

 • Overveje at gennemføre pastiller til at holde din ånde frisk.
 • Hvis du ikke kender skolens regler endnu, spille det sikkert. Der er en stor chance for, at du ikke får lov til at køre i haller eller skateboard på skolens ejendom.
 • Hvis en lærer synes middelværdi, siger ikke noget. Må ikke sige noget mere end goddag, medmindre de stille dig et spørgsmål eller en kommentar.
 • Style dit hår til skole - det vil gøre dig til at føle og se godt ud. Prøv at få en klipning omkring to uger før starter, så du har tid til at vokse tilpas i dit nye frisure. Det værste du kan gøre er at få din haircut aftenen før. Dens en enorm risiko: du kan hade det, hvilket vil sænke din selvtillid, eller det kunne se forfærdeligt, og første indtryk er de vigtigste.
 • Prøv at lave så mange venner som du kan, men sørg for at prøve at få venner, som er gode påvirkninger.
 • Få dine fakta straight, hvis din have en samtale ikke gør noget op det vil gøre en frygtelig indtryk på nogen, du forsøger at befrie
 • Prøv at gøre noget i løbet af sommeren, så du har et svar parat, når en lærer spørger dig, hvordan din ferie var.
 • Også, så spørg dine lærere spørgsmål! Ikke neccessarily den første dag, men det vil vise, at du lytter til deres foredrag eller opgave og vise interesse! Men IKKE spørgsmålstegn dumme spørgsmål for at undgå ballade.
 • Må ikke spille nogen drengestreger på dine lærere. Du tror måske, det er et forsøg på at bryde isen, de vil bare se det som "en af ​​de børn, der vil hade læring," forårsager elev-lærer forhold til at have en rocky start.
 • Få venner og have nogle sjove (eller ikke)
 • Se nyheder. Lærerne er tilbøjelige til at diskutere aktuelle begivenheder.
 • En god samtale starter beder om deres sommer. Må ikke være genert, enten.
 • Engang i løbet af sommeren, kan du besøge skolen og lære din vej rundt.
 • Før skolen starter, gå gennem dine noter fra sidste år, i tilfælde en af ​​dine lærere ønsker at overraske dig med en pop quiz. Denne regel aldrig sker så ikke stress!

Advarsler

 • Må ikke sværger, det gør en frygtelig indtryk. Ikke bare fra lærere enten.
 • Sørg for at du får alle dine lektier, også.
 • Hvis du ikke tage noter på, hvad læreren siger, ja, kan du komme i problemer og begynde at miste interesse i samtalen.
 • Aldrig, aldrig, aldrig bygge en falsk personlighed for dig selv. Være sig selv er det bedste indtryk du kan gøre. Ikke alene vil folk kalder dig en poser, men du vil ikke føle sig godt om dig selv.
 • Må ikke regne helt på dine første indtryk af lærere og studerende, især når man beskriver dem til en anden. Du bliver nødt til at arbejde med disse mennesker hele året, så prøv at komme sammen og ikke sprede rygter.
 • Hvis du får en tilbageholdelse slip på din første dag - ikke flipper ud. Det kunne gøre tingene værre. Prøv ikke at få en, selv om.