Wkadk

Hvordan skal man behandle med kontor sladder

Ingen sladrer om andre folks hemmelige dyder. ~ Bertrand Russell
Sladder er så gammel som kommunikations-og ingen arbejdsplads er immune over det. I denne artikel diskuteres nogle af de måder, hvorpå du kan håndtere og udfordre en kultur på arbejdspladsen sladre.

Steps

Hvordan skal man behandle med kontor sladder. Vide, hvad sladder er.
Hvordan skal man behandle med kontor sladder. Vide, hvad sladder er.
 1. 1
  Vide, hvad sladder er. Venlig kontor drilleri og sladder er verdener fra hinanden. Men hvordan kan du se forskel? Overvej følgende:
  • Diskussion: En venlig kontor diskussion, der taler om andre, holder referencer til andre mennesker generelt, venlige og støttende. Højttaleren er ikke besat med plukke huller i en anden persons karakter, men blot videregive oplysninger om, hvad en anden person eller folk har gjort i en stof-of-fact måde at fremme en objektiv, arbejdsrelateret samtale og at oplyse lytteren om kontoret relevante oplysninger;
  • Gossip: Gossip tendens til at blive snak om, at gevinster opmærksomhed for højttaleren. Taleren vil ofte indtage en fortrolig tone og bruger oplysninger om en anden til at være centrum for opmærksomhed, og vil give de oplysninger, på en måde, der forsøger at underminere troværdigheden eller likability af en anden person. Detaljerne kan gives med moraliserende undertoner og karakter mordet kan være øverst på gossiper dagsorden. Ofte vil du får at vide mere personlige oplysninger, end du sørge for at vide om. Motivationen bag sladder omfatter opmærksomhed-søger, self-inflation, overdrivelser og en me-versus-dem mentalitet;
  • Grapevine sladder: Dette er sladder vedrørende generel ændring ligger inden for en arbejdsplads. Nogen startede det, og nu er det kører om som en steppebrand. Normalt dette sker i et usikkert miljø, og er drevet af frygt, dårlig kommunikation fra ledelsesniveauer og vilde gæt af personalet. Det er mindre personligt end sladder angribe en anden person, men er lige så skadelig og demoraliserende.
 2. 2
  Tag ikke kontor sladder til hjerte. En masse af kontor sladder er netop det - sladder. Det er fyldt med hentydninger, rygter, fejl og endda bevidst ondsindet vrøvl. Tag det med et gran salt frem for at reagere personligt eller defensivt. Der er ingen tvivl om, at sladder skal behandles stærkt og umiddelbart, men det vil ikke hjælpe din situation som teamleder eller kollega til at tage det personligt. Fokuser i stedet på den virkelighed, at der er en underliggende årsag eller en serie af årsager til sladder og fokusere på at håndtere det objektivt som en opgave snarere end som et personligt angreb, der forpurret i en følelsesmæssig eller vred måde.
 3. 3
  Væbne dig med de faktiske forhold. Er der sandhed i de skrøner? Nogle gange er der en kerne af sandhed, og dette bør være afdækket, før at løse problemet, så du er godt rustet til at reagere med fakta snarere end følelser. Dette er især vigtigt i forhold til forandringsledelse sladder, hvor vilde ideer rodfæste hurtigt og spredes endnu hurtigere, kigge efter faktuelle svar ved at stille spørgsmål til de rigtige mennesker, nemlig dem, der er i stand til at give en endelig og præcise svar. Du kan også nødt til at søge yderligere oplysninger fra pålidelige kilder, såsom interne nyhedsbreve, officielle publikationer og mødereferater, hvis der er sladder om ændringer eller afskedigelser, der kan sideswipe dit svar.
 4. 4
  Vurdere sammenhæng. Hvilken type sladder er du beskæftiger sig med - personlig sladder eller ændringer på arbejdspladsen sladder? Begge kræver hurtig og fast behandling for at forhindre medarbejdernes moral i faldende. De følgende to trin behandle hvert enkelt type.
 5. 5
  Adresse ændringer på arbejdspladsen sladder med hastighed, understøttende og ærlighed. I tider med hurtige forandringer og usikkerhed på en arbejdsplads, vil sladder naturligvis stige på grund af frygt og forventede negative resultater. Det er vigtigt at indse dette, og at sortere frygtfaktor fra de faktiske forhold. Hvis du er en teamleder, være en kilde til tryghed for dit team ved at anerkende deres frygt og bekymringer. Bevæbnet med tidligere forsket kendsgerninger dem fortælle, hvad du kender, lige fortælle dem, hvad du ikke kender og ikke gøre tingene op. Når du ikke ved noget, så fortæl dem, at du vil finde ud af. Bliv den rock, der støtter dem, og afleder sladder tilbage på sig selv.
 6. 6
  Udfordre en personlig gossiper direkte. Nogle mennesker sladder, fordi de nyder det, eller de føler sig usikre om andre på arbejdspladsen. De fleste gossipers er rene opmærksomhed-seekers. En vedholdende og langsigtet gossiper skal stoppes i deres spor ved at kalde deres bluff. Se sådanne mennesker som opmærksomhed-søgende og give dem en vis opmærksomhed inden for visse grænser ved at høre dem ud i et lukket møde:
  • Informer gossiper, du ønsker at vide, hvad der virkelig generer dem. Spørg dem, hvorfor de fortæller dig de oplysninger (som du opfatter som sladder). Tvinger dem til at forklare, vil få dem til at indse, at du har set gennem deres muckraking for, hvad det er.
  • En anden taktik er at informere gossiper at du er parat til at følge op på sladder med den målrettede person. Dette vil lade gossiper vide, at oplysningerne går tilbage til målrettet part og den gossiper vil sandsynligvis trække eller undskylde.
  • Vær positiv og virkelig forsøge at hjælpe gossiper. Engager gossiper i en samtale, der lader dem lufte deres reelle klager og være forstående, men fast i dine svar. Måske er de irriteret, at de gik glip af en uddannelse eller forfremmelse lejlighed; måske de er irriteret, at offeret for sladderen har en særlig værk aftale eller arbejdstid, at de også ønsker at have. Grave lidt dybere og se, om der er en rimelig løsning, der kan nås.
  • Vær realistisk. Hvis gossiper ser din direkte tilgang fair diskussion som truende og nægter at være forestående i, hvad der virkelig aflytning dem, stå fast i at lade dem vide, at sladderen skal stoppe. Ofte konfrontere en gossiper i denne direkte måde er nok til at advare dem til at stoppe, eller de kan vælge at gå videre på egen hånd. I slutningen af ​​dagen, kan det imidlertid være nødvendigt at være at gøre det klart, at sladder ikke tolereres overhovedet på kontoret, i det omfang at give slip på en person, der fortsætter i denne adfærd.
  • Husk "kerne af sandhed", som nævnes ovenfor. Selv om det er ikke hensigtsmæssigt at antage, at målet for sladder er fortjener den muckraking, undertiden gossiper s løs snak kunne have påpeget en svaghed i en arbejdspraksis, eller en persons færdigheder, der kan have brug deltage til. Har nogle diskrete hjemmearbejde for at se, om der måske er behov for forbedrede kommunikation, nogle uddannelse af personale eller andre midler til forbedring kontor moral der kunne have været overset i almindelighed. Med andre ord, kigge efter nogle positive midt den negative situation, der vil give dit team og arbejdsplads til selv at forbedre som et resultat.
 7. 7
  Må ikke deltage i kontor sladder. Hvis du deltager i kontor sladder, du forevige det, og du forklejne dig selv. Især hvis du har lederevner forhåbninger, eller du allerede er i en position af lederskab vil eventuel deltagelse i kontor sladder af dig ses negativt, og som anti-hold livlig. Altid spørge dig selv om din motivation, når man diskuterer andre på en personlig måde i arbejdssammenhæng, hvis du taler om dem til at indynde dig selv med andre, eller at gøre dig selv ser bedre, så er det sandsynligt, at du sladrer.
 8. 8
  Gør det virksomhedens politik at modvirke sladder. Det er vigtigt, at de ansatte er opmærksomme på, hvordan sladder behandles i din virksomhed. Gør dette til en konstruktiv og positiv politik, men ved at vise, hvad medarbejderne skal gøre, snarere end at fortælle, hvad man ikke skal gøre. For eksempel giver eksempler på, hvad din arbejdsplads anser for at være sladder og give eksempler på, hvordan man undgår denne type negative interaktion.

Tips

 • Gode ​​ting at sige til at stoppe en gossiper i deres spor kan nævnes:
  • "Jeg føler mig utilpas taler om X, mens hun ikke er i rummet. Lad os vente, indtil hun kan være sammen med os at fortsætte denne diskussion."
  • "Jeg tror ikke, det er passende at drøfte Y på denne måde. Han er ikke her for at give os sin side af historien, og det er ikke vores sted at være at gøre en historie for ham."
  • "For at være virkelig ærlig, jeg ikke kan lide at høre om en anden person på denne måde, og det gør mig også spekulerer på, om du taler om mig som denne, når jeg ikke rundt."
  • "Vil du tale som dette, hvis Z var her?"
  • "Ingen er bedre end nogen i dette kontor, ingen er 'bare et" noget, hvis vi ikke kan tale positivt om hinanden, så lad os ikke tale om en anden person overhovedet. ".
  • "Som den spanske ordsprog siger:" Den, gossips til dig, vil sladre om dig '. "
  • "Du skal ikke fortælle alt om din personlige og private virksomheder på kontoret / andre afdelinger (især i åbne offentlige områder), og hvor du går, og hvad du gør i din egen tid fx når du er på orlov / weekend / fridag / flexi dag - Husk, du aldrig vide, hvis ører lytter.
  • Efterlade nogen private og fortrolige chats til, når det er dig, og at personen på din egen, og når ingen andre er omkring og lytte. Hold private og fortrolige chats og spørgsmål PRIVATE.
  • Må ikke betro sig bare nogen på arbejdspladsen, du aldrig vide, hvem der er troværdig og loyal, og hvem der er den store kontor sladder gør du?
  • Hvis du er i et kontor romantik - holde det til dig selv, være meget forsigtig - ikke giver nogen ammunition til nogen, især kontoret sladrer og forblive professionel, når på arbejde. Det er bedst at lade alle private samtaler, udseende og kys private væk fra nysgerrige øjne. Husk kontor romantik er en meget god måde for Gossips (ligesom når hajer lugte blodet)
 • Være professionelle om det. Forsøge at huske, at det er en arbejdsplads.
 • Dokumentere hvad samtaler, du har med gossiper. Du ved aldrig, når hun vil vride, hvad du siger, og tage det til chefen, hævder du er "chikanere" hende.

Ting du behøver

 • Område at have en lukket møde
 • Oplysninger fra pålidelige kilder og folk
 • Selskabet eller politik på arbejdspladsen