Wkadk

Sådan at forstå teenage-drenge

Ønsker du at være mere end venner med den dreng, men ikke forstår ham overhovedet? Eller har du bare ikke forstår din kæreste? Disse tips skal hjælpe dig med at forstå ham bedre.

Steps

Sådan at forstå teenage-drenge. Forstå, at mange drenge ikke viser så mange følelser som piger.
Sådan at forstå teenage-drenge. Forstå, at mange drenge ikke viser så mange følelser som piger.
 1. 1
  Forstå, at mange drenge ikke viser så mange følelser som piger. Bare fordi du ønsker at være følelsesmæssigt åben med ham betyder ikke, at han ønsker at gøre gengæld. Derfor kan han være lidt ubehageligt, hvis du begynder at tale om følelser. Men da alle er forskellige, kan du støde drenge, der er følsomme og følelsesmæssige.
 2. 2
  Må ikke forvente, at han afbrød al kontakt med andre piger, hvis og når du er dating. Gør det, kan udtrykke selviskhed og jalousi, som kan være meget uinteressante.
 3. 3
  Vær ikke bange for at fortælle ham, hvad du føler. For eksempel, hvis han ønsker at se en film, som du ikke er interesseret i at fortælle ham! Hvis han bliver for overvældende, så fortæl ham at give dig nogle alene tid.
 4. 4
  Tro det eller ej, men en dreng kan have "veninder", som han ikke finder attraktive, men taler til en masse. Undgå at blive urimeligt og konfrontere situationen skødesløst og venlig. Hvis han ikke er interesseret i hende, vil han fortælle dig, at hun er bare en ven. Vær sikker på at respektere denne erklæring og undgå skepsis - det kan skabe falsk illoyalitet.
 5. 5
  Være meget accepterende over for ham. Hvis han går ind i en tirade om sport, lytte til ham. Hvis han har en dårlig dag, trøste ham.
 6. 6
  Ikke alle teenage-drenge er ens. Bare fordi en tidligere kæreste handlede én måde, betyder ikke alle fyre handle på den måde. Vær sikker på at lytte til de ting, han siger, og forsøge at forstå, hvor han kommer fra.
 7. 7
  Husk, at fyre handle anderledes omkring deres venner, end de ville, hvis det bare var være jer to. Guys tendens til at få selvtilfredse når omkring deres medmennesker fyr venner, men de er typisk mere kærlig omkring deres veninder eller andre hunner.
 8. 8
  Vid, at teenage-drenge ofte er naturligt tænker seksuelle emner. Drenge i deres teenage år, er hormonel fra puberteten, at de bliver uhensigtsmæssigt sexfikseret. Må ikke blive presset til at have sex, indtil du er helt sikker. Dette problem kan undgås ved at sætte dine grænser fast.
 9. 9
  Hold kommunikationslinjerne åbne. Spørg om hans hobbyer og andre interesser. Han kan eller ikke vil have dig at blive involveret i visse aktiviteter. Men hvis du virkelig har interesser og / eller færdigheder i sine aktiviteter, skal du sørge for at give udtryk for dine tanker om disse emner og tilbyde at deltage.

Tips

 • Have det sjovt. Uden for klasseværelset, gøre ting med dine veninder, såvel som drenge, der er sjove. Du vil have masser af tid senere til at være alvorlig.
 • Vid, at alle fyre er ikke det samme.
 • Må ikke føler genert til at tilgang guys, det er den eneste måde du kan kende dem bedre.
 • Få at vide drengene ved at indgå i aktiviteter, der involverer drenge, såvel som piger.

Advarsler

 • Brug din intuition. Hvis noget ikke føles rigtigt om en dreng, ikke komme i en situation med ham uden for offentlighedens søgelys.
 • Tror ikke, at du er nødt til at være venner med enhver dreng, der viser interesse i dig.