Wkadk

Hvordan man kan afgøre, om din ven er en sand ven

Hvis du har problemer med at beslutte, hvorvidt din ven er en sand ven, så dit forhold skal allerede være stenet. Hvis du ønsker at afgøre, om din ven er i venskabet for de rigtige grunde, er du nødt til at være opmærksom på, hvad han siger, hvad han gør, og hvordan han gør du føler. Bare følg disse nemme tips og du vil kende sandheden på ingen tid.

Steps

Hvordan man kan afgøre, om din ven er en sand ven. Se om din ven gør støttende kommentarer.
Hvordan man kan afgøre, om din ven er en sand ven. Se om din ven gør støttende kommentarer.

Læg mærke til, hvad din ven siger,

 1. 1
  Se om din ven gør støttende kommentarer. En sand ven skal gøre du føler behov for, selvsikker, og bedre om at være i live. Hvis din ven altid er at sætte dig ned eller at du føler dig værdiløs og aldrig synes at give dig en slags ord, når du virkelig har brug for det, så denne ven er ikke sandt blå. Hvis du ønsker at vide, om din ven er en god ven, se om hun fremsætter bemærkninger, der tilskynder dig.
  • Se om din ven komplimenter dig. Hvis din ven giver dig ægte komplimenter fra alt fra din nye tøj til din arbejdsmoral, så er ven er en god ven. Hvis du ikke kan huske sidste gang din ven komplimenteret dig, kan du have et problem.
  • Se om din ven opfordrer dig. Hvis din ven opfordrer dig før en test, jobsamtale eller endda en første date, så er ven er en sand ven. Hvis din ven aldrig giver dig positiv støtte, selv når du virkelig har brug for det, så du kan have et problem.
  • Se om din ven er din cheerleader. Selvom din ven ikke behøver at altid heppe på dig, hvis din ven er en god ven, så hun skal være din fan og bør altid rod for dig at lykkes, uanset hvad du gør.
 2. 2
  Se om din ven lytter til dig. Hvis din ven er en sand ven, så hun skulle tage sig tid til at lytte til, hvad du har at sige. I et ægte venskab, bør begge folk skal dele deres tanker og få feedback. Hvis du opdager, at din ven altid taler om sine problemer, men keder sig eller distraheret, så snart det er tid for dig at dele din, så du kan have en falsk ven på dine hænder. Her er nogle tegn på, at din ven har brug for at børste op på hans evne til at lytte:
  • Læg mærke til hvordan din ven reagerer, når du forsøger at dele noget. Hvis han nikker, vedligeholder øjenkontakt, og støtter dig, så han er en god ven. Men hvis han kigger rundt i lokalet eller kontrollere sin telefon hver gang du taler i mere end fem minutter, så har du en dårlig ven på dine hænder.
  • Varsel, hvis din ven faktisk husker, hvad du siger. En god ven vil huske, hvad du fortæller ham, især hvis det er noget vigtigt. Din ven måske har lignede han lyttede da du fortalte ham noget, men hvis han synes at have nogen erindring om den tid, du fortalte ham, at du tænker på at anvende jura eller fortælle din nære ven, at du har følelser for hende, og derefter han sandsynligvis aldrig lytter til at begynde med.
  • Meddelelse, der gør det meste af taler. I en ideel venskab, bør både venner nogenlunde deler det samme beløb. Hvis du føler at du er altid den lytter til din vens problemer, så du ikke får din rimelig andel af venskab.
 3. 3
  Se om din ven kommunikerer med dig. Kommunikation er nøglen i ethvert forhold, især et venskab. Hvis du og din ven er på samme side, så skal du være åben om dine tanker og følelser og opretholde et niveau for ærlig og åben dialog. Her er nogle måder at se, hvis du og din ven virkelig kommunikerer:
  • Hvis du føler at du nemt kan dele dine tanker og følelser med din ven. Hvis din ven ved, hvad der foregår i dit liv, og du føler dig tryg at tale om det og være ærlig, du er i gode hænder. Hvis du føler dig bange for at fortælle din ven, hvordan du virkelig føler, fordi du er bange for hun vil afvise eller blive vred, så du ikke kommunikerer.
  • Hvis du føler at du ved, hvad din ven tænker og føler, så din kommunikation er stærk. Hvis din ven helt overrasker dig med, hvordan hun føler fra tid til anden, eller ser ud til at dele sine følelser med alle, men dig, så har du et problem.
  • Hvis du ved, hvordan du har et modent snak, når du er utilfreds med, hvordan din ven handlet, så har du en stærk kommunikation. Hvis du og din ven er komfortable med at sige, "Hey, jeg var virkelig ondt, at du ikke kom til min fest den anden aften", og taler om det, så har du en stærk venskab. Ingen venskab er perfekt, og det er vigtigt at tale tingene ud fra tid til anden.
  • Hvis du aldrig sige noget, når din ven forstyrrer dig, fordi du tror din ven vil overreagere eller ikke lytte, så har du et problem.
 4. 4
  Se om din ven elsker at sladder lidt for meget. Hvis din såkaldte ven er en stor sladder, så er det sandsynligt, at din ven er sladre om dig, når du ikke rundt. Selvom alle elsker nogle saftige sladder en gang imellem, er, hvis du har lyst til din ven altid sladre om nogen eller taler trash, så chancerne er, vil din "ven" gør det samme, så snart din ryg er tændt. Her er nogle måder at vide, hvis din vens sladre er ude af kontrol:
  • Hvis din ven taler om en person, så snart personen vender rundt, så ven er nok ikke en god ven.
  • Hvis din ven rutinemæssigt taler om mennesker, han hævder er hans nærmeste venner, så skal han gøre det om dig.
  • Hvis din ven altid siger negative ting om alle, der ikke er omkring, så er det et dårligt tegn.
  • Hvis du ved, at din ven har sladret, eller papirkurven talte om dig, især ved flere lejligheder, så din ven er ikke en sand ven.

Læg mærke til hvad din ven gør

 1. 1
  Se om din ven gør tid til dig. En sand ven vil få tid til dig, uanset hvad. Selvom livet er hektisk, og det er svært at have nok tid til at sove og spise, endsige socialisere, vil en sand ven altid gøre tid for dig, især hvis du virkelig har brug for det. Her er hvordan man kan vide, om din ven virkelig bekymrer sig om at gøre tid til dig:
  • Hvis din ven er godt om planlægning telefon datoer, frokost datoer eller middag datoer og følger altid igennem, så har du en god ven.
  • Hvis din ven synes aldrig at få tid til dig, altid klager over, hvordan livet har været "crazy optaget," og forventer at arbejde omkring hans tidsplan hver gang, så har du et problem.
  • Hvis din ven synes at gøre masser af tid for hans betydelige andre og fem andre venner, men aldrig dig, så du er en sidste prioritet.
  • Din ven kunne være at gå gennem en meget travl periode i sit liv, og det er okay. Men hvis din ven er altid for travlt til at hænge ud, så skal han ikke sætter pris på din tid sammen.
 2. 2
  Se om du har en 50/50 venskab. I en ideel venskab, satte både mennesker den samme mængde indsats i forholdet, uanset om det er kommunikation, hvilket gør det tid til at hænge ud, eller bare hjælpe hinanden på en ugentlig basis gennem små eller store bevægelser. Hvis du giver din alle til venskab, så din ven skal være frem. Her er hvordan man kan vide, hvis du både trækker din vægt i det venskab:
  • Se, om du både vise hengivenhed. Selvom ikke alle er en Hugger, hvis du giver din ven et knus, bør han kramme dig tilbage og starte et knus fra tid til anden.
  • Hvis du føler at du bruger en nogenlunde lige mængde tid støtter hinanden, så har du en solid venskab. Selvom den ene af jer kan gå gennem et groft plaster, samlet, bør du bruge en lige tid hepper hinanden på. Hvis du føler at du altid forsøger at gøre din ven føler sig bedre, men får intet tilbage, så har du et problem.
  • Hvis du både hjælpe hinanden lige, så har du et godt venskab. Måske du tog noter til din ven, når han brød sin hånd, og han kvitterede for ved at behandle dig til middag og en film og få dig billetter til din foretrukne koncert. Uanset hvad du gør for din ven, er du nødt til at sørge for han hjælpe dig ud, også.
  • Hvis du både gøre en tilsvarende indsats for at hænge ud, tale i telefon, og komme i kontakt, så har du et godt venskab. Hvis du føler at du er altid den, der forsøger at hænge ud eller chat på telefonen, og din ven aldrig beder om at hænge ud, så har du et problem.
 3. 3
  Se om din ven holder sig til sit ord. En flage er ikke en ven. Hvis din ven aldrig synes at gøre, hvad han siger, at han vil gøre, efterlader dig strandede, eller helt glemmer planer, du har lavet, så har du en flage på hænderne. Selvom det er okay at vakle imellem, hvis din ven aldrig synes at gøre, hvad han siger, han vil gøre, så han ikke værdi din tid eller virksomhed. Her er hvordan man kan vide, om din ven er en flage:
  • Hvis din ven bails på dig oftere end ikke så din ven er en sand flage og bør undgås.
  • Hvis du altid har lyst til din ven er slap om at gøre planer og aldrig fuldt ud forpligtet til noget, han siger, han vil gøre, så er han en flage.
  • Hvis din ven flager på dig på enhver lejlighed, selv om det er vigtigt, så har du et problem. Selvom redder Dem om at gå i biografen er irriterende nok, hvis din ven efterlader dig strandet på hvad der skulle være en dobbelt date, eller flager når du virkelig behov for en tur til din basketball spil, så har du et stort problem.
 4. 4
  Se om din ven kan have andre grunde til at være din ven. Denne type af selvransagelse er særlig svært at gøre, men det er vigtigt. Tag dig tid til at reflektere over, hvorfor din ven måske ønsker at hænge ud med dig andet end bare fordi han værdsætter dig som en person og nyder dit venskab. Her er nogle klassiske grunde en falsk ven kan hægte sig på for dig:
  • Popularitet. Hvis du er meget mere populære end din ven og din ven låse på til dig at komme tættere på in-crowd, så har du et problem.
  • Bekvemmelighed. Din "ven" må kun hænge ud med dig, fordi du giver din ven en tur til skole eller lade ham kopiere dine noter.
  • Kedsomhed. Din ven kan hænge ud med dig, bare fordi han ikke har noget bedre at gøre. Du vil være i stand til at genkende dette, fordi din "ven" kan grøften dig, så snart han finder en ny ven eller gruppe af venner, eller endda en betydelig anden.

Læg mærke til hvordan din ven gør du føler

 1. 1
  Se om din ven gør du føler dig godt om dig selv. Din ven skal være der for dig uanset hvad, og bør derfor gøre du føler dig bedre om, hvem du er, og de beslutninger, du foretager. Din ven behøver ikke at enige, når alt hvad du har gjort, men dit venskab bør gøre du føler dig godt om, hvem du er som person generelt. Her er hvordan man kan vide, om din ven gør du føler dig godt om, hvem du er:
  • Hvis efterlade en hænge-out session med din ven følelse styrket, ophidset, eller bare fnisende fra den tåbelige tidspunkt, du delt, så du nyder godt venskab. Hvis hver gang du siger farvel til din ven, du har lyst du har lavet en fejl, forstyrre din ven, eller som om du er en værre person, så du har et problem.
  • Hvis din ven er at sætte dig ned for at gøre sig selv føle sig bedre, så har du et problem. Hvis din ven gør du føler dig dårligt ved at gøre spydige kommentarer om dit udseende, din vægt, eller dine kvaliteter, så er ven er ikke en sand ven.
  • Hvis din ven gør du føler dig godt om dine gode eller modige beslutninger, eller sympatiserer med dig over dine dårlige beslutninger, så har du en sand ven. En sand ven bør støtte dig endnu mere, når du har lavet en fejl i stedet for at du føler dig værre.
 2. 2
  Se om din ven gør du føler dig værdifuld. Hvis det at være involveret i et venskab med din "ven" gør du føler dig usikker på din vægt i din vens liv, så har du et problem. Mens en ven ikke skal kramme dig med løgne, bør en sand ven altid gøre du føler behov for vigtigt, og selv uundværlig. Her er hvordan man kan vide, om din ven gør du føler behov for:
  • Se om din ven udtrykker taknemmelighed for ting du har gjort, takker dig regelmæssigt for at hjælpe ham ud, og virkelig værdsætter hvad du har gjort for ham. En sand ven er taknemmelig for din hjælp, en dårlig ven ikke takke dig, fordi han bare tager dig for givet.
  • Se om din ven værdsætter din dømmekraft og meninger. Hvis din ven virkelig bekymrer sig om dig og tror du er en vigtig del af hans liv, så han vil bede om jeres råd og meninger fra tid til anden. Hvis din ven aldrig synes at bekymre sig, hvad du synes om noget, uanset om det er som film, du skal leje, weekend eller hans beslutning om at finde en ny roommate, så har du et problem.
  • Se om din ven virkelig er begejstret ved din tilstedeværelse. Hvis du møder op til en social begivenhed, og din ven knus dig, taler til dig, og siger, at han er glad for du kom, så han er at være en god ven. Hvis du møder op et sted og din ven knapt siger goddag eller flad-out ignorerer dig for "køligere" mennesker, så har du et problem.
 3. 3
  Se om din ven gør du føler dig glad for at hænge ud. Dette er et vigtigt spørgsmål. Venskab handler om at gøre du føler dig mindre alene og at nyde livet endnu mere, og det bør ikke gøre du føler dig mindre begejstrede for verden. Hvis du faktisk mindre glad hænge ud med din ven, end du er, når du er alene, så har du et problem. Her er nogle tegn på, at din ven gør det svært for dig at tilbringe tid sammen med hende:
  • Hvis du ikke ser frem til at hænge ud med din ven, fordi alt, hvad hun gør, er tale om sig selv og bruge dig som en tilhænger, så har du et problem.
  • Hvis du ikke kan lide at hænge ud med din ven, når du er sammen med andre venner, familie eller din betydelige andre, fordi hun bare ikke kan komme sammen med nogen, så har du et problem.
  • Hvis du ikke kan lide at hænge ud med din ven, fordi du bare ikke føler stimuleret, ophidset, eller beskæftiget med venskab, så har du et problem.
  • Hver person har en ru patch. Du må ikke have så meget sjov at hænge ud med din ven, når hun beskæftiger sig med en hård opløsning, men hvis du har lyst til din ven altid går igennem en krise, og du ikke kan nyde dig selv, fordi du for travlt samle stumperne op, så har du et problem. Du er en ven, ikke en boks på væv.
  • Husk at gå med din tarm. Hvis du selv er spørgsmålstegn ved, om din ven er en sand ven eller ej, så er der en god chance for at der er et stort problem i dit forhold.

Tips

 • Være logisk om det. Hvis du er nødt til at sætte spørgsmålstegn ved dit venskab med en anden, så er der en god chance for, at noget er galt.
 • Må ikke veje positive aktioner mod negative. En sand ven skal ikke gøre ting som snak om dig bag din ryg, eller stjæle ting fra dig, eller lyve for dig - uanset hvor dejligt, at han / hun synes.
 • Hvis din bedste ven er en god ven, hun vil holde med dig gennem tykt og tyndt, og vil altid være der for dig.
 • Venskab, ligesom mange ting, har grader. Ægte venskab tager en høj grad af engagement fra både mennesker, mange mennesker ikke kan eller ikke vil gengælde den slags tillid uden at forråde den. Må ikke dræbe et godt venskab, fordi det ikke kan være perfekt - husk, vil du ikke være i stand til at holde på sande venner, hvis du er i vane med at forråde andre.

Advarsler

 • Lyv ikke for dig selv om at være venner med nogen, der ikke føler på samme måde for dig. I sidste ende, vil du kun såre dig selv.
 • Lyv ikke for dine venner, fordi hvis du lyver for dem, vil du sandsynligvis få løjet til at bakke. Eller endnu værre, kan de afvise dig som en ven, hvis du er uærlig om meget vigtige ting, og de fanger dig lyve for dem. Hvis du nødt til at gøre noget drastisk, være sandfærdige til dem!
 • Må ikke gentagne gange og / eller groft spørgsmålstegn ved din ven. Du kan gøre mere skade end gavn, især hvis dit venskab er legitim.